Rachel Zelger verontschuldigt zich voor het bespotten van Britney Spears en Jamie Lynn Feud

Inhoudsopgave:

Rachel Zelger verontschuldigt zich voor het bespotten van Britney Spears en Jamie Lynn Feud
Rachel Zelger verontschuldigt zich voor het bespotten van Britney Spears en Jamie Lynn Feud
Anonim

‘West Side Story’-actrice Rachel Zelger heeft haar excuses aangeboden voor het schijnbaar bespotten van de aanhoudende vete tussen Britney Spears en haar zus Jamie Lynn. De broers en zussen hebben onlangs heel publiekelijk met elkaar gevochten in een woordenoorlog op sociale media, aangewakkerd door opmerkingen die Jamie Lynn maakte tijdens het promoten van haar nieuwe memoires 'Things I Should Have Said'.

Zelger plaatste video's van zichzelf waarin ze dramatisch fragmenten uit de ruzie van de zussen uitbeeldde, waaronder de ontkenning van Britney Spears dat ze haar en Jamie Lynn ooit zwaaiend in een kamer had opgesloten een mes. De berichten veroorzaakten een stortvloed van reacties van fans, die de 20-jarige ervan beschuldigden de situatie te verduidelijken.

Fans noemden Zelger 'raar' en beschuldigden haar van het bespotten van 'Britney's trauma'

Een gebruiker antwoordde: "Het is raar om Britney's trauma te nemen en er een zelftape van te maken", terwijl een ander schreef: "Hoe zie je een persoon zijn trauma in het openbaar herbeleven en je eerste gedachte is om te behandelen het als een script voor een nep-auditie?”

Na deze reacties ging Zelger naar Twitter om zich te verontschuldigen. Ze begon: "Iedereen die me kent, weet hoeveel ik van Britney hou en steun altijd voor haar."

"Hoewel ik geen enkele minachting bedoelde, had ik moeten nadenken over hoe dit zou kunnen worden opgevat, en het spijt me dat ik iemand van streek heb gemaakt of teleurstelde."

Zelger bedankte 'Allen die mij verantwoordelijk hebben gehouden'

“Dit is geen situatie die lichtvaardig moet worden opgevat, en we zouden Britney allemaal moeten optillen in deze cruciale tijd. Bedankt dat je naar me hebt geluisterd, en heel erg bedankt aan iedereen die me verantwoordelijk heeft gehouden."

Britney was niet de enige die het niet eens was met de aanstaande memoires van haar zus. Een uitgelekt uittreksel uit het boek toonde een segment waarin Jamie Lynn sprak over haar voormalige Zoey 101 co-ster Alexa Nikolas.

In de clip die Lynn schreef: "Ik begon te vermoeden dat ze geïnteresseerd was om mij van de show te laten gooien in de hoop dat ze Alexa de ster konden maken." Ze bekritiseerde Nikolas' pesterijen als "Ontworpen om aandacht te trekken zodra haar bekendheid was afgenomen."

Alexa was minder dan onder de indruk van het segment, en op Instagram snauwde ze terug: "Ik was behoorlijk verrast om haar daar in een storm te zien liggen."

“Ze heeft me nooit iets persoonlijks verteld wat ze in het boek noemde, omdat ze weet dat alles wat ze zegt een totale leugen is en ik haar daarop zou hebben aangesproken. Eén op één.”

“Het is triest om te zien dat iemand na al die jaren niet verandert. Niets van wat ze in haar boek over mij zei, is echt gebeurd.”

Aanbevolen: