Katy Perry-fans denken niet dat ze nog eens 10 pond moet verliezen na de zwangerschap

Inhoudsopgave:

Katy Perry-fans denken niet dat ze nog eens 10 pond moet verliezen na de zwangerschap
Katy Perry-fans denken niet dat ze nog eens 10 pond moet verliezen na de zwangerschap
Anonim

Katy Perry geniet van haar nieuwe rol als moeder voor haar dochtertje, en geeft er niet om om af te vallen door haar zwangerschap.

De American Idol-jury vertelde Variety over haar aanstaande residentie in Las Vegas en hoe ze het ouderschap in evenwicht hield tijdens het optreden. De Firework-zangeres vertelde ook dat ze het te druk had om moeder te zijn voor Daisy (die ze deelt met verloofde Orlando Bloom) om zich zorgen te maken over haar gewichtstoename.

Perry onthulde verder dat ze meer geïnteresseerd was in gelukkig zijn dan het verliezen van een paar kilo's die ze sinds haar zwangerschap had opgedaan.

Katy Perry geeft niet om aankomen

Ze deelde met de outlet: “Ik denk dat alle sociale media scheef staan. Het is een grote, oude, dikke echokamer en de echte determinator is het algoritme.”

Perry zei dat ze genoot van haar zwangerschapservaring en geen haast had om de 10 pond die ze was aangekomen te verliezen. “Ik heb echt genoten van mijn ervaring. Ik ben nog steeds 10 pond groter dan toen ik begon, maar ik heb geen haast. Het is een jaar geweest. Ik ben meer geïnteresseerd in haar geluk en mijn geluk en geestelijke gezondheid. Hormonen zijn … best interessant.”

De zangeres plaatste ook een foto op Instagram, pronkend met haar post-babylichaam en zag er zoals altijd prachtig uit. Ze trok een feloranje jurk aan die ze droeg voor de opnames van American Idol. "Jaar 20 is onderweg en mama is hier niet om te spelen…", schreef de zangeres in het bijschrift, verwijzend naar 20 jaar van de show.

Fans waren verbaasd hoe ongelooflijk ze eruitzag en maakten grapjes over hoe Perry 20 jaar oud moet zijn. Het is duidelijk dat haar bewonderaars niet denken dat ze nog meer gewicht hoeft te verliezen om er geweldig uit te zien!

"OMG HEEFT DEZE VROUW EEN BABY? ECHT? Katy, wil je ons gek maken.." gutste een fan.

"Natuurlijk zie je er hier uit als een hele godin," zei een ander.

"DIT IS ILLEGAAL!" een gebruiker uitgedrukt.

"Je ziet er geweldig uit!!!! Zo jong," voegde een fan toe.

In het interview onthulde Perry hoe moeder worden "de grootste levensverandering ooit" was. Ze zei: “Je bent verantwoordelijk voor iemands welzijn die niet eens zijn hoofd omhoog kan houden. Het is een echte verschuiving en je wordt nummer 1 op het oproepformulier. En het is de beste. Alles wat zou moeten verdwijnen, vervaagt en er komt een balans binnen. Ik leef nu graag meer in de echte wereld."

Aanbevolen: