Een 95-jarige overtrof het Guinness World Record van Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Een 95-jarige overtrof het Guinness World Record van Jennifer Aniston
Een 95-jarige overtrof het Guinness World Record van Jennifer Aniston
Anonim

Friends heeft de afgelopen decennia zeker records gebroken. In 2021 brak de reünie van de cast het record van Sky One voor de best bekeken show. 5,3 miljoen mensen stemden af om de geliefde sterren Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry en Jennifer Aniston van de sitcom uit de jaren 90 te zien - die een reünie buiten de camera plaagde op haar recordbrekende, allereerste Instagram-bericht in 2019.

In 2020 brak een 95-jarige het Guinness World Record van Aniston. Maar al snel werd hij vervangen door een BTS-lid dat twee nieuwe records vestigde na zijn Instagram-debuut in 2021. Hier is alles wat je moet weten over dit wereldrecord.

Welk record heeft Jennifer Aniston gebroken op Instagram?

Aniston vestigde een nieuw Guinness World Record toen ze voor het eerst lid werd van Instagram in 2019. Ze was de snelste om een miljoen volgers op het platform te bereiken in 5 uur en 16 minuten. Op 15 oktober ging haar eerste bericht live. Het was een selfie van haar met de cast van Friends. "En nu zijn we ook Instagram-VRIENDEN. HALLO INSTAGRAM," schreef ze bij de foto.

De actrice was de derde die dat jaar het record brak. Vlak voor haar waren prins Harry en Meghan Markle toen ze @sussexroyal lanceerden. Ze kregen een miljoen volgers in 5 uur en 45 minuten. De eerste recordsetter dat jaar was K-Pop-ster Kang Daniel die zijn eerste mil bereikte in 11 uur en 36 minuten.

Aniston is niet nieuw in het breken van records. Pre-Instagram had ze al recordtitels als best betaalde tv-actrice per aflevering met haar co-sterren Kudrow en Cox. In 2008 werden zij en Angelina Jolie Guinness' recordhouders voor de machtigste actrice nadat ze allebei op de Forbes 100 Celebrity List stonden.

David Attenborough brak het record van Aniston voor de snelste tijd om 1 miljoen Instagram-volgers te krijgen

In september 2020 brak de 95-jarige omroeper Sir David Attenborough voor het eerst het record van Aniston. Hij bereikte een miljoen volgers op Instagram in 4 uur en 44 minuten. Nu bekend om zijn Netflix-documentaire, A Life On Our Planet, was Attenborough's eerste bericht op het platform een video die mensen aanmoedigde om zich meer bewust te zijn van klimaatverandering. "Ik zet deze stap en verken deze nieuwe manier van communiceren met mij omdat, zoals we allemaal weten, de wereld in de problemen zit", zei hij in de clip. "Continenten staan in brand. Gletsjers smelten. Koraalriffen sterven. Vissen verdwijnen uit onze oceanen. De lijst gaat maar door. Het redden van onze planeet is nu een communicatie-uitdaging."

De natuuronderzoeker verzamelde binnen 24 uur in totaal 2,5 miljoen volgers. Ondanks deze indrukwekkende prestatie heeft Attenborough geen eigen Instagram-account."Sociale media zijn niet de gebruikelijke habitat van David", schreven zijn medewerkers, BBC-filmmaker Jonnie Hughes en Colin Butfield van het Wereld Natuur Fonds. "Dus hoewel hij berichten alleen voor Instagram heeft opgenomen, zoals die in dit bericht, helpen we dit account te runnen."

Attenborough kondigde onlangs een BBC-film aan waarin het mysterie van de laatste dagen van dinosaurussen wordt onthuld, Dinosaurs: The Final Day, met David Attenborough. "Dinosaurussen waren de meest buitengewone wezens van de natuur en domineerden de planeet meer dan 150 miljoen jaar voordat ze uitstierven", zei de natuurhistoricus van zijn eerste dinosaurusfilm sinds de BBC1-film Attenborough en de gigantische dinosaurus uit 2016. "Tanis zou een plek kunnen zijn waar de overblijfselen ons een ongekend inzicht kunnen geven in het leven van de allerlaatste dinosaurussen, en een minuut per minuut beeld van wat er gebeurde toen de asteroïde insloeg."

BTS-lid houdt huidig record voor het snelst bereiken van 1 miljoen Instagram-volgers

BTS' Kim Taehyung, ook bekend als V, overtrof het record van Attenborough in december 2021. Hij is momenteel de snelste gebruiker die in slechts 43 minuten een miljoen volgers op Instagram heeft gekregen. Het is niet het enige nieuwe record dat hij die dag op het platform vestigde. Hij heeft ook het record gebroken voor de snelste tijd om 10 miljoen volgers te bereiken. Hij bereikte de mijlpaal in slechts 4 uur en 52 minuten. Het record van V is slechts een aanvulling op de vele recordbrekende prestaties van BTS door de jaren heen.

De single Butter van de groep brak eigenhandig 5 wereldrecords na de release in mei 2021. Het is onder meer de meest bekeken YouTube-muziekvideo in 24 uur (108.200.000 views) en het meest gestreamde nummer op Spotify in de eerste 24 uur (11.042.335 wereldwijde streams). De groep heeft in totaal 23 Guinness World Records, wat hen een dubbele pagina opleverde in het Guinness World Records 2022-boek. De groep heeft zeker een lange weg afgelegd sinds ze in 2013 beroemd werd. In dit tempo zullen we zeker weten dat ze in de nabije toekomst meer records zullen breken.

Aanbevolen: