Kim Kardashian krijgt het zijoog terwijl ze een beroemde plastisch chirurg bezoekt

Kim Kardashian krijgt het zijoog terwijl ze een beroemde plastisch chirurg bezoekt
Kim Kardashian krijgt het zijoog terwijl ze een beroemde plastisch chirurg bezoekt
Anonim

Kim Kardashian heeft de fans laten weten dat ze een reeks laserbehandelingen op haar gezicht ondergaat om 'zonnevlekken' te behandelen.

De moeder van vier kinderen nam een selfie vanuit de kliniek in Los Angeles van de beroemde plastisch chirurg Dr. Ashkan Ghavami en zei dat ze "enthousiast" was om te pronken met de resultaten van Potenza Radio Frequency Microneedling.

De gemiddelde kosten bedragen ongeveer $ 2.300 die miljardair Kim zich gemakkelijk kan veroorloven.

De CEO van SKIMS zag er nonchalant chic uit in een nauwsluitende zwarte top die in een elastische broek was gestopt. Ze maakte haar look af met een paar witte Yeezy-sneakers van haar vervreemde man.

Ze poseerde met dr. Ghavami aan haar zijde, die werd bezocht door andere sterren, waaronder Iggy Azalea en Amber Rose.

Maar sommige haters waren boos bij de gedachte dat Kim behandelingen zocht en het 'ijdelheid' noemde.

"De wereld v alt uit elkaar, MAAR God zij dank wordt er voor haar zonnevlekken gezorgd…." merkte een fan op.

"Zonnevlekken is een codewoord voor een andere plastische chirurgie.. ze zijn al zo veranderd.. lippen, neuzen, botox, fillers en alle niet-chirurgische procedures die ze moesten hebben om nog maar te zwijgen over hun buik en billen….. wat nu??? Volledige gezichtstransplantatie???" een tweede toegevoegd.

"Kinderen vertrokken op de luchthaven van Kabul zonder voogd, Covid doodt duizenden en verwoest families, maar laten we ons zorgen maken over de onzichtbare zonnevlek van Kim Kartrashian…smh," viel een derde in.

Ondertussen speculeren gebruikers van sociale media over een vermeende romance tussen Drake en Kim Kardashian.

Het komt na de laatste wending in het opnieuw ontstoken rundvlees tussen de Canadese rapper en Kim's vervreemde echtgenoot Kanye West.

Op vrijdag (20 augustus) bracht rapper Trippie Redd zijn vierde album "Trip at Knight" uit, met Drake op het derde nummer. In één couplet lijkt Drake opgravingen te doen bij West en Pusha T.

Op het nummer "Betrayal" rapt Drake: "Al deze dwazen die ik nauwelijks ken / vijfenveertig, vierenveertig (burned out), let it go / Ye ain't changein ' s voor mij, het is in steen gebeiteld."

West ging naar Instagram om de locatie van het huis van de 'Over'-artiest in Toronto, Ontario, te delen. De ongelooflijk kleine zet komt nadat 'Ye een screenshot van een groepschat heeft gedeeld waarin hij Pusha-T toevoegt, samen met een afbeelding van Joaquin Phoenix als Joker.

De "Gold Digger"-artiest schreef: "Hier leef ik voor. Ik ben mijn hele leven geneukt door nerd ass jock nas zoals jij. Je zult nooit herstellen. Ik beloof je, "de messgae was geadresseerd aan iemand die gered was onder de naam "D."

Hoewel Kanye zowel die post als Drake's thuisadres heeft verwijderd, zijn de screenshots al online verspreid. Fans van vader-van-één Drake maken zich ook zorgen over de veiligheid, aangezien zijn volledige adres nu algemeen beschikbaar is.

Maar Drizzy, 34, leek een veelzeggende reactie te delen op Kanye's post toen hij Instagram Stories gebruikte om clips van zichzelf te delen terwijl hij lachte en geniet van een ritje door Toronto. Het zorgde ervoor dat veel fans zich afvroegen waarom Kanye Drake zo haat - wat leidde tot online geklets over een affaire met Kim K.

"Ik heb het gevoel dat Drake zeker met Kim naar bed is geweest, zodat hij zo geplaagd werd", schreef iemand online.

"hij is fu$%ing geobsedeerd door Drake… op dit moment weet ik dat Drizzy Kim heeft verpletterd," voegde een ander eraan toe.

"Drake zou het adres van Kim moeten lekken", merkte een derde op.

Aanbevolen: