Jennifer Lopez verloor het eindelijk op de Paparazzi hierna

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez verloor het eindelijk op de Paparazzi hierna
Jennifer Lopez verloor het eindelijk op de Paparazzi hierna
Anonim

Jennifer Lopez staat niet alleen bekend om haar succesvolle carrière in muziek, film en televisie, maar staat ook bekend om haar goede meisjesreputatie. Fans betrappen J. Lo zelden zonder karakter - zelfs als ze zich misschien niet op haar best voelt. Maar er zijn natuurlijk altijd een paar gelegenheden waarbij beroemdheden zoals Jennifer gewoon met rust gelaten willen worden - weg van de paparazzi en het bombardement van fans die om foto's vragen.

Het is redelijk om aan te nemen dat een beroemdheid zo beroemd als J. Lo het niet zo lang zou hebben volgehouden als in Hollywood als ze geen goede houding had, wat waarschijnlijk de reden is waarom de moeder van twee is nog steeds een van de meest gewilde beroemdheden in de showbizz.

Onnodig te zeggen dat er echter een handvol incidenten zijn geweest waarbij Jennifer haar frustratie niet kon bedwingen en vervolgens afging op fotografen die haar zeurden tijdens een shopping spree met vrienden in de Hamptons vorig jaar. Hier is het dieptepunt …

Wat is er gebeurd met Jennifer Lopez en de Paparazzi?

In juni 2021 uploadde het YouTube-kanaal The Hollywood Fix een video nadat ze Jennifer Lopez met een stel vrienden had gezien.

Het kanaal, dat wordt beheerd door een handvol fotografen, beweerde dat de hitmaker van Booty op de paparazzi had geklikt nadat hij was onderbroken tijdens een informeel dagje uit.

Gezien hoeveel tijd Jennifer in de schijnwerpers doorbrengt, is het begrijpelijk waarom ze niet lastig gevallen zou willen worden - vooral niet door fotografen die haar elke beweging volgden terwijl ze door de designerwinkels in de Hamptons navigeerde.

Bij haar aankomst sprak J. Lo de fotografen uit die haar naar haar bestemming waren gevolgd, en hoewel ze er meestal om bekend staat dat ze haar vrolijke imago intact heeft gehouden, deelde ze bij deze specifieke gelegenheid haar woede jegens de paparazzi terwijl ze zei dat ze moesten stoppen haar te volgen.

De Grammy-genomineerde zangeres keek bedroefd toen ze vroeg om alleen gelaten te worden voor haar shopping spree. Hoewel ze normaal gesproken de commotie om haar heen zou hebben opgezogen, zei J. Lo dat ze niet gevolgd wilde worden en dat ze gewoon probeerde te genieten van haar dag weg van haar werk.

Toen ze uit haar voertuig stapte, zei Jennifer tegen de fotografen dat ze hun foto moesten maken terwijl ze irritant poseerde in de richting van de camera's voordat ze de paparazzi vroeg of ze haar eindelijk met rust konden laten.

Hebben de Paparazzi haar met rust gelaten?

Helaas niet. Ondanks haar hoffelijkheid om zelfs maar voor een paar foto's te poseren, weigerden de paparazzi afstand te nemen, waardoor Jennifer geen andere keuze had dan te proberen de aandacht die ze trok te vermijden.

De 52-jarige leek gehinderd door het incident, maar leek haar koel te houden toen ze haar zonnebril opdeed en probeerde de eerste winkel te vinden die ze wilde bezoeken met haar vrienden achter zich aan.

De paparazzi blijven, zoals verwacht, nog een paar minuten achter Jennifer en haar entourage aan voordat ze in een kledingboetiek verdwenen, waardoor de hitmaker van On The Floor de broodnodige privacy kreeg.

Maar die privacy werd haar alleen verleend omdat ze werd bewaakt door beveiliging die bij de deur stond.

Wat heeft Jennifer gezegd over roem en liefde?

In februari 2021 zei Jennifer dat ze geen kans krijgt om verliefd te worden "zoals iedereen", omdat haar leven zo goed gedocumenteerd is in de pers.

Vorig jaar verzoende ze zich met haar ex-verloofde Ben Affleck, die begin 2004 berucht hun verloving afzegde, waardoor Jennifer diepbedroefd achterbleef. Er werd beweerd dat Ben destijds niet verder wilde met huwelijksplannen. Hij zei dat de aandacht rond hun relatie tijdens hun tweejarige romance een grote invloed had op de hechte band die hij aanvankelijk met Jennifer had gedeeld.

Gelukkig konden de twee hun liefde voor elkaar nieuw leven inblazen. Maar Jennifer houdt vol dat verliefd worden in Hollywood makkelijker gezegd dan gedaan is vanwege haar bekendheid.

Terwijl ze met de Metro sprak tijdens een promotiecampagne voor haar romantische film Marry Me met Owen Wilson in de hoofdrol, legde ze uit: En nu zijn het ook sociale media, die net zo, zo niet zelfs meer, angst kunnen zijn -provocerend.

“Ik heb het gevoel dat ik op het punt in mijn carrière ben waar ik mijn best doe met wat ik weet dat mijn capaciteiten zijn en daar vertrouwen in heb.

“Terwijl ik jonger was, was ik een beetje onzekerder en vond ik mijn weg een beetje. Het is geweldig om op een punt in mijn leven te zijn waar ik het gevoel heb dat ik mezelf echt ken en mezelf vertrouw.”

Aanbevolen: