Redditors hebben deze impopulaire mening over het acteervermogen van Emma Watson

Inhoudsopgave:

Redditors hebben deze impopulaire mening over het acteervermogen van Emma Watson
Redditors hebben deze impopulaire mening over het acteervermogen van Emma Watson
Anonim

Emma Watson verwierf wereldwijde bekendheid door Hermelien Griffel te spelen in de Harry Potter-filmfranchise. Elke millennial kent de betekenis van de Harry Potter-boekenreeks en de daaropvolgende films. Watson schonk het leven aan Hermione en had fans van 'leviosa'.

Het zijn echter haar andere filmrollen die fans doen twijfelen aan haar acteercapaciteiten en of ze het juiste carrièrepad als actrice heeft gekozen. Hoewel Watson de rol van Hermione heel goed speelde en haar echt portretteerde zoals geschreven, en met veel toejuiching, vragen sommige fans zich af of Emma net zo is als Hermione en de hele tijd zichzelf speelde.

Watson werd gecast als Hermione Granger toen ze nog maar 9 jaar oud was, en het was haar eerste acteerrol naast een toneelstuk op school. Ze had geen formele opleiding gehad.

Het is haar post-HP-leven waarin ze films heeft gemaakt zoals Disney's live-action Beauty and the Beast, The Perks of Being a Wallflower, en meest recentelijk Little Women waar fans haar niet het beste bij zien passen de rollen waarin ze is gegoten.

Fans zeggen dat ze geen bereik heeft

Een Reddit 'Unpopular Opinon' laat Redditors praten over Watsons tekortkomingen in de acteerwereld, en het bleek dat deze mening niet zo impopulair was. Redditors waren het er overweldigend mee eens dat Emma Watson helemaal geen goede actrice is. Ze denken zelfs dat ze zichzelf in elke film speelt.

Een Reddit-gebruiker die het eens was met de onpopulaire mening, sprak over Watsons rol in de verfilming van de roman voor jonge volwassenen The Perks of Being a Wallflower, en zei dat de film "het voor mij deed - ik zou niet zo ver gaan om zeggen dat ze ronduit slecht is, maar ik denk niet dat ze ooit de vaardigheden zal hebben om me te overtuigen dat ik niet alleen naar Hermelien kijk in een andere film."

Die reactie is meer dan 4.000 keer geüpdatet.

De meesten merken ook op dat ze een zeer slechte keuze was voor een Disney-prinses. Watson werd gecast als Belle in de Disney live-action versie van Beauty and the Beast uit 2017. Het is een rol waarvoor ze moest zingen en heel goed moest zingen.

Dat is wat Disney-prinsessen doen en Belle zingt veel liedjes tijdens de film. Watson voldeed niet aan de vocale verwachtingen en was eigenlijk automatisch afgesteld op een punt van afleiding. Haar vermeende fans spraken ook over hoe de in Engeland geboren Emma moeite leek te hebben met een Amerikaans accent.

Het is iets wat ze heeft moeten doen voor tal van rollen, zoals in The Bling Ring, waar ze een meisje uit Californië speelde, maar toch Brits klonk.

Emma's Brown University Professor was het ermee eens dat haar acteren werk nodig had

Nadat ze de Harry Potter-filmserie had gedaan, besloot Watson haar opleiding voort te zetten en schreef ze zich in aan de Brown University in Rhode Island. Daar schreef ze zich in voor een acteerles waar later werd geciteerd dat ze dacht dat ze de slechtste acteur in haar klas was.

Het ergste is dat ze ook onthulde dat haar acteerprofessor het ook eens was met dat sentiment.

Hij heeft haar zelfs gezegd dat ze helemaal moet stoppen met acteren. Voor iemand die in acht zeer succesvolle films speelde en nog steeds rollen aangeboden kreeg, zou dat heel moeilijk zijn om te horen.

Dat weerhield haar echter niet. Watson bleef doorgaan en werkte na haar afstuderen als professionele actrice. Watson heeft geen acteerrol meer gespeeld sinds Greta Gerwig's aanpassing van Little Women in 2019, waarin ze de oudste zus Meg speelde.

Ze heeft geen rol meer gespeeld sinds Little Women en lijkt geen filmprojecten in de maak te hebben.

Emma's Harry Potter-co-sterren deden het beter

Natuurlijk was Emma Watson een van een trio dat dankzij de Harry Potter-franchise beroemde kindersterren werd. Haar co-sterren Danielle Radcliffe en Rupert Grint zijn ook doorgegaan met acteren, maar mensen denken dat ze eigenlijk goed zijn, Radcliffe was beroemd toen hij nog een tiener was toen hij naakt op het podium stond en iemand speelde die heel anders was dan Harry Potter. Hij heeft veel toneelproducties en films gedaan die heel anders zijn dan de rol die hem beroemd heeft gemaakt. Hij heeft zich met succes losgemaakt van Harry.

Wat Grint betreft, hij nam even een pauze van acteren en keerde terug in een paar streamingseries waar hij lovende kritieken kreeg. Hij speelde in Servant op AppleTV+.

Hoewel Emma hard werd bekritiseerd vanwege haar acteerwerk, blijft ze het proberen en lijkt ze er niet echt last van te hebben. Ze lijkt haar roeping ook ergens anders te hebben gevonden. Emma Watson heeft gediend als Goodwill Ambassador en heeft veel liefdadigheidswerk gedaan waar ze erg gepassioneerd over lijkt te zijn.

Ze is misschien niet de grootste actrice van onze generatie, maar ze spreekt zeer welsprekend over sociale kwesties en besteedt veel aandacht aan zeer goede doelen.

Aanbevolen: