Azealia Banks berichten over Kanye West en fans noemen haar 'raar' en 'geobsedeerd

Inhoudsopgave:

Azealia Banks berichten over Kanye West en fans noemen haar 'raar' en 'geobsedeerd
Azealia Banks berichten over Kanye West en fans noemen haar 'raar' en 'geobsedeerd
Anonim

Azealia Banks staat bekend om haar grove acties en commentaar op sociale media, en ondanks dat ze een van de meest relevante vrouwen in de rapgame is, staat ze door een aantal verkooppunten op de zwarte lijst vanwege haar boze tirades tegen andere artiesten. Deze keer zingt ze Kanye's naam en post ze veel over hem, maar het is helemaal niet uit woede.

Banks staat erom bekend uit te halen naar onder andere Megan Thee Stallion, Lizzo en Doja Cat, en ze heeft in het verleden zelfs ruzie gehad met Kanye. Toch stuurt ze de laatste tijd vreemde berichten door heel vaak over Kanye te posten. Er is de ene social media post na de andere geweest, die allemaal verwijzen naar Kanye West met een overvloed aan focus.

Azealia Banks maakt mensen vreemd

Azealia wordt nu "raar" en "obsessief" genoemd nadat ze sociale media overspoelde met een vulgaire weergave van wat ze precies met Kanye West wil doen. Of ze er nu een grapje over maakt of niet, het feit blijft dat ze echt gefixeerd is op Kanye en haar referentie van de artiest naar een heel nieuw niveau tilt.

Banks plaatste een zeer verleidelijke afbeelding met sluwe handplaatsing, waardoor haar nailart volledig te zien was. Elk van haar vingernagels was versierd met een letter, waarin 'Kanye West' op haar nagels stond.

Is dit teveel? Fans denken van wel. Vooral als het gepaard gaat met haar zeer provocerende teksten in haar nieuwe single; "F&k hem de hele nacht."

Waarom is Azealia zo ongelooflijk geobsedeerd door Kanye West? Fans worden helemaal gek van de enorme overstroming van haar obsessie voor hem.

griezelige obsessie

Sommige fans beginnen te denken dat Banks en West een relatie hebben gehad… en nu is ze verslaafd aan hem. Anderen geloven dat ze haar verlangens projecteert in de hoop dat Kanye West zal reageren door interesse in haar te tonen.

Wat ze hier ook hoopt te bereiken, fans beginnen dit griezelig en vreemd te vinden. Ze zijn naar sociale media gegaan om hun mening over haar vreemde gedrag te uiten door te schrijven; "????? het geeft geobsedeerde vibes, " "Het wordt nu raar," en "Ze kan beter stoppen voordat hij haar aanklaagt ?." Anderen schreven: "Ik ben niet gaan liegen, ze horen echt bij elkaar, hoewel Lmaoo ????‍♂️," en "geestelijke gezondheid is echt."

Extra commentaar inbegrepen; "Coo coo voor Cocoa Puffs", "Het geeft een obsessie?," en "het gaat niet goed met haar", evenals; waanvoorstellingen, "drugs, veel?" en "Ze geeft me stalkervibes."

Aanbevolen: