Kylie Jenner-fans vol ontzag als ze terugkijken op haar 'veranderende' gezicht en lichaam terwijl ze 24 wordt

Kylie Jenner-fans vol ontzag als ze terugkijken op haar 'veranderende' gezicht en lichaam terwijl ze 24 wordt
Kylie Jenner-fans vol ontzag als ze terugkijken op haar 'veranderende' gezicht en lichaam terwijl ze 24 wordt
Anonim

Kylie Jenner heeft geleid tot meer discussie over haar schijnbaar veranderende uiterlijk nadat ze dinsdag 24 werd.

De make-upmagnaat van de miljardair die naar Instagram gaat om haar grote dag te vieren in een nauwsluitende groene jurk.

"Proost voor 24", schreef de ondernemer bij de serie foto's.

Hoewel veel fans zich haastten om hun idool een gelukkige verjaardag te wensen, konden sommigen niet geloven hoeveel ze in de loop der jaren was veranderd.

"Ze is de oudste uitziende 24-jarige die ik ooit heb gezien. Verdrietig," las een duistere opmerking.

"Ze was prachtig toen ze opgroeide. Waarom zou je je uiterlijk veranderen als je er al zo goed uitziet?" een tweede toegevoegd.

"Verbazingwekkend hoe onzekerheid over haar lippen haar ertoe aanzette elk deel van haar lichaam te veranderen…." een derde persoon schreef.

"Wat verdrietig. Ze was vroeger een aantrekkelijke jonge vrouw", een opmerking die gewoon gelezen werd.

het bijhouden van de kardashians seizoen 1 vs nu Kylie Jenner
het bijhouden van de kardashians seizoen 1 vs nu Kylie Jenner

Tijdens de reünie Keeping Up With The Kardashians werd Jenner door gastheer Andy Cohen gevraagd of haar "lippen en [haar] onzekerheden eromheen [haar] hielpen om [haar] in de schoonheidsindustrie te katapulteren."

Kylie antwoordde: Zeker. Ik denk dat mijn liefde voor make-up begon met mijn onzekerheid met mijn lippen. Ik had hele kleine lippen en ik dacht er nooit aan totdat ik een van mijn eerste kusjes en een man zei tegen me: 'Oh mijn god, je bent zo'n goede kusser, maar je hebt zulke kleine lippen' of zoiets, 'zei ze.

"Vanaf dat moment voelde ik me onkusbaar."

Afbeelding
Afbeelding

"Ik was onzeker omdat deze man een keer iets tegen me zei," vervolgde ze. "Toen kreeg ik een obsessie met make-up omdat ik mijn lippen zou overlijnen en ik me er gewoon zelfverzekerd door voelde."

Hoewel ze heeft toegegeven lipinjecties te krijgen om haar pruillip op te vullen, heeft Kylie ontkend dat ze nog andere plastische chirurgie heeft ondergaan.

In juni werd Kylie's uiterlijk weer een trending topic toen een TikTok-gebruiker genaamd @Delaylayy een montage van foto's van Kylie plaatste.

De Tik Tok-gebruiker scrolde helemaal naar het begin van het Instagram-account van de Kylie Cosmetics-oprichter.

"Naar het begin van Kylie Jenner's Instagram gaan, zodat je dat niet hoeft te doen" ondertitelde de TikTok-gebruiker de video.

@Delaylayy gaf toe dat het haar 25 minuten kostte om bij het begin van Jenners account te komen. Sommige foto's zijn van 2011, toen Kylie 13 zou zijn geweest en haar liet zien dat ze met vrienden rondhing en poseerde met familie.

Aanbevolen: