Noah Cyrus viert Miley's verjaardag en haar eigen Grammy-nominatie

Inhoudsopgave:

Noah Cyrus viert Miley's verjaardag en haar eigen Grammy-nominatie
Noah Cyrus viert Miley's verjaardag en haar eigen Grammy-nominatie
Anonim

Miley Cyrus' vrienden en familie blijven haar een gelukkige 28ste verjaardag wensen, ook haar jongere zus Noah. Terwijl de zangeres haar eigen schattige familievideo's plaatste ter ere van haar laatste reis rond de zon, deelde Noah een lieve foto van hen twee voordat rode lopers en Grammy-nominaties een deel van hun leven werden.

Zusterlijke vieringen

Noah deelde een foto op haar Instagram van haar en Miley gekleed in cheerleaderuniformen van Tennessee Titans. Ze glimlachte achter op de foto, haar hoofd schuin terwijl ze een trofee in haar handpalmen hield. Miley droeg bijpassende blauwe oogschaduw en een hoge paardenstaart met Noah, wat aantoont dat sommige banden aan elkaar blijven hangen, wat er ook verandert.

Ze schreef bij de foto: "Toen we nog lief waren. 28… de tijd vliegt te snel mietje. gelukkige verjaardag ik hou van je." Miley heeft grote zus advies gegeven en soms gaf dat Noah het gevoel dat ze constant concurreerde met de uitstekende reputatie van haar zus.

De I Got So High That I Saw Jesus-zanger kan eindelijk diep ademhalen en een paar gelukkige tranen loslaten. Ze sprak haar ongeloof en dankbaarheid uit over het ontvangen van een Grammy-nominatie voor Best New Artist.

Grammy-dromen komen uit

Noah plaatste een video waarin ze haar ogen uitkijkt terwijl ze aan de telefoon praat over het levensveranderende nieuws. Ze schreef op haar Instagram: "Ik lig in een plas tranen in bed nadat ik wakker werd en vertelde IM GENOMINEERD ALS BESTE NIEUWE KUNSTENAAR. Mijn moeder schreef aan het begin van het jaar in haar intentieboek dat ik genomineerd zou worden voor een oma."

"Mam, je bent altijd mijn grootste fan geweest en bent nog steeds", vervolgde ze in haar lijst met liefdevolle bedankjes, "Dank je, ik hou zo veel van je.bedankt aan mijn team en mijn cyrens. @zachkardisch je doet alles voor mij en je bent de beste manager en vriend/broer voor mij."

De artiest die dag en nacht heeft gewerkt om naam te maken, bracht meer dank aan degenen die haar hielpen bij het maken van de EP The End of Everything: "Ik kan echt niet geloven dat mijn geest duizend mijl per minuut en ik ben meer dan dankbaar en vol liefde en dankbaarheid. ik weet dat mijn oma op me neerkijkt en dit is van haar. dank je mammie, ik wou dat je hier kon zijn."

Aanbevolen: