No Time to Die' Regisseur Shades Sean Connery's James Bond, koppelt zijn vertolking als 'verkrachter

Inhoudsopgave:

No Time to Die' Regisseur Shades Sean Connery's James Bond, koppelt zijn vertolking als 'verkrachter
No Time to Die' Regisseur Shades Sean Connery's James Bond, koppelt zijn vertolking als 'verkrachter
Anonim

Sean Connery speelde James Bond in de film Thunderball uit 1965, geregisseerd door Terence Young. De film uit de jaren 60 krijgt kritiek vanwege een seksueel gewelddadige scène.

No Time To Die-regisseur Cary Fukunaga heeft de film uitgebracht voor Connery's kijk op James Bond. Hij beweert dat Bond in feite een "verkrachter" was in de film en hij gelooft dat "Connery's personage daar in feite een vrouw verkracht."

De plot van deze film is vergelijkbaar met de andere twee dozijn James Bond-films. Een schurk probeert Bond actief te vermoorden terwijl hij tegelijkertijd de wereld redt.

Thunderball wordt "geleid door het eenogige kwaadaardige meesterbrein Emilio Largo (Adolfo Celi), de terroristische groep SPECTRE kaapt twee kernkoppen uit een NAVO-vliegtuig en dreigt met wijdverbreide nucleaire vernietiging om 100 miljoen pond af te persen. De onstuimige Agent 007, James Bond (Sean Connery), wordt gestuurd om de kernkoppen uit het hart van Largo's hol in de Bahama's te halen, waar hij wordt geconfronteerd met onderwateraanvallen van zowel haaien als mannen. Hij moet ook de betoverende Domino (Claudine Auger), de minnares van Largo, overtuigen om een belangrijke bondgenoot te worden."

Er is een scène in de film waarin Patricia Fearing, gespeeld door actrice Molly Peters, en Bond een intiem moment delen.

'Thunderball'-scènes tussen Bond en Patricia

Gedwongen kus deel 1.

Gedwongen kus deel 2.

Als James Patricia probeert te versieren, "wijst ze zijn avances af en duwt hem weg, maar de spion kust haar met geweld door haar lippen op brute wijze naar de zijne te trekken." "Ze zegt 'Nee, nee, nee' en hij zegt: 'Ja, ja, ja.' Dat zou vandaag niet vliegen, 'zei de nieuwe 007-directeur.

Sean Connery was de eerste acteur die James Bond speelde van 1962 tot 1983. Connery stierf in 2020 nadat hij 007 in zeven Bond-films had gespeeld.

De evolutie van James Bond is door de jaren heen zo veranderd. Het personage zelf is met de tijd mee geëvolueerd, zoals het hoort.

“Ik denk dat mensen eraan komen – met wat schoppen en schreeuwen – om die dingen te accepteren, is niet langer acceptabel. Godzijdank', zei Broccoli. "Bond is een personage dat in 1952 werd geschreven en de eerste film kwam uit in 1962", zei ze. "Hij heeft een lange geschiedenis en de geschiedenis van het verleden is heel anders dan de manier waarop hij nu wordt geportretteerd."

James Bond 007

No Time To Die gaat in première op 8 oktober 2021.

Daniel Craig speelt Bond sinds 2006 met vijf films op zijn naam.

De erfenis van deze James Bond-films is echt uniek.

Aanbevolen: