Kanye West bekritiseerd omdat hij instortte op het podium voor de ogen van zijn kinderen

Kanye West bekritiseerd omdat hij instortte op het podium voor de ogen van zijn kinderen
Kanye West bekritiseerd omdat hij instortte op het podium voor de ogen van zijn kinderen
Anonim

Kanye West is bekritiseerd nadat hij instortte op het podium nadat hij een nummer van zijn nieuwe album "Danda" had gespeeld.

Het nummer beschreef zijn verdriet aan het einde van zijn zesjarige huwelijk met Kim Kardashian en 'het verliezen van zijn familie'.

Op het album-luisterfeest op vrijdag in het Mercedes Benz Stadium in Atlanta, Georgia, leek West te huilen en viel op zijn knieën terwijl het nummer "Love Unconditionally" speelde.

Het dragen van een geheel rode outfit en een bivakmuts over zijn gezicht, was de aangrijpende tekst te horen: "I'm Lost My Family / I'm Lost My Family / I'm Lost My Family."

Terwijl Kanye's nummer speelde, zaten Kim en kinderen, North, acht, en Saint, vijf, in het publiek.

Kim paste bij zijn uiterlijk terwijl ze van top tot teen rood droeg. Hun twee andere kinderen Chicago, drie, en Psalm, twee waren ook aanwezig.

De track bevatte ook audio van zijn overleden moeder Donda (naar wie het album is vernoemd) die zegt: "Wat je familie ook nooit in de steek laat."

Fans gingen naar sociale media om te zeggen hoe verontrustend het zou zijn voor Kanye's kinderen om hem te zien huilen.

"Beetje schrijnend voor de kinderen, nee? Of wil hij ze ook naar beneden halen? Dit zou zeker de manier zijn om het te doen", luidde een opmerking.

"Leuk voor zijn kinderen om hem weer te zien afbrokkelen", voegde een tweede eraan toe.

"Nou, dat is supergezond voor de kinderen om te zien. Hun vader huilt op het podium over het verlies van zijn gezin met een panty in zijn hoofd. Wat is er aan de hand? Kim bouwt een zaak op om volledige voogdij te krijgen?" een derde stemde in.

Ondertussen kregen fans die afstemden op de livestream van zijn Kanye's nieuwe album "Danda" een heel speciale verrassing.

Zijn voormalige frequente medewerker Jay-Z maakte een onverwachte verschijning.

West, 44, en Jay-Z, 51 (echte naam Shawn Carter) laatste samenwerking was bijna tien jaar geleden, "Watch the Throne" uit 2011.

West haalde uit naar Jay-Z tijdens een show in oktober 2016 in Sacramento. De 22-jarige Grammy-winnaar bekritiseerde HOV voor het niet inchecken bij hem en ex-vrouw Kim Kardashian toen ze onder schot werd beroofd in Parijs.

Jay -Z en vrouw Beyoncé waren twee jaar eerder ook niet aanwezig op Kanye's bruiloft met Kim in Florence, Italië. Het zorgde ervoor dat veel fans speculeerden dat Jay-Z alleen op Kanye's nieuwe album sprong omdat hij van Kim gaat scheiden.

Jay Z's vers verscheen op Ye's laatste nummer van het album, naar verluidt getiteld "Guess Who's Going to Jail Tonight?"

Volgens Jay-Z's producer Young Guru, werd het opgenomen enkele uren voor het live gestreamde evenement.

Aanbevolen: