Lady Gaga-fans vragen of ze een Oscar wint ondanks dat 'House Of Gucci' nog niet uit is

Inhoudsopgave:

Lady Gaga-fans vragen of ze een Oscar wint ondanks dat 'House Of Gucci' nog niet uit is
Lady Gaga-fans vragen of ze een Oscar wint ondanks dat 'House Of Gucci' nog niet uit is
Anonim

De officiële posters voor de nieuwste film van Ridley Scott, House of Gucci, zijn vrijgegeven, waaronder Lady Gaga als Patrizia Reggiani.

Gaga schittert in de misdaadbiopic over het leven en de dood van de Italiaanse zakenman Maurizio Gucci, hoofd van het Gucci-imperium. Gucci wordt gespeeld door Adam Driver, en de met sterren bezaaide cast bevat ook Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek en Al Pacino.

In de nieuwe poster brengt de zangeres haar Italiaanse roots naar voren om Patrizia Reggiani te spelen, die berecht en veroordeeld is voor het orkestreren van de moord op haar ex-man Maurizio in de jaren negentig.

Lady Gaga-fans noemen haar optreden al Oscarwaardig

Op de poster draagt Gaga een zwarte cocktailhoed met een visnetsluier en opvallende, rode lippenstift. De afbeelding, die een geheel zwarte outfit draagt, is vermoedelijk een van de personages die de begrafenis van Gucci in 1995 bijwoonde.

Bij het zien van de eerste officiële afbeelding van de Born This Way-zanger in de rol, vinden fans de uitvoering al Oscar-waardig.

Gaga heeft al een Oscar op haar naam staan - Best Original Song for Shallow, gewonnen in 2019 - en één nominatie in een acteercategorie voor A Star Is Born in hetzelfde jaar.

“academy award winnares lady gaga komt voor meer awards”, was een reactie op Twitter nadat de posters van House of Gucci waren gevallen.

Een andere fan probeert Gaga's Oscar-winst maanden van tevoren te 'manifesteren'.

'kom voor de Oscar', was een andere opmerking.

“YAAAAAS. KOMT VOOR HAAR TWEEDE OSCAR, luidt een andere tweet.

"ik ruik nog een oscar", bevestigde een fan.

Patrizia Reggiani wilde dat Lady Gaga haar zou ontmoeten voordat ze ging filmen

Gucci en Reggiani waren twaalf jaar getrouwd, van 1973 tot 1985. Ze scheidden in 1991 nadat hij haar verliet voor een jongere vrouw.

In 1998 werd Reggiani schuldig bevonden aan het inhuren van een huurmoordenaar om Maurizio drie jaar eerder te vermoorden. Bekend als Black Widow tijdens het proces dat veel media-aandacht kreeg, werd de vrouw veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf. Ze werd in 2016 vrijgelaten nadat ze 18 jaar had gediend met krediet voor goed gedrag.

Toen het nieuws over de filmopnames eerder dit jaar begon te circuleren, zei Reggiani dat ze geïrriteerd was dat Gaga haar niet had gevraagd om haar te ontmoeten om zich voor te bereiden op de rol.

House of Gucci wordt uitgebracht in de VS op 24 november 2021

Aanbevolen: