Zijn Brad Pitt en Angelina Jolie aan het praten?

Inhoudsopgave:

Zijn Brad Pitt en Angelina Jolie aan het praten?
Zijn Brad Pitt en Angelina Jolie aan het praten?
Anonim

Wat machtsparen betreft, het werd niet iconischer dan Brad Pitt en Angelina Jolie. Brangelina veroverde de wereld stormenderhand nadat ze in 2005 samenkwamen en was een van de meest geliefde koppels die er waren tot hun breuk in 2016. Fans konden het bijna niet geloven toen het paar aankondigde dat ze na meer dan een decennium hun eigen weg gingen. samen en twee jaar als man en vrouw.

Het liep uit de hand tussen de twee acteurs nadat Jolie in september van dat jaar de scheiding aanvroeg. Jolie beweerde dat Pitt zich schuldig had gemaakt aan huiselijk geweld nadat hij een woordenwisseling had gekregen met Maddox, de geadopteerde zoon van het stel, in de privéjet van het gezin. Met een voogdijstrijd die zich over jaren uitstrekte en rechtszaken die tussen de exen vlogen, leek het alsof hun vriendschap net zo was opgedroogd als hun romantische relatie. Maar zijn Pitt en Jolie nu met elkaar in gesprek? Lees verder om erachter te komen!

Wat is er gebeurd met Angelina Jolie en Brad Pitt?

Na een ontmoeting op de set van Mr. & Mrs. Smith in 2004, werden Brad Pitt en Angelina Jolie het beroemdste koppel ter wereld. Destijds was Pitt getrouwd met Jennifer Aniston en was Jolie twee keer gescheiden.

In 2005 kondigden Pitt en Aniston hun scheiding aan en in januari 2006 kondigde Jolie aan dat ze zwanger was van haar eerste kind met Pitt. Ondanks de tijdlijn en de wereldwijde media die Aniston en Jolie tegen elkaar uitzetten, waren zowel Jolie als Pitt onvermurwbaar dat hun relatie pas begon nadat Pitt was gescheiden.

In mei 2006 verwelkomden Pitt en Jolie dochter Shiloh en het jaar daarop adopteerden ze Pax Thien uit Vietnam. Jolie had haar twee adoptiekinderen, Maddox en Zahara, al naar de relatie gebracht, die Pitt ook legaal adopteerde.

In juli 2008 verwelkomde het paar de tweeling Knox en Vivienne, en in 2014 waren ze officieel getrouwd. Jolie heeft echter in september 2016 een echtscheiding aangevraagd, daarbij verwijzend naar onverenigbare verschillen.

Volgens The Evening Standard hebben de FBI en het Los Angeles Department of Children and Family Services bevestigd dat ze Pitt onderzoeken wegens vermeend kindermisbruik. De bevestiging kwam nadat er een incident had plaatsgevonden in de privéjet van het gezin, waar Pitt werd beschuldigd van het fysiek verwonden van een van zijn kinderen.

Pitt werd later vrijgesproken van beschuldigingen nadat aan het licht kwam dat Maddox tussenbeide kwam om Jolie te verdedigen nadat zij en Pitt een woordenwisseling hadden gekregen. Een bron beweerde destijds dat Pitt ook dronken was op het moment van het incident.

In 2017 onthulde Pitt dat hij een drankprobleem had tijdens zijn huwelijk met Jolie: Ik kan me geen dag herinneren sinds ik van de universiteit kwam dat ik niet dronk of een joint had, of zoiets (via The Evening Standard). En ik vlucht voor gevoelens. Ik stopte met alles behalve drinken toen ik mijn gezin stichtte.”

Zijn Angelina en Brad nog steeds vrienden?

De media die verslag deden van de breuk van Brangelina, meldden dat het paar eind 2016 niet op goede voet stond. Us Weekly bevestigde echter in maart 2017 dat ze weer met elkaar in gesprek waren.

"Ze bevinden zich op een plek waar ze woede of pijn opzij kunnen zetten om zich te concentreren op hun kinderen en hoe ze van plan zijn samen te werken", vertelde een inside-bron aan de publicatie. Een andere bron legde uit dat ze uitsluitend over de kinderen spraken, maar dat het in het belang van de kinderen was dat ze beleefd tegen elkaar waren.”

Dat gezegd hebbende, meldt The Evening Standard dat Pitt vanaf februari 2022 Jolie aanklaagt. De rechtszaak beweert dat Jolie haar belang in Chateau Miraval, de Franse wijngaard en het landgoed dat het paar samen kocht voor $ 60 miljoen, heeft verkocht zonder hem te raadplegen.

Volgens The Evening Standard heeft Jolie verkocht aan een fabrikant van sterke drank die wordt gecontroleerd door Yuri Shefler, een Russische miljardair.

De publicatie onthult dat Jolie nog steeds in Los Angeles woont omdat ze wil dat haar kinderen dicht bij Pitt zijn, maar dat ze plannen heeft om naar het buitenland te verhuizen zodra ze allemaal ouder zijn dan 18 jaar.

Wat heeft Angelina over Brad gezegd?

Jolie is notoir privé als het gaat om het beschermen van haar persoonlijke leven en heeft niet alle details onthuld achter haar breuk met Pitt of hoe hun relatie er nu uitziet. Maar in 2021 gaf ze wel een zeldzaam interview waarin ze opende over haar ex.

"Ik ben niet het soort persoon dat beslissingen neemt zoals de beslissingen die ik lichtvaardig moest nemen", zei Jolie in een interview met The Guardian. "Het kostte me veel moeite om in een positie te komen waarin ik het gevoel had dat ik moest scheiden van de vader van mijn kinderen."

De Maleficent-actrice voegde eraan toe dat ze vreesde voor de veiligheid van haar 'hele gezin' voordat ze ging scheiden.

Hoewel ze niet in detail ging over wat er precies tussen haar en Pitt was gebeurd vóór de scheiding, bevestigde ze wel dat ze wil dat haar familie geneest: En ik wil dat iedereen vooruit gaat - wij allemaal, inclusief hun vader. Ik wil dat we genezen en vredig zijn. We zullen altijd een familie blijven.”

Aanbevolen: