Fans hebben deze onpopulaire mening over 'SNL

Inhoudsopgave:

Fans hebben deze onpopulaire mening over 'SNL
Fans hebben deze onpopulaire mening over 'SNL
Anonim

Zolang het in de lucht is, heeft 'Saturday Night Live' zowel superfans als megarecensenten gehad. Maar zelfs mensen die over het algemeen van de show houden, kunnen toegeven dat er een aantal niet-zo-geweldige dingen aan zijn.

Hoewel de voor een Emmy genomineerde cast veel lacht, is er één onpopulaire mening over een bepaald segment van de show. Het blijkt dat er nogal wat mensen zijn die deze relatief onpopulaire mening delen, maar het is op een bepaalde manier logisch.

Onpopulaire mening: de muzikale acts zijn niet het hoogtepunt van 'SNL'

Veel kijkers zijn het daar misschien niet mee eens, maar op een forum dat vroeg wat de onpopulaire meningen van kijkers waren over 'SNL', had een handjevol hetzelfde idee. Over het algemeen suggereren ze dat het muzikale gedeelte van de show eigenlijk het slechtste is.

Het is een onpopulaire mening omdat een heleboel echt getalenteerde artiesten als muzikale gasten verschijnen. Natuurlijk was er ook een specifieke muzikale gast in de engste aflevering van 'SNL' ooit. Maar over het algemeen zijn de muzikale gasten grote namen. Dus waarom vinden kijkers het segment een domper?

Kijkers zeggen dat ze zelden genieten van de muzikale gasten

Ondanks headliners als Justin Timberlake en Lady Gaga, zegt een handvol mensen dat ze "zelden" genieten van de muzikale gast. Meerdere zelfverklaarde fans van de show gaven toe dat ze het muzikale gedeelte van de serie overslaan.

De meeste fans gaven echter toe dat hoewel ze niet genieten van het zanggedeelte, ze het wel leuk vinden om naar de muzikale gasten in hun respectievelijke sketches te kijken. Taylor Swift was bijvoorbeeld een hoogtepunt in verschillende parodieën.

Maar de muzikale gasten zijn over het algemeen niet geweldig.

Fans geven toe dat de set het probleem kan zijn

Het komt erop neer dat kijkers over het algemeen niet afstemmen op 'SNL' voor de muzikale gasten. Misschien maakt dat deel uit van de loting, om niet-fans zover te krijgen dat ze gaan zitten kijken. Maar het is logisch dat de mensen die 'SNL' regelmatig bijhouden niet per se kijken vanwege de optredens.

En ze wijzen op een belangrijk feit waardoor hun impopulaire mening wat minder prikkelt: de set is niet echt ideaal voor muziekuitvoeringen. Natuurlijk speelt er een band, maar kijkers klagen dat de zang nooit in balans is (ze zijn "bijna altijd te laag") en dat "het geheel slecht gemixt is."

In wezen is het ontbreken van een deskundige geluidsmixer "absoluut een voortdurend probleem" dat ertoe bijdraagt dat mensen het muzikale gedeelte van 'SNL' ronduit haten genoeg om vooruit te spoelen (of later af te stemmen).

Ironisch genoeg wijzen kijkers erop dat de geluidsafdeling op 'Saturday Night Live' routinematig prijzen wint. Nog een onpopulaire mening? Het geluid dat mensen nodig hebben om hun spel op te voeren, vertellen fans, vooral wanneer de geluidsproblemen "merkbaar overgaan in de schetsen".

Aanbevolen: