Madonna plaatst een verjaardagsfoto op Instagram en fans denken dat ze er onherkenbaar uitziet

Inhoudsopgave:

Madonna plaatst een verjaardagsfoto op Instagram en fans denken dat ze er onherkenbaar uitziet
Madonna plaatst een verjaardagsfoto op Instagram en fans denken dat ze er onherkenbaar uitziet
Anonim

Madonna, geboren als Madonna Louise Ciccone, werd dit weekend 62 en de iconische muziekartiest plaatste een nieuwe selfie op Instagram om de gelegenheid te vieren. Madonna heeft in het verleden opgemerkt hoe hard ze in haar vroege carrière heeft gewerkt en haar merk heeft opgebouwd zonder de forse hulp van sociale media.

Natuurlijk kunnen we haar monumentale succes als kunstenaar niet ontkennen en haar werk als filantroop is net zo indrukwekkend. Ze schuwt controverse niet vaak en vindt het zelfs leuk om af en toe in de pan te roeren, gewoon om het interessant te houden.

De grote 6-2

Madonna heeft in de loop der jaren behoorlijk wat krantenkoppen gehad. En ze is best gewend aan de schijnwerpers, ook al is het niet zo vleiend als ze zou hopen. De voormalige cheerleader en moeder van zes heeft zichzelf vaker met succes opnieuw uitgevonden dan enige andere vrouwelijke artiest tot nu toe. Madonna kwam op in de jaren tachtig en werd een enorme invloed op jonge vrouwen toen ze week na week bovenaan de hitlijsten stond met hits als Like a Virgin en Material Girl.

Op tweeënzestigjarige leeftijd zou je echter verwachten dat de zanger het wat rustiger aan zou doen en het tegenovergestelde zou niet meer waar kunnen zijn. Dat gezegd hebbende, maken haar fans zich meer dan een beetje zorgen over de popster na haar meest recente Instagram-post. Ze noemde het haar, "resting birthday bitch face", de zangeres postte een foto van zichzelf in een gebloemd topje waardoor ze vrijwel onherkenbaar was voor haar meer dan 15 miljoen volgers.

Beste wensen

Hoewel de meeste van haar volgers de Queen of Pop graag een 'gelukkige verjaardag' wensten, namen ze ook de tijd om commentaar te geven op het nieuwste aanbod van de muziekartiest, Levitating. Madonna heeft enorm veel succes geboekt, niet alleen in de VS en het VK, ze heeft in de loop van haar carrière ook een enorme aantrekkingskracht gezien van Dance Charts.

Er is geen twijfel, ondanks haar recente uiterlijke problemen, dat Ciccone nog lang niet klaar is om met pensioen te gaan en net zo ambitieus lijkt om haar fans en volgers nieuwe muziek te geven om van te genieten.

Einde van een tijdperk… of niet

Sommige mensen die met Madonna zijn opgegroeid, zijn overgestapt van Ciccone's muziek naarmate ze ouder werden, maar het is duidelijk, gezien haar enorme aanhang, dat de ster geen pijn doet voor fans of bewonderaars van haar werk.

En hoewel ze er misschien een beetje anders uitziet naarmate ze ouder wordt, is het duidelijk dat de ster nog steeds veel liefde krijgt van degenen die hebben geluisterd naar en geïnspireerd zijn door haar muziektalent in de afgelopen achtendertig jaar.

Aanbevolen: