De waarheid over de vete van Julia Fox en Azealia Banks

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vete van Julia Fox en Azealia Banks
De waarheid over de vete van Julia Fox en Azealia Banks
Anonim

Kanye West's korte romance met Julia Fox wekte gemengde reacties bij fans. Sommigen bestempelden de Uncut Gems-actrice zelfs als 'roemzuchtig'. Maar na hun recente splitsing merkte Fox dat ze de krantenkoppen haalde voor haar eigen schandalen. Behalve dat ze viraal ging omdat ze haar breakout-film uitsprak als "Uncah Jams", kreeg de 32-jarige ook een verhitte Instagram-uitwisseling met seriële feuder Azealia Banks.

De 212-rapper sleepte Fox mee door haar duistere verleden bloot te leggen, waaronder haar worsteling met verslaving. Banks plaatste ook screenshots van hun eerdere tekstgesprekken. Daar zagen fans hoe de twee van "bad b------ die verbinding maken" naar vijanden gingen. Dit is de echte reden waarom ze nu ruzie hebben.

Hoe zijn Julia Fox & Azealia Banks met elkaar verbonden?

Te midden van het drama vonden fans een foto van Banks met Fox en hun vriend Richie. Naast de foto stond het bijschrift, "Bad b----- link up", geschreven door de rapper. Op basis van de reeks screenshots die door Banks werden gedeeld, vroeg Fox haar ooit of ze uit wilde gaan en paparazzi wilde bellen. "Laten we naar buiten gaan en paparazzi-shots maken", zei de PVT Chat. "Ken jij paparazzi? […] Ik heb aanwijzingen gevonden." De rapper antwoordde pas toen Fox haar nog een reeks berichten stuurde met de vraag of ze haar een scherp geprijsde suite voor een fotoshoot kon bezorgen.

"Yo deze dame bij de [Editie] is gewoon niet f------ met mij ", sms'te Fox. "Ik heb een suite met korting nodig omdat ik dit weekend een video ga opnemen en mijn kledingkast deze kleine kontkamers overneemt […] Ik ben super overweldigd." Banks antwoordde uiteindelijk: "Hallo schat, ik ga rondvragen […] Misschien het publiek of uit de vrije hand […] Laat me mijn stekkers vragen." De Luxury-hitmaker deelde het gesprek om te laten zien hoe hard Fox naar roem "snelde". Toen Banks het in haar verhaal plaatste, zei ze: "Aww toen ik dacht dat je cool was:([…] Ik heb een echte baan, wilde een dagsuite om een last-minute video op te nemen."

Hoe het drama van Julia Fox & Azealia Banks begon

Op 15 februari ging Fox naar haar Instagram om de beweringen aan de kaak te stellen dat ze diepbedroefd was over haar scheiding van West. "Ik heb niet meer gehuild sinds 1997 en ik zou vooral niet huilen om DIT!!" ze zei. "Jullie zouden het leuk vinden als ik zo overstuur was! De media zouden graag een foto van mij maken, een trieste eenzame vrouw die alleen in een vliegtuig huilt, maar het is NIET WAAR!! Waarom zou je me niet zien zoals ik ben, wat een 1 sloper." Het trok de aandacht van Banks die screenshots van Fox' posts op haar Stories begon te plaatsen.

"We kennen de thee Foolia al! Je kwam naar Miami op zoek naar werk, [de]zelfde advocaat had een contract met Ye en het was een zwakke PR-stunt vanaf de sprong ", beweerde de rapper."Waarom heb je hem lastiggevallen? Een tas en wat Lucien's? Je kwam absoluut niet op de proppen, want als dit is hoe vrouwen die ' altijd met miljardairs uitgaan' zich gedragen als de shit naar het zuiden gaat, dreigende alles vertellende boeken…"

Na het uiteenvallen van West en Fox kondigde de actrice aan dat ze een allesomvattend boek zou uitbrengen over hun kortstondige romance. "Hoe dan ook, als je de volledige thee wilt, moet je het boek kopen als het uitkomt:)," schreef ze op haar Story. Banks dacht dat het een negatief effect zou hebben op West's aanhoudende scheidings- en voogdijstrijd met Kim Kardashian

"We zullen je boek niet kopen", voegde ze eraan toe. "Ik zou het niet schrijven als ik jou was. Het zal [je] er racistisch en verbitterd uit laten zien. Je bent niet het legendarische niveau van Karrine Steffans. Je hebt je geheimen al verteld, zus. Het is voorbij."

Hoe Julia Fox reageerde op de beweringen van Azealia Banks

Fox erkende niet alle beweringen van Banks. Ze heeft echter wel haar eerdere worsteling met middelenmisbruik aangepakt. "Ik ben open over mijn problemen met verslaving omdat ik het wil destigmatiseren!" klapte de actrice terug. "Niet [alle] verslaafden zijn 'junkies'. Dat is zo verschrikkelijk om te zeggen. Het is een echte verdomde ziekte. En ik ben ook open geweest over mijn hersteltraject!!!" Dat weerhield de rapper er niet van haar aan te vallen.

Banks deelde een screenshot van haar verhitte sms-gesprek met de actrice. Daar waarschuwde Fox haar om niet over haar zoon te praten. 'Praat nog eens over mijn zoon,' zei ze tegen Banks. "Je probeerde letterlijk te zeggen dat je op Beyonce en Rihanna's niveau zit en ik heb het opgenomen!!!!! Hahahaah we spelen het en lachen je uit!!!!" De rapper schreef over de screenshot, zeggende: "Oké, je zoon is een cra --- baby… wat nu?" Het verbale sparren ging door totdat fans het drama uiteindelijk beu waren.

Aanbevolen: