Lady Gaga en Adam Driver's 'House Of Gucci' heeft een 'Knives Out'-verbinding

Inhoudsopgave:

Lady Gaga en Adam Driver's 'House Of Gucci' heeft een 'Knives Out'-verbinding
Lady Gaga en Adam Driver's 'House Of Gucci' heeft een 'Knives Out'-verbinding
Anonim

Als je dacht dat Knives Out 2 zou volgen op de terugkeer van Chris Evans en zijn charmante witte trui, dan heb je… half gelijk. Er is duidelijk geen Chris Evans, want de film zal naar verwachting een gloednieuwe cast hebben, maar de trui zal zijn weg terug vinden … of zo zegt het Knives Out Twitter-handvat.

Knives Out 2 of House Of Gucci?

De eerste officiële blik op Adam Driver en Lady Gaga in Ridley Scott's House of Gucci ziet de Marriage Story-acteur een witte coltrui dragen, die er maar al te bekend uitziet.

De film is gebaseerd op The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, een boek uit 2001 van Sara Gay Forden. Het zal het verhaal vertellen van hoe Patrizia Reggiani (voorheen de vrouw van Maurizio Gucci) een complot smeedde om haar man, de kleinzoon van de beroemde modeontwerper Guccio Gucci, te vermoorden.

De acteurs zijn te zien met een contrasterend verschil in kostuum, met Adam Driver in het wit en Lady Gaga in volledig zwarte en gouden sieraden. Volgens fans is de eerste blik een subtiele hint naar de intense verhaallijn van de film.

De witte coltrui van de bestuurder stond al in het middelpunt van de belangstelling, zelfs voordat de officiële eerste look werd uitgebracht, en nu denken fans dat het hen doet denken aan de iconische trui van Captain America-acteur Chris Evans in Knives Out.

Het Twitter-handvat van de film lijkt er de wind van te hebben gekregen, omdat ze meededen aan alle speculatie. Bij het delen van de eerste foto, voegde het account toe: "nou, dit is van knives out 2".

Sommige fans van de film vroegen Knives Out om een 'filmbloemlezing' te worden, terwijl anderen castingideeën hadden voor de hoofdrollen."Kunnen jullie pedro pascal erin zetten pls" deelde een fan, terwijl een andere gebruiker schreef: "Ik zal zo overstuur zijn als de toon van de film niet overeenkomt met Knives Out."

@Diedrel schreef: "Niets tegen Adam, maar hij kan een gebreide kabeltrui niet rocken zoals Chris."

House of Gucci is een waargebeurd verhaal over hoe de familie Gucci haar ondergang bereikte, en bevat een geweldige cast met onder meer Al Pacino, Jared Leto en Jack Huston. De film staat gepland voor een release op 24 november, later dit jaar.

Aanbevolen: