Kim Kardashian deelt grote terugblik op haar eerste fotoshoot ooit

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian deelt grote terugblik op haar eerste fotoshoot ooit
Kim Kardashian deelt grote terugblik op haar eerste fotoshoot ooit
Anonim

Reality-televisiester en zakenvrouw Kim Kardashian deelde zojuist een adembenemende terugblik op haar eerste fotoshoot ooit. De celeb Keeping Up With the Kardashians maakte een wandeling door het geheugen en liet haar Instagram-volgers zien hoe ver ze in de loop der jaren was gekomen. Voordat Kardashian beroemd werd, kreeg ze media-aandacht als vriendin en styliste van Paris Hilton, voor wie ze destijds assistent was.

Kim deelde op haar sociale-mediaplatforms een foto van de dag die het begin van haar carrière markeerde, maar vermeldde niet voor welk merk ze werd gefotografeerd.

Kim is geen dag ouder geworden

Kim heeft een kijkje achter de schermen geüpload van haar allereerste fotoshoot, waarin het model poseert in een zwoele, crèmekleurige zijden bodysuit met zwart borduursel. Het model droeg een zwarte panty en hoge hakken om haar look af te maken.

Kardashian droeg haar haar in grote, dramatische krullen, in een oud Hollywood-geïnspireerd kapsel voor de shoot. Ze poseerde met haar armen langs haar zij… en te oordelen naar de nieuw gedeelde foto, is Kim K geen dag ouder geworden! Haar fans waren het daarmee eens en prezen haar stijlvolle look in de comments.

"Dit had vandaag genomen kunnen worden!!! Je bent zo mooi!!!" een fan gutste in de reacties.

"Je bent zo'n schatje", schreef Kim's moeder (of moeten we zeggen momager?) Kris Jenner.

"omg kimmyyyy!!!" zei een fan.

"Oh wow girllll," voegde er nog een toe.

"Je ziet er ook als een professional uit in de eerste fotoshoot!!" deelde een vierde.

"Altijd een knaller! Absoluut een natuurlijke."

Haar stijl is in de loop der jaren steeds verfijnder geworden en sindsdien heeft Kardashian naam gemaakt. De moeder van vier heeft meerdere bedrijven, waaronder haar modelijn SKIMS, haar cosmeticamerk KKW Beauty en een parfummerk KKW Fragrance. Op dit moment is Kim haar schoonheidslijn aan het rebranden na haar scheiding van echtgenoot Kanye West.

Kim's stijl is het afgelopen decennium volledig getransformeerd. De socialite sierde ook de covers van grote modebladen en woonde prestigieuze evenementen bij, zoals het MET Gala, waar haar extravagante jurken de aandacht trokken!

Aanbevolen: