Julia Fox opent verslavingsstrijd na Azealia Banks Feud

Inhoudsopgave:

Julia Fox opent verslavingsstrijd na Azealia Banks Feud
Julia Fox opent verslavingsstrijd na Azealia Banks Feud
Anonim

Julia Fox heeft gereageerd op de opmerkingen van Azealia Banks over haar kortstondige romance met Ye, voorheen bekend als Kanye West, en beschuldigingen dat Fox een drugsverslaafde is.

Na het nieuws over de breuk tussen de 'Uncut Gems'-actrice en Ye, ging Banks naar haar sociale media om verhitte opmerkingen over Fox te delen en beweerde ook dat de relatie een PR-stunt was geweest.

Julia Fox en Azealia Banks' vete over Kanye West romantiek en drugsverslavingclaims

In haar Instagram Story-berichten die op 15 februari werden gedeeld, beweerde Banks dat Ye het uit had gemaakt met Fox omdat ze een 'aansprakelijkheid' was, en beweerde dat ze 'geen echt moederinstinct had. Banks riep de actrice ook uit voor haar worsteling met verslaving, die Fox in het verleden had besproken.

Na het lezen van de opmerkingen van Banks, ging Fox naar haar Instagramverhalen om zichzelf te verdedigen en haar hersteltraject te delen.

"Ik ben open over mijn problemen met verslaving omdat ik het wil destigmatiseren!" Fox schreef in een sindsdien verwijderd Instagram Story-bericht.

"Niet [alle] verslaafden zijn 'junkies'. Dat is zo verschrikkelijk om te zeggen. Het is een echte verdomde ziekte. En ik ben ook open geweest over mijn hersteltraject!!!"

De actrice noemde Banks ook een 'trol' en vroeg haar te stoppen met het maken van opmerkingen over haar als moeder en over haar eenjarige zoon Valentino. Fox deelt Valentino met haar ex-man, piloot Peter Artemiev, getrouwd in november 2018.

"Als deze trol nog één ding zegt over mijn ouderschap of mijn zoon………." Fox toegevoegd, verwijzend naar Banks.

De actrice gaf ook toe dat ze in het verleden te aardig was voor Banks, waar ze nu spijt van heeft.

"Niemand wil die energie zus!!!" Fox vertelde Banks.

In een profiel dat in 2021 door de New Yorker werd gepubliceerd, legde Fox uit dat ze stopte met het gebruik van drugs nadat een goede vriend was overleden aan een overdosis. Ze worstelde in het verleden met heroïne- en pillenverslaving, maar is nu nuchter.

"Na haar dood heb ik gezworen dat ik nooit meer high zal worden, ter ere van haar," zei Fox.

Fox over haar relatie met Kanye West

Eerder deze maand sprak de actrice over haar relatie met Ye en zei dat ze begreep of hij nog "resterende gevoelens" had voor zijn ex-vrouw Kim Kardashian, die nu een relatie heeft met komiek Pete Davidson.

Ik weet zeker dat er nog wat resterende gevoelens zijn, en dat is normaal, het is menselijk , zei Fox in een podcast-interview.

"Ik weet ook dat hij nu bij mij is. En dat is het enige dat telt," voegde ze eraan toe.

Ze legde ook uit hoe ze naar elkaar verwijzen.

"Ik noem hem mijn vriendje en hij noemt mij zijn vriendin", zei ze.

Ondanks de opmerking van Fox splitste het paar zich niet lang nadat de podcast was uitgezonden.

Aanbevolen: