Kylie Jenner-fans denken dat ze zwanger is van baby nr. 2 na IG-foto met Travis Scott

Kylie Jenner-fans denken dat ze zwanger is van baby nr. 2 na IG-foto met Travis Scott
Kylie Jenner-fans denken dat ze zwanger is van baby nr. 2 na IG-foto met Travis Scott
Anonim

Kylie Jenner heeft fans verrast door een sexy foto te delen met ex-vriend Travis Scott.

Vorig jaar onthulde het stel dat ze uit elkaar waren en zich concentreerden op het co-ouderschap van hun tweejarige dochter Stormi.

Maar volgens Kylie's nieuwste Instagram-foto lijkt het erop dat het voormalige stel de boel nu heeft opgelapt. Sommige fans dachten zelfs dat ze een babybuik konden zien onder Kylie's jurk.

Op zaterdag 17 oktober plaatste Kylie een foto waarop ze een kledingstuk van Matthew Williams aantrok. Ze ondertitelde de foto en zei: "Kleed je aan met @matthewmwilliams @givenchyofficial deze collectie is wauw, gefeliciteerd !!! kan niet wachten om meer te zien."

Maar Kylie's poseren met haar baby-papa kreeg meer reacties dan haar nieuwe designerthreads.

"Jullie zijn weer bij elkaar?!" een fan schreef.

"Dus… zijn jullie weer bij elkaar? Dit is verwarrend", vroeg een andere fan zich af.

Sommige fans zwoeren op en neer dat ze een babybuil onder haar kleding konden zien.

"Zien jullie een babybuil? Kylie is helemaal zwanger!" een fan verklaard.

"Kylie Jenner begint langzaam foto's van Travis te posten, dus we vergeten dat ze uit elkaar zijn gegaan en ze 'verrassen' ons met hun nieuwe baby", schreef een detective Stan.

"Ze is zwanger!" gewoon een andere fan toegevoegd.

"Cardi b komt terug met offset en nu krijgt Kylie Jenner terug met Travis Scott? Deze kwik retrograde zorgde ervoor dat iedereen terugging naar hun ex", grapte een andere fan.

Tijdens een interview voor Harper's BAZAAR's maart 2020-editie, opende Jenner over het hebben van een tweede baby, en onthulde, "Mijn vrienden zetten me er allemaal onder druk… Ze houden van Stormi. Ik voel zeker druk om haar een broer of zus te geven."

Tijdens het interview was Kylie er zeker van dat ze meer kinderen zou krijgen en legde ze uit: "Ik wil zeven kinderen later, maar niet nu."

Vorig jaar rond deze tijd, toen het nieuws over de splitsing van Kylie en Travis bekend werd, kwamen er berichten binnen dat de rapper betrokken was bij een model genaamd Rojean Kar.

Kar ontkende de geruchten en zei:

"Geen van deze geruchten is waar, het is gewoon internet dat een vals verhaal creëert", schreef ze in een Verhaal. "Stop alsjeblieft met het verspreiden van leugens en laat hem, haar en ik met rust, want het beïnvloedt echte levens. Dank je."

Afbeelding
Afbeelding

Bronnen dicht bij het beroemde paar vertelden TMZ dat hun beslissing om de zaken af te breken weken na een zeer lange "huwelijksreisfase" kwam.

Toen ze echter alleen samen waren en Stormi opvoedden thuis in Calabasas, realiseerden ze zich dat ze 'niets gemeen hadden'.

Aanbevolen: