De ontroerende reden waarom Miley Cyrus zich 'diep verdrietig' voelt door Kerstmis

Inhoudsopgave:

De ontroerende reden waarom Miley Cyrus zich 'diep verdrietig' voelt door Kerstmis
De ontroerende reden waarom Miley Cyrus zich 'diep verdrietig' voelt door Kerstmis
Anonim

Fans houden om vele redenen van Miley Cyrus. De veelzijdige ster staat bekend om haar elektrische optredens op het podium, emotionele muziek en het tot leven brengen van het personage Hannah Montana in Disney.

Terwijl ze volwassen is geworden, heeft Cyrus zich ook opengesteld voor haar fans over de vele dingen die er in haar leven gebeuren, van haar hartaandoening tot haar geestelijke gezondheid. Ze heeft altijd wijze woorden van advies en krachtige berichten om te verzenden nadat ze heeft geleerd van haar eigen ervaringen, die haar fans dierbaar zijn.

In december 2016 deed Cyrus nog een openhartige bekentenis die veel van haar miljoenen fans verraste: de zangeres van 'Angels Like You' is geen fan van de feestdagen.

Kerstmis zorgt ervoor dat Miley Cyrus zich 'diep verdrietig' voelt. Met optredens in een paar kerstfilms onder haar riem, liet Cyrus fans in shock achter na de onthulling. Blijf lezen om erachter te komen waarom ze niet van Kerstmis houdt en hoe ze het graag viert.

Wat Miley Cyrus zei over Kerstmis

In 2016 ging Miley Cyrus naar Instagram om een openhartige bekentenis over Kerstmis met haar volgers te delen. Zoals het tijdschrift Us meldde, is Cyrus een van de vele beroemdheden die niet van Kerstmis houdt.

“Noem me de grinch, maar Kerstmis maakt me altijd diep verdrietig”, schreef ze op het platform, voordat ze de ontroerende reden uitlegde waarom.

“Het is gevuld met zoveel buitensporigheid [en] hebzucht. Ik hoop alleen dat iedereen dit jaar het geschenk van liefde en acceptatie geeft aan niet alleen hun eigen familie, maar ook aan degenen over de hele wereld die niet alles krijgen wat ze wilden vanwege de oneerlijke omstandigheden van het leven! Mijn ouders maakten Kerstmis altijd over anderen. En ik hoop dat je het in je hart vindt om hetzelfde te doen!”

Hoe kerst is in het Cyrus-huishouden

Alleen omdat Miley Cyrus niet van Kerstmis houdt, wil nog niet zeggen dat ze het niet viert. Ons onthulde dat de 'Wrecking Ball'-zangeres in het verleden de vakantie thuis met haar familie vierde, en het evenement eindigde meestal in 'vuistgevechten' en 'met de deur dichtslaan'.

"Ik bedoel, we zijn allemaal soort complottheoretici en ik herinner me dat we een jaar lang het onderwerp van buitenaardse wezens hadden en het eindigde met mijn broers die een week niet praatten en mijn moeder huilde", herinnert Cyrus zich.

Miley Cyrus's relatie met religie

Kerstmis betekent voor iedereen iets anders en de betekenis ervan is in de loop der jaren zeker veranderd. Het heeft zowel heidense als christelijke wortels, maar natuurlijk voelen veel mensen die religieus zijn een nauwe band met Kerstmis.

Geboren in Nashville, groeide Miley op met de Southern Baptist Church en droeg als tiener zelfs een zuiverheidsring. Terwijl Miley Cyrus opgroeide in een christelijk huishouden, meldt Cheat Sheet dat ze uiteindelijk de kerk verliet vanwege haar opvattingen over seksualiteit.

"Ik had een paar homovrienden op school", legde de zangeres uit in een gesprek met Hailey Bieber. “Dat is de reden waarom ik mijn kerk verliet, omdat ze niet werden geaccepteerd. Ze werden naar conversietherapieën gestuurd. En ik had het daar heel moeilijk mee en ik vond het ook moeilijk om mijn seksualiteit te vinden.”

Het kerstlied dat Miley Cyrus schreef voor fans

Ondanks haar kijk op Kerstmis heeft Cyrus een kerstlied geschreven. Het wordt 'Sad Christmas Song' genoemd, maar het is niet je typische vrolijke en vrolijke kerstlied. Ze onthulde dat ze het schreef tijdens een trieste en eenzame periode in haar leven en deelde het in december 2019.

"Een treurig kerstliedje dat ik een paar jaar geleden vlak voor de vakantie schreef", vertelde Cyrus destijds aan haar Instagram-volgers. “Ik voelde me alsof ik niet kon zijn met degene van wie ik hield. Zelfs met een huis vol familie en vrienden voelde ik me nog steeds alleen. Op een manier die nog steeds relevant aanvoelt en iemand die dit nu leest, kan er misschien iets over vertellen!”

Cyrus deelde vervolgens een boodschap van hoop en positiviteit met haar fans voorafgaand aan de feestdagen: Als je je dit seizoen eenzaam voelt, weet dan dat je volledig gemaakt bent van magie! Je bent zo speciaal als een sneeuwvlok, prachtig uniek en ik hoop dat je ziel van binnen licht, hoop, vrede en vreugde voelt, wetende hoe buitengewoon geweldig JIJ bent! Liefde wint altijd!”

Miley Cyrus's verschijning in kerstfilms

Interessant is dat Miley Cyrus in 2015 ook in een paar kerstfilms verscheen. In A Very Murray Christmas en The Night Before verscheen ze als zichzelf.

Het was pas het jaar daarop dat Cyrus voor het eerst haar fans vertelde over haar ware gevoelens over Kerstmis.

Wat voor soort kerst zou Miley Cyrus leuk vinden?

In november 2020 vertelde Cyrus aan de KISS FM Breakfast Show dat ze een bepaalde kerstdroom in gedachten heeft: "Ik wil dit jaar een geheel zwarte boom."

De zanger voegde eraan toe: "Ik denk dat in plaats van een krans, rozenkransen, ondersteboven bezaaide kruisen en zoals, ja, heel goth, middeleeuwse soort vibes."

Aanbevolen: