Fans Troll Vin Diesel's Big Belly door te zeggen dat hij er zwanger uitziet

Inhoudsopgave:

Fans Troll Vin Diesel's Big Belly door te zeggen dat hij er zwanger uitziet
Fans Troll Vin Diesel's Big Belly door te zeggen dat hij er zwanger uitziet
Anonim

Vin Diesel heeft zijn hele carrière vertrouwd op zijn imago als badboy. Het spelen van Dominic Toretto in de langlopende Fast & Furious-franchise heeft Diesel's stoere persoonlijkheid verstevigd, wat perfect paste bij zijn fitte lichaamsbouw en uitpuilende spieren… tot nu toe.

Er zijn beelden opgedoken van een shirtloze Vin Diesel terwijl ze geniet van wat vrije tijd op een boot, en fans kunnen niet stoppen met hem uit te lachen.

Het lijkt erop dat Diesel een paar kilo is aangekomen, en ze zijn er allemaal in geslaagd om op zijn buik te landen. Fans blazen sociale media op en beweren dat het lijkt alsof Vin Diesel zwanger is, en slepen de acteur meedogenloos voort omdat hij zichzelf heeft laten gaan.

Vin Diesel Packs On The Pounds

Veel mensen hebben wat pandemische kilo's ingepakt, en het is geen geheim dat met het ouder worden, lichamen voedsel in een ander tempo metaboliseren. De normaal fitte Vin Diesel lijkt echter net wat zwaarder te zijn geworden in zijn buikstreek, en fans hebben plezier ten koste van hem.

Fans zijn gewend om zijn wasbordbuik, ultrafitte buikspieren en enorme armspieren volledig te zien, maar nadat foto's van hem op vakantie in Italië hun ronde deden, maakten fans kennis met een heel andere versie van Vin Diesel.

Diesel genoot van zijn dag op een luxe jacht, met zijn shirt uit en zijn buik uitpuilend, en fans waren stomverbaasd om hem zo uit vorm te zien. Dit was een enorm contrast en dramatisch anders in vergelijking met de buff, gescheurde versie van Vin Diesel die ze op het grote scherm zien.

Het duurde niet lang voordat het meedogenloze trollen begon.

Fans zeggen dat Vin Diesel er zwanger uitziet

Fans trollen hem omdat hij zo uit vorm is, en aangezien al zijn extra gewicht zich rond zijn buik lijkt te hebben verzameld, zijn de zwangerschapsgrappen behoorlijk fel binnengekomen.

Opmerkingen zijn onder meer; 'Sticht hij een eigen gezin?' "Vin Diesel kan elke rol spelen, ook de zwangere moeder blijkbaar." en "Je kunt zijn eetstijl omschrijven als 'snel en furieus'.

Anderen schreven; "al die steroïden leidden tot zwangerschap", "laat me die babybuil kussen", en "wanneer is je uitgerekende datum?"

Het trollen ging verder met "Hé, Vin..hoe ver ben je?" en "wanneer weten we of het een jongen of een meisje is?" net zoals; "gefeliciteerd met het zijn van een kind."

Opmerkingen zoals; "Ik wist niet eens dat hij zwanger was" en "Ik gok dat het al zes maanden duurt" oogstte gelach van fans over de hele wereld die ervan genoten om Diesel's buikgerichte gewichtstoename te prikken.

Aanbevolen: