Kylie Jenner's fans denken dat ze er 'zwanger' uitziet op nieuwe verjaardagsfoto's

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's fans denken dat ze er 'zwanger' uitziet op nieuwe verjaardagsfoto's
Kylie Jenner's fans denken dat ze er 'zwanger' uitziet op nieuwe verjaardagsfoto's
Anonim

De oprichter van Kylie Cosmetics veroorzaakte voor het eerst zwangerschapsgeruchten toen ze deed voor de verjaardag van haar dochter Stormi. De schoonheidsmagnaat koos ervoor om voor de grote gelegenheid een fel, oversized pufferjack te dragen, wat aanleiding gaf tot de geruchten.

Op 10 augustus Kylie Jenner vierde ze haar 24e verjaardag en plaatste ze foto's van zichzelf terwijl ze zich koesterde in de zon, terwijl ze een lichtgroen, tweedelig bodycon-ensemble droeg. Haar fans waren ervan overtuigd dat Kylie zwanger was van haar tweede kind, en gingen in de commentaren in op verschillende theorieën hierover.

Fans zijn blij dat Kylie 'Preggo' is

Kylie, die ook een limited edition 24K make-upcollectie lanceerde om haar verjaardag te vieren, poseerde in een reeks nieuwe Instagram-foto's ter gelegenheid van haar 24e. "Proost voor 24", schreef Jenner in het bijschrift.

Fans begonnen al snel te delen dat ze wisten dat Jenner zwanger was.

"we kennen je prego", schreef een gebruiker in de comments.

"KYLIE WE WETEN!!!" zei een ander.

Kylie leek fit als altijd op de foto's en werd gezien terwijl ze genoot van een alcoholische drank - waardoor het onmogelijk voor haar zou zijn om op dit moment zwanger te zijn. Maar fans hadden daar een interessante theorie voor en deelden dat Jenner haar best deed om haar zwangerschap te verbergen totdat ze klaar was om het nieuws te delen.

Een fan legde uit dat Kylie eerder opgenomen foto's en video's had gedeeld om haar zwangerschap geheim te houden voor de media. "Op deze foto zijn haar nagels naakt, in Kim's post zijn haar nagels limoengroen, ze heeft waarschijnlijk haar video vooraf opgenomen om het te laten lijken alsof het de jurk was die ze vandaag droeg…" zeiden ze.

"Kijk naar de schaduw op de laatste foto, het lijkt alsof ze zwanger is", legde een fan uit.

Op haar Instagram-verhalen pronkte Kylie met een reeks prachtige bloemboeketten die ze op haar verjaardag van dierbaren ontving, waaronder een boeket van een vriend met echte 24-karaats gouden rozen, een knipoog naar haar nieuwe Kylie Cosmetics-make-up collectie.

De voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster onthulde onlangs dat haar glamoureuze make-uplook 3 en een half uur duurde om gedaan te worden. "Je weet dat het is - elke seconde is het waard, maar hij duurt een eeuwigheid", zei ze, verwijzend naar haar visagist Ariel Tejada, die duidelijk een beetje een perfectionist is.

Aanbevolen: