Louis Tomlinson's 2022 World Tour is van een ongelooflijke start direct nadat hij een Guinness World Record verdiende

Inhoudsopgave:

Louis Tomlinson's 2022 World Tour is van een ongelooflijke start direct nadat hij een Guinness World Record verdiende
Louis Tomlinson's 2022 World Tour is van een ongelooflijke start direct nadat hij een Guinness World Record verdiende
Anonim

Britse hartenbreker Louis Tomlinson heeft altijd fans gehad dankzij zijn lidmaatschap van de jongensband One Direction. Maar fans leerden meer over Tomlinson (en zijn zeer privéleven) toen hij voor zichzelf begon, en ze werden nog verliefder.

Om te bewijzen hoe toegewijd zijn fans zijn, verdiende de zanger onlangs een wereldrecord door de meeste tickets te verkopen voor een livestreamconcert van een mannelijke soloartiest. Tomlinson organiseerde in december 2020 tijdens de pandemie een online benefietconcert en verkocht wereldwijd zo’n 160.000 tickets, dat in november 2021 als wereldrecord werd aangekondigd.

De zanger van "Walls" heeft die avond meer dan $ 1 miljoen opgehaald door nummers te zingen van zijn debuutalbum, Walls, enkele van zijn One Direction-hits en een niet-uitgebracht nummer, "Copy Of A Copy Of A Copy."

Maar het zijn niet alleen liefdadigheidsactiviteiten waaraan Tomlinson heeft deelgenomen: hij zit midden in een ongelooflijk succesvolle World Tour.

Bijgewerkt op 2 maart 2022: Louis Tomlinson zit midden in zijn wereldtournee en volgens zijn vele berichten op sociale media verloopt de concerttournee erg goed voor de zanger. Op 14 februari tweette hij: "De shows waren absoluut ongelooflijk! Bedankt aan iedereen voor jullie steun!", terwijl hij een paar weken eerder schreef: "Eerlijk gezegd, deze avond blies mijn verdomde geest. Dit wordt een speciale tour en speciaal moment in mijn carrière. Iedereen bedankt!!!"

Onlangs kondigde Tomlinson aan dat hij zijn shows in Moskou en Kiev annuleert voor de veiligheid van zijn fans. In zijn officiële verklaring legde hij uit: "Vanwege de recente gebeurtenissen in Oekraïne, moet ik met klem aankondigen dat mijn tourshows in Moskou en Kiev tot nader order worden geannuleerd."

Louis Tomlinson's tour in 2020 werd uitgesteld vanwege de pandemie

Tomlinson bracht zijn debuutalbum Walls uit in januari 2020 (waar hij graag over sprak, hoewel zijn "verdriet" verboden was in dat interview), waarna hij in maart op tournee zou gaan. Helaas moest de zanger van "Back To You" na twee ongelooflijke shows de rest van zijn tour uitstellen vanwege de pandemie.

Louis heeft altijd uitgesproken hoeveel hij ervan houdt om op het podium op te treden, en hij kon niet wachten om dat te doen voor zijn solocarrière. In december 2020 besloot hij om een livestreamconcert te geven en de fans van over de hele wereld die hem niet konden zien een unieke ervaring te geven.

"Het mooie van de livestream is dat iedereen overal kan afstemmen […] Ik weet dat er veel mensen zijn die me nog nooit in een concert of zelfs bij One Direction hebben gezien. En [de livestream] gaf hen de kans om, weet je, de ervaring te zien, de ervaring te voelen ", zei Tomlinson in zijn Away From Home-documentaire.

Louis Tomlinson organiseerde het Away From Home Festival en de documentaire

Na het enorme succes van zijn eerste livestream, verlangde Tomlinson ernaar om weer op te treden voor zijn fans. In augustus 2021 organiseerde de zanger een gratis concert waar hij de afgelopen 12 maanden aan had gewerkt en noemde het het Away From Home Festival.

Het festival bleek een enorm publiek te hebben, met meer dan 10.000 mensen die elke songtekst van elk nummer met Tomlinson schreeuwden. De line-up omvatte Jess Iszatt, The Snuts en BILK als openingsacts en Tomlinson zelf als hoofdact.

Dat is het echter niet. Louis organiseerde een livestream van de opgenomen versie voor de fans die het festival niet fysiek konden bijwonen. De stream bevatte een minidocumentaire van dertig minuten, waarin te zien was hoe de zanger zijn shows, het Live From London-concert en de planning achter het festival doormaakte.

Tomlinson begon zijn set met zijn hit "We Made It" als een ode aan de uiteindelijke comeback van livemuziek, evenals een ode aan zijn relatie met zijn fans. Zijn set duurde ongeveer 70 minuten, inclusief nummers van zijn vorige livestream en een niet-uitgebracht bonusnummer, 'Change'.

De fans verwelkomden het deuntje net zo hartelijk als bij 'Copy Of A Copy Of A Copy'.

De fans van Louis Tomlinson hadden een ongelooflijke reactie

Louis Tomlinson staat erom bekend een speciale band te hebben met zijn fans. Hij noemt ze graag een 'gepassioneerd stel'. Zijn fandom beschouwt Tomlinson als hun 'thuis' en de zanger waardeert zijn fans altijd voor hun steun.

Tegen het einde van zijn documentaire sprak Tomlinson over zijn fans en zei: "Alleen wij samen, ik kan de fu wereld overnemen, ik heb deze partij [de fans] achter me Wie de f gaat ons stoppen, weet je wat ik bedoel?"

De fans, of zoals ze zichzelf noemen, "Louies", staan altijd klaar om hun idool te steunen. Voor hen heeft Louis met zijn muziek een veilige ruimte gecreëerd. Een groot deel van zijn fandom bestaat uit leden van de LGBTQ+-gemeenschap, en het was duidelijk toen de zanger zijn onofficiële trotsanthem "Only The Brave" op het festival uitvoerde, en het publiek was bedekt met verschillende trotsvlaggen.

The Louies waren, zoals altijd, trots op hoe ver Tomlinson is gekomen van zijn X-Factor-dagen. Ze faalden niet om hun idool te vertellen hoeveel ze van hem houden en hoe trots hij op hen heeft gemaakt. Dat maakt ze tot een gepassioneerd stel!

De Louis Tomlinson World Tour begon in 2022

Na bijna twee jaar van het uitstellen en annuleren van concerten, was Louis Tomlinson meer dan klaar om het podium te verpletteren met zijn rockende optredens.

Zijn tour begon op 1 februari en was voor de lanceringsdatum uitverkocht.

Tomlinson toert door het VK, Zuid-Amerika, Europa, Mexico en meer. Fans zijn enthousiast over de tourinhoud die ze zullen ontvangen, en degenen die de concerten bijwonen zijn om voor de hand liggende redenen enthousiast. De zanger plaagde onlangs zijn fans door een foto van zichzelf te plaatsen terwijl hij aan het repeteren is voor de tour en hij schreef er "Niet lang nu" bij.

Zelfs als ze geen kaartjes konden bemachtigen, wensen fans Louis het allerbeste voor zijn tour en voor zowel zijn vroegere als toekomstige prestaties. Dit is nog maar het begin van zijn fantastische carrière en fans hebben veel vertrouwen in zijn toekomst.

Aanbevolen: