Jennifer Aniston weigert te antwoorden waarom ze nooit kinderen heeft gehad, ondanks de onophoudelijke vragen

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston weigert te antwoorden waarom ze nooit kinderen heeft gehad, ondanks de onophoudelijke vragen
Jennifer Aniston weigert te antwoorden waarom ze nooit kinderen heeft gehad, ondanks de onophoudelijke vragen
Anonim

Veel vragen dwarrelen door de jaren heen in het persoonlijke leven van Jennifer Aniston, waaronder de nieuwsgierigheid naar het feit dat ze nooit kinderen heeft gehad. Fans hebben veel vragen over waarom ze nooit zwanger is geworden, en ze willen weten of dat een bewuste persoonlijke beslissing was, een noodlottig gevolg van haar mislukte relaties, of dat het het gevolg was van een medische aandoening. De vragen stapelen zich al tientallen jaren op en Jennifer Aniston zal ze niet beantwoorden - nooit.

Aniston sprak onlangs over hoe vervelend en verontrustend het is dat ze zo lang aan dit niveau van persoonlijke vragen is onderworpen, en maakte zonder enige twijfel duidelijk dat ze niets verschuldigd is het publiek uitleg over haar persoonlijke leven.

Jennifer Aniston is klaar met de onophoudelijke vragen

Al jaren wordt Aniston onophoudelijk ondervraagd over het feit dat ze geen kinderen op de wereld heeft verwelkomd. Ze heeft over zichzelf gelezen in de krantenkoppen en is het slachtoffer geworden van een aantal schandalige aannames die over haar zijn gedaan en die niet verder van de waarheid kunnen zijn.

Ze gaf aan dat ze alle zwangerschapsgeruchten heeft gehoord, en de verhalen over hoe ze haar carrière voor haar verlangen om een gezin te stichten moet hebben geplaatst, zijn haar ook ter ore gekomen. Aniston heeft de krantenkoppen gezien die speculeren dat ze een tweeling krijgt, en is ook op de hoogte van het gerommel dat er gewoon iets 'mis met haar' moet zijn, aangezien op 52-jarige leeftijd het moederschap 'aan haar voorbij lijkt te zijn gegaan'.

Jennifer Aniston weigert te voeden in The Frenzy

Jennifer Aniston wil dat de wereld weet… dat ze het nooit zullen weten. Het enkele feit dat iedereen denkt dat ze rechten zouden moeten hebben op haar persoonlijke informatie is precies zo invasief als het klinkt, en ze wil er geen deel van uitmaken. Tijdens een recent interview onthulde ze dat ze op het punt in haar leven is gekomen waarop ze gewoon doet wat ze wil doen met haar leven en niet eens lang genoeg terugkijkt om te horen of te zien hoe het publiek haar beslissing heeft ervaren… maken.

Het is echter niet altijd zo geweest. Aniston heeft een harde huid moeten laten groeien en geeft toe dat hij eerder de afschuwelijke veronderstellingen die de media over haar maakten, had afgebrokkeld.

Ze geeft toe dat de onophoudelijke vragen en de wilde veronderstellingen zowel indringend als kwetsend waren, en dat ze ooit diep getroffen was door het feit dat haar persoonlijke leven op deze manier onder de loep werd genomen.

Tegenwoordig heeft ze veel troost gevonden door de vragen af te stemmen en simpelweg te weigeren commentaar te geven. Haar persoonlijke leven is alleen van haar. De vragen blijven onbeantwoord.

Aanbevolen: