Kourtney Kardashian bekritiseerd omdat ze nooit geloofde dat haar kinderen ongelijk hadden

Kourtney Kardashian bekritiseerd omdat ze nooit geloofde dat haar kinderen ongelijk hadden
Kourtney Kardashian bekritiseerd omdat ze nooit geloofde dat haar kinderen ongelijk hadden
Anonim

Keeping Up With The Kardashians-fans kwamen voor Kourtney nadat een teaser-clip was uitgebracht voor een komende aflevering van de populaire realityshow.

In een uitgebreide video van de E! show, die dinsdag viel, hebben Kim en Kourtney Kardashian een gespannen uitwisseling. Kim beweerde dat haar oudere zus haar oppas in tranen achterliet, waardoor Kourtney, 42, haar kant van het verhaal probeerde uit te leggen.

"Kim's oppas en ik hadden een klein meningsverschil toen we samen op reis waren. Maar ik heb er niet echt met Kim over gesproken, dus ik wil zien wat er aan de hand is," zei Kourtney in een biechtstoel.

Kourtney Kardashian kinderen Mason Penelope Reign
Kourtney Kardashian kinderen Mason Penelope Reign

Het meningsverschil ontstond nadat Kourtney een probleem met de oppas had besproken, in het bijzijn van haar kinderen, over iets dat de oppas haar zoon Reign, zes, had verteld.

Vergezeld door Khloé, vertelt Kim aan Kourtney: "Ze zei dat ze zich zo vernederd voelde door jou en je begon gewoon tegen haar te schreeuwen en je zei "houd je stem laag."'

"Oh mijn god, ze liegt," zegt Kourtney, erop aandringend dat ze niet tegen haar schreeuwde.

"Het had privé moeten zijn", zegt Kim, terwijl ze de kant van haar oppas kiest.

"Ze zei: 'Ik wou dat je me op de schouder had getikt en zei: 'Hé, er zit me echt iets dwars. Kan ik met je praten?'" En we hadden ook privé kunnen praten. Maar dat ze tegen me schreeuwde in een restaurant [was verkeerd]."'

Kourtney Kardashian Scott Disick Kids
Kourtney Kardashian Scott Disick Kids

Kourtney blijft ontkennen dat ze schreeuwde en zegt dat het eigenlijk de oppas was die luidruchtig werd.

"Ze zou nooit voor mij werken zoals ze handelt", zegt Kourtney voordat hij zich iets herinnert dat de oppas tegen Reign zei.

"Ze zei 'jongen, je bent een leugenaar' en ik zei 'excuseer me?' ga je een vijfjarige een leugenaar noemen?"

Kim was het ermee eens dat de oppas niet zo tegen Kourtney's jongste zoon had moeten praten, "Dat had ze zeker niet moeten zeggen."

Kourtney, die geïrriteerder klinkt, zegt tegen Kim: "Ik wil hier niet met je over praten omdat je het duidelijk niet begrijpt."

"Ik vind haar leuk, dus ze wordt niet ontslagen", zegt Kim onvermurwbaar. "Ik hou ervan om mijn personeel lang te houden, dus zo voel ik me."

"Het kan me niet schelen, hou haar", zegt Kourtney tegen Kim. "Ze zal nooit in de buurt van mijn kinderen zijn."

"Kourtney, je kunt niet eens een oppas houden," voegt Kim eraan toe, terwijl ze serieuze schaduw werpt op haar zus.

"Kim, hou je bek, serieus. De manier waarop je praat is wild", zegt Kourtney voordat ze opstaat en de kamer verlaat, terwijl ze nog steeds weerhaken ruilt met haar jongere zus.

Nadat de clip viraal ging, hadden fans het gevoel dat Kourtney haar kinderen nooit verantwoordelijk houdt.

"Kourtney lijkt een vreselijke baas te zijn. Ze denkt dat haar kinderen niets verkeerds kunnen doen, maar neemt nooit de moeite om ze te straffen. Ik hoop dat ze een borgsom opzij zet voor haar kleine toekomstige gevangenisvogels!!" een heel erg schaduwrijke opmerking gelezen.

"Kourtney's kinderen zijn hondsdolle. Ze heeft geen enkele controle over hen", voegde een tweede eraan toe.

"Kourtney is verschrikkelijk en haar kinderen lijken ongetemd en wild. Onaanvaardbaar om in het openbaar tegen zo'n personeel te schreeuwen en de jongen een leugenaar te noemen, wat maakt het uit?!!" een derde stemde in.

"Kourtney heeft onhandelbare kinderen die volledig uit de hand lijken te lopen. Van wat ik heb gezien en gelezen, lijkt ze een van die nachtmerrie-ouders die haar kinderen niet controleren als ze zich slecht gedragen," merkte een vierde op.

Aanbevolen: