Miley Cyrus viert 'Without You' het bereiken van1 op Hot AC met The Kid LAROI

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus viert 'Without You' het bereiken van1 op Hot AC met The Kid LAROI
Miley Cyrus viert 'Without You' het bereiken van1 op Hot AC met The Kid LAROI
Anonim

Miley Cyrus werkte mee aan The Kid LAROI's hit "Without You", waardoor het nummer naar een geheel nieuw niveau van populariteit werd gebracht. Het nummer staat niet voor niets momenteel op 1 in de Hot Adult Contemporary Radio Chart.

Hoewel het in eerste instantie misschien een verrassende samenwerking lijkt, vloeien de stemmen van LAROI en Cyrus - elk met hun eigen kenmerkende croon - naadloos in elkaar over, en de bijdrage van Cyrus brengt nieuwe volwassenheid in het nummer. "Het voelt alsof je met een geest slaapt / ik heb je gebeld om je te laten weten / ik zou echt willen dat we dit goed hadden kunnen doen", zegt Cyrus over de relaxte akoestische gitaar van het nummer.

LAROI gelooft dat rauwe emotie de belangrijkste drijfveer achter al zijn muziek is. Hij gelooft niet in genres en plaatst zijn creaties niet in een specifiek hokje.

Muziek is muziek.

Miley Cyrus viert de prestatie

Cyrus en LAROI's samenwerking kwam van gitarist en co-schrijver en producer van "Without You", Omer Fedi.

Fedi zei tegen LAROI over een mogelijke remix met de popsensatie. Niemand bij zijn volle verstand zal een duet met Miley Cyrus afwijzen. Gelukkig begreep LAROI de opdracht.

"We hebben elkaar leren kennen via Omer omdat we samenwerkten, en we hadden het erover dat we misschien een remix van 'Without You' zouden maken", zegt LAROI. "Omer kwam naar me toe en zei: 'Hé, wil je dat Miley de remix doet?' opnemen, en toen gingen we rondhangen en hadden we een klein feestje. Ze is cool als fk. Ik herinner me dat mijn neven me dwongen om naar 'Hannah Montana' te kijken, dus het was best cool om met haar samen te werken."

Het klikte meteen tussen de twee artiesten en hun stemmen klonken zo goed samen. Het is logisch waarom dit nummer naar de top is gestegen.

Veeg om de vriendschap van Miley Cyrus en LAROI te zien

Wie weet wat de toekomst biedt voor deze twee getalenteerde artiesten. Wat het ook mag zijn, het wordt zeker elektrisch.

Miley Cyrus en The Kid Laroi zijn nog maar net begonnen.

Aanbevolen: