Angelina Jolie klaagt de FBI aan voor het niet arresteren van Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie klaagt de FBI aan voor het niet arresteren van Brad Pitt
Angelina Jolie klaagt de FBI aan voor het niet arresteren van Brad Pitt
Anonim

De scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie werd in 2019 afgerond, maar de exen vechten hun problemen nog steeds uit voor de rechtbank. Hoewel Angelina Brad in het verleden heeft aangeklaagd, heeft ze een ander doelwit in haar laatste rechtszaak: het Federal Bureau of Investigation (FBI).

Afgelopen april heeft Angelina een rechtszaak aangespannen onder het pseudoniem "Jane Doe" en eiste te weten waarom de FBI haar toenmalige echtgenoot niet kon arresteren na een woordenwisseling die plaatsvond in een privévliegtuig in 2016 waarbij het paar en hun kinderen betrokken waren.

Hoewel ze de rechtszaak aanvankelijk anoniem had ingediend, hebben verschillende verkooppunten onlangs bevestigd dat Angelina de mysterieuze eiser is, Yahoo! Entertainment rapporten.

Angelina wil dat de FBI vertrouwelijke documenten overhandigt

Angelina heeft kort na het incident de scheiding van Brad aangevraagd vanwege beschuldigingen van fysiek en verbaal geweld. De FBI startte vervolgens een onderzoek naar de acteur. Uiteindelijk hebben ze Brad echter vrijgesproken van enig wangedrag.

Blijkbaar wil Angelina nu antwoorden over hoe de FBI hun onderzoek heeft afgerond. Het juridische team van de actrice vraagt de overheidsinstantie om documenten met betrekking tot hun onderzoek over te dragen.

Haar rechtszaak beweert ook dat er een verklaring van waarschijnlijke oorzaak tegen Brad is geschreven ter voorbereiding om hem te beschuldigen van mishandeling, hoewel hij dat nooit is geweest. Het document beschrijft het misbruik dat hij Angelina zou hebben ondergaan tijdens het incident, waaronder het grijpen van haar bij de schouder en het gieten van bier over haar. Brad heeft echter alle beschuldigingen van misbruik ontkend sinds het beruchte incident plaatsvond.

Brad gelooft dat Angelina dit doet om zijn reputatie te ruïneren

Ondanks de ernstige aard van de rechtszaak, klinkt Brad er niet al te bezorgd over. Bronnen dicht bij de acteur vertelden TMZ dat hij gelooft dat Angelina dit alleen doet in een poging zijn reputatie te schaden door de beschuldigingen van misbruik terug in de reguliere krantenkoppen te brengen.

Naast hun scheiding zijn Brad en Angelina ook verwikkeld in een strijd om hun belangen in een Zuid-Franse wijngaard, Château Miraval.

In februari startte Brad een rechtszaak tegen zijn ex-vrouw nadat ze haar aandelen had verkocht aan de Russische zakenman Yuri Shefler, ondanks zijn pogingen om de zakelijke deal te stoppen. Zijn rechtszaak beschuldigde Angelina ervan dit te doen in een poging om Brads reputatie te schaden.

"Jolie heeft geprobeerd Pitt te dwingen een partnerschap aan te gaan met een vreemdeling, en erger nog, een vreemdeling met giftige associaties en bedoelingen", gaat het verder.

Brad en Angelina's juridische strijd duurt voort.

Aanbevolen: