Brie Larson opent zich over de enorme druk van het spelen van 'Captain Marvel

Inhoudsopgave:

Brie Larson opent zich over de enorme druk van het spelen van 'Captain Marvel
Brie Larson opent zich over de enorme druk van het spelen van 'Captain Marvel
Anonim

Brie Larson heeft haar gedachten over het spelen van Captain Marvel gedeeld in een interview met The New York Times.

De Academy Award-winnaar heeft gewogen over haar deel van het Marvel Cinematic Universe en hoe dat haar persoonlijke leven heeft beïnvloed.

Brie Larson bespreekt het spelen van Carol Denvers in 'Captain Marvel'

Larson heeft onthuld dat ze worstelde met haar eigen imago na de Captain Marvel-perstour in 2019.

"Ik begon het gevoel te krijgen dat mijn eigen beeld van mezelf beklemmend was", vertelde Larson aan The New York Times.

"Er is iets heel anders aan om als superheld aan de wereld te worden getoond", vervolgde ze, en legde uit dat het spelen van Carol Danvers op het scherm gepaard ging met druk "om een bepaald beeld hoog te houden."

Larson speelt Captain Marvel, de superheldidentiteit van voormalig gevechtspiloot van de Amerikaanse luchtmacht Carol Danvers, in de film geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Ze zal het pak van Danvers opnieuw aantrekken in een vervolg dat in november 2022 wordt uitgebracht.

Larson legde ook uit waarom ze de meeste projecten die ze voor de pandemie aan het ontwikkelen was, schrapte, minus haar YouTube-kanaal.

"Ik vind het geweldig dat mijn werk de samenleving een spiegel voorhoudt, en de samenleving is veranderd, dus het betekende dat ik opnieuw moest beginnen", zei ze.

Brie Larson op haar YouTube-kanaal

The Scott Pilgrim Vs. The World-actrice heeft haar aanwezigheid op sociale media vergroot tijdens de lockdown van vorig jaar.

Ze begon haar eigen YouTube-kanaal, waar ze video's publiceert, variërend van gesprekken met influencers tot hilarische workout- en baksessies. Larson betrekt niet alleen haar personal trainer en andere mensen met wie ze gewoonlijk werkt, maar ook haar moeder en grootmoeder, met de laatste die advies gaf over wat voor soort inhoud Brie vervolgens kon plaatsen.

Larson heeft uitgelegd dat ze haar YouTube-bakervaring zal meenemen in haar volgende rol, een wetenschapper die de kookshow uit de jaren 60 presenteert in de aankomende Apple TV+-serie Lessons in Chemistry, die haar ook aan boord ziet als uitvoerend producent.

"Ik plaats mezelf in situaties waarin ik me onderdompel in het onderwerp en kijk wat er naar boven komt", vertelde ze aan The New York Times, pratend over haar personage Elizabeth Zott.

Larson deelt ook haar muzikale talent met haar fans. De actrice heeft in feite één studioalbum onder haar riem, Eindelijk Out Of P. E., uitgebracht in 2005, en ze werkte ook als DJ voordat ze een begrip werd in Hollywood. In 2010 nam ze de zang op voor haar personage op Scott Pilgrim, de ex-vriendin van de hoofdpersoon en de internationaal bekende zangeres Envy Adams.

Aanbevolen: