Fans denken dat de beste atleet die ooit 'SNL' heeft gehost niet eens ter discussie staat

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de beste atleet die ooit 'SNL' heeft gehost niet eens ter discussie staat
Fans denken dat de beste atleet die ooit 'SNL' heeft gehost niet eens ter discussie staat
Anonim

Ondanks de lange levensduur was het succes van ' SNL' op een bepaald moment niet zeker. Sketch-komedie was een trend in de goede richting, maar de show worstelde in de jaren '80 om consequent een publiek te boeien.

Dat veranderde allemaal toen Eddie Murphy opdook - al snel creëerde de show enorme sterren op de norm.

Samen met het creëren van sterren als Adam Sandler, staat de show bekend om zijn gastgastheren. Natuurlijk hebben we door de jaren heen het goede en het slechte gezien. Een van de ergste is misschien Steven Segal, die backstage niet grappig was en moeilijk om mee om te gaan.

De waarheid is dat, gezien hoe groen ze zijn in comedy en acteren, de favorieten van fans uit de sportwereld het ook niet zo goed doen. We hebben een paar voorbeelden van blindgangers uit het verleden, Lance Armstrong komt meteen voor de geest.

We hebben echter ook de keerzijde gezien, gastgastheren die iedereen wegbliezen. In de sportwereld, althans volgens fans, sloeg een bepaalde gastheer het uit het park. Hij wordt niet alleen beschouwd als een van de beste in de atletenwereld, maar zijn cameo wordt beschouwd als een van de beste in de geschiedenis van de show.

Laten we, voordat we ingaan op wie dat is, eens kijken naar andere atleten die worstelden als gastheer.

De slechtste atletenhosts

Rolling Stone heeft de lijst met slechtste gastheren vrijgegeven en een verrassing voor heel weinigen, er kwamen een paar atleten op de lijst. Lance Armstrong behoorde tot de klas, zijn optreden werd bestempeld als zelfvoldaan en arrogant.

Het helpt ook niet dat zijn nalatenschap een hit kreeg in de jaren die zouden volgen, dit droeg waarschijnlijk bij aan de mislukte periode van de show.

Credit Ronda Rousey voor het proberen, hoewel ze ook op de blindgangerslijst belandde. Er wordt gezegd dat Rousey overacteerde sketches, samen met het feit dat haar uitvoeringen alle kanten op leken te zijn, eigenlijk zonder identiteit. Toch was het Paris Hilton niet slecht…

Een paar Olympiërs staan bovenaan de lijst van de slechtste, waaronder Michael Phelps en Nancy Kerrigan.

Phelps leek overdreven toegewijd en het ontbrak hem aan natuurlijk charisma, iets wat het tegenovergestelde is voor de man in kwestie.

Kerrigan zou ook worstelen en er wordt gezegd dat ze een hekel had aan haar tijd in de show… yikes.

Dat is het slechte, maar wat het beste betreft, deze atleet belandde op de lijst bij de elite.

Peyton Shines

Goliath heeft een lijst opgesteld met de tien beste aller tijden. Misschien moet de underdog op de genoemde lijst Peyton Manning zijn, die op nummer acht komt.

Dit, op een lijst met iconische optredens van onder meer Tom Hanks, John Goodman, Steve Martin en Alec Baldwin.

Het was zijn snelle levering die de fans echt aan zijn kant kreeg. Volgens Manning was het belangrijkste dat hij zichzelf niet zo serieus nam.

Blijkbaar kreeg Peyton enorme liefde voor de uitvoering en een deel van de lof kwam van de belangrijkste persoon in de show.

Hij is een natuurtalent

Dat klopt, niemand minder dan Lorne Michaels vulde Manning aan bij zijn gasthostingtaken en noemde hem een absoluut natuurtalent.

Lorne gaf ook toe dat het proces niet zo heel anders is als een atleet de show moet hosten.

"Verrassend niet zo veel. Het mooie van atleten is dat ze gewend zijn om voor grote groepen mensen te staan en niet te weten hoe het zal aflopen."

"En dat is zo'n beetje de enige echte voorbereiding voor ons, omdat we dat niet zullen doen - we weten pas echt tot de generale repetitie wat begint te werken en wat niet werkt. En dan is er veel natuurlijk correctie Je zegt: "Nou, als we dit op deze manier doen, werkt het misschien beter", en er is nog steeds een risico aan verbonden."

Gezien het succes van Manning, zou Eli, zijn broer ook de show mogen hosten en een verrassing voor weinigen, hij kreeg ook positieve feedback.

De cast was dol op Peyton en het lijkt erop dat de fans het daar ook mee eens zijn.

De keuze van de fans

Scroll snel op Reddit of YouTube en het wordt al snel duidelijk dat Manning het goed deed op zijn plek als gastheer. Voor veel fans was hij de beste gastheer van de show.

"Deze man zou een reguliere cast moeten zijn."

"Nog steeds een van de grappigste dingen die ik met Peyton heb gezien."

"De levering en timing van Kerel Peyton is onbetaalbaar. Echt een grappige kerel."

"Peyton deed het goed (zoals gewoonlijk), maar de rest van de cast leek veel op zijn vroege Colts-teamgenoten… gebrek aan talent! Misschien zou NBC Bill Polian moeten laten overnemen?"

"Wat Peyton ook doet, hij geeft 100 procent en (zaterdagavond) deed hij precies dat."

De feedback was geweldig, maar vanwege een bepaalde sketch voelde Manning de woede van de ouders na de show…

'United Way Digital Short'

Dit was misschien wel het topmoment van de show, de digitale short getiteld 'United Way'. Het was echt hilarisch om te zien hoe Peyton de kinderen coachte zoals hij deed. Manning verklaarde echter dat het moeilijk was om kinderen te begeleiden nadat de sketch was uitgezonden.

"En ik denk dat ouders zeggen: 'Weten we zeker dat we willen dat ons kind in jouw team speelt?'", vervolgde hij. "Zoals, het was Saturday Night Live! Het was een parodie. Ontspan. Dat ga ik je kind niet aandoen. Waarschijnlijk niet."

Ondanks de hapering werd zijn tijd op de show goed ontvangen en zou het de deur openen voor verschillende andere hosting-optredens. Het was de perfecte combinatie en waar fans het meest van hielden, is hoe moeiteloos het allemaal was.

Michael Jordan krijgt ook veel lof voor zijn tijd als gastheer, maar het lijkt erop dat Manning op dit moment nog steeds onaantastbaar is, een van de allerbesten.

Aanbevolen: