Hailey Baldwin krijgt het zijoog van fans terwijl ze plastische chirurgie ontkent

Inhoudsopgave:

Hailey Baldwin krijgt het zijoog van fans terwijl ze plastische chirurgie ontkent
Hailey Baldwin krijgt het zijoog van fans terwijl ze plastische chirurgie ontkent
Anonim

Hailey Bieber houdt vol dat ze geen plastische chirurgie heeft ondergaan, zozeer zelfs dat zij en haar man Justin Bieber de dokter dreigen aan te klagen die zei dat ze wat werk aan haar gezicht had laten doen. Justin en Hailey Bieber zijn twee van de meest succesvolle mensen in de entertainmentindustrie en iedereen wil weten wie het de laatste tijd drukker heeft gehad. Voor het geval Hailey-fans het hebben gemist, er is een voortdurend debat over het gezicht van het model. Ze zegt dat haar gelaatstrekken 100% natuurlijk zijn, terwijl een plastisch chirurg uit Beverly Hills anders beweert. Dr. Daniel Barrett begon op te blazen op TikTok nadat hij een video over Hailey had gepost met de songtekst van Justin: "Is het nu te laat om sorry te zeggen."

Hailey's leven is altijd bevoorrecht geweest, maar het is drastisch veranderd, vooral na zijn huwelijk met Justin Bieber. Dr. Barrett suggereerde dat Hailey wat werk aan haar gezicht heeft laten doen, met name aan haar neus, lippen en kin. Hij liet twee foto's naast elkaar zien van Hailey uit 2011 en 2016 om te laten zien hoe haar gezicht is veranderd. Terwijl mensen weten dat gezichtsveranderingen te maken kunnen hebben met make-up, Facetune of puberteit, denkt Dr. Barrett dat het in het geval van Hailey een operatie was.

Hailey Baldwin ontkende geruchten over plastische chirurgie

In zijn TikTok begon Dr. Barrett met te vertellen hoe Hailey onlangs reageerde op een Instagram-commentaar waarin stond dat ze nog niets had gedaan. Ze zei: "Stop met het gebruik van foto's die zijn bewerkt door make-upartiesten! Deze foto aan de rechterkant is NIET hoe ik eruitzie… Ik heb mijn gezicht nog nooit aangeraakt, dus als je gaat zitten en mij vergelijkt op 13-jarige leeftijd en daarna op mij gebruik op 23-jarige leeftijd in ieder geval een natuurlijke foto die niet zo gek is bewerkt."

Maar Dr. Barrett maakte duidelijk dat hij denkt dat Hailey wat werk heeft verzet, ondanks wat ze zegt. Dan krijgt hij in detail waarom hij denkt dat Hailey werk heeft laten doen. Hij zei: "Ik denk dat het fysiek onmogelijk is om zonder enige hulp van iemand zoals ik van deze foto naar die foto te gaan." Dr. Barrett bracht ook haar lippen, kin, wangen en kaak ter sprake, die volgens hem chirurgisch zijn aangepast.

Hailey Baldwin dreigde de dokter aan te klagen die zei dat ze plastische chirurgie kreeg

De video is viraal gegaan op TikTok met ongeveer 400.000 views en meer dan 32.000 likes. Hailey bedreigde hem echter vanwege de 'valse beschuldigingen'. Volgens TMZ is Dr. Barett geslagen met een opzeggingsbrief van de advocaten van Justin en Hailey. Volgens hen "gebruikt hij de naam, het beeld en de gelijkenis van Hailey in zijn video zonder toestemming om reclame te maken voor zijn praktijk en" valse, niet-bevestigde beweringen te verspreiden dat mevr. Bieber heeft plastische chirurgie ondergaan.'"

Bovendien wordt Dr. Barett beschuldigd van inbreuk op het auteursrecht voor het gebruik van songteksten van Justin's nummer Sorry in het TikTok-onderschrift. De advocaat van de Bieber zei ook dat "de TikTok een aantal schendingen omvat, waaronder 'verkeerde voorstelling van zaken, laster, laster, vals licht, schending van publiciteitsrechten, inbreuk op het auteursrecht, inbreuk op handelsmerken en dienstmerken' en meer."

Ze eisen dat Dr. Barett de video verwijdert en in de komende 24 uur een openbare intrekking publiceert, maar voor zover fans kunnen zien, is de video nog steeds online en wordt hij met de minuut meer en meer bekeken. Dr. Barett vertelde TMZ ook dat hij niet gelooft dat zijn opmerkingen in de video minachtend zijn.

Fans reageren op Hailey Baldwin die ontkent dat ze plastische chirurgie heeft gehad

Dit is niet de eerste keer dat Dr. Barett een video als deze heeft gemaakt; hij is ook ingegaan op de vermeende plastische chirurgie van andere beroemdheden, zoals een video die hij plaatste over Ariana Grande. Hij brak onlangs een virale foto van Khloé Kardashian en wat hij denkt dat ze op die foto's had gedaan.

Veel fans verdedigen Dr. Barett in de opmerkingen van zijn video's en schrijven dingen over de Biebers als: "waarom moeten ze liegen. We kunnen het ZIEN." Een andere persoon viel in en zei: "Die aanklagen toont gewoon hun ware aard. Zijn ze boos vanwege een PROFESSIONEEL commentaar?"

Een andere fan voegde eraan toe: "Goed voor u, Dr. Barett! Zo blij dat u de video niet verwijderd heeft; u heeft niets verkeerd gedaan." Dr. Barett reageerde op een persoon die schreef: "Ik begrijp niet waarom beroemdheden ontkennen dat ze werk gedaan krijgen. Er is niets gênants aan!" Dr. Barett was het daarmee eens en zei: "Ik vraag het me ook af."

Welke procedures heeft Hailey Baldwin ondergaan?

YouTuber Lorry Hill gelooft dat Hailey een laterale wenkbrauwlift had. Volgens Hill is Hailey's afstand tussen haar wenkbrauwen en haarlijn kleiner geworden. Als we naar de wenkbrauwen zelf kijken, heeft het model een nieuwe hoek met de staart van de wenkbrauw die veel hoger is dan het begin van de wenkbrauw, in vergelijking met jongere foto's van haar waar haar wenkbrauw er recht uitzag.

Hill vermoedt ook dat de ster een bovenste ooglidcorrectie had. Op de voor-en-na-foto's van Hailey had Baldwin van nature een oog met een kap. De procedure gaf haar zoveel meer make-upruimte op haar bovenste ooglid, en het opende haar ogen.

De YouTuber vermoedt ook dat de neus van Hailey in de loop der jaren is veranderd. Haar originele neus lijkt op de neus van haar vader. Van 2012 tot 2014 had ze de neus waarmee ze werd geboren. In 2015 had ze echter een septoplastiek om het uiterlijk van de neus recht te trekken en een bult te verwijderen.

Aanbevolen: