Met wie is Brad Pitt nu aan het daten, en is hij echt over Angelina Jolie heen?

Inhoudsopgave:

Met wie is Brad Pitt nu aan het daten, en is hij echt over Angelina Jolie heen?
Met wie is Brad Pitt nu aan het daten, en is hij echt over Angelina Jolie heen?
Anonim

Wat machtsparen betreft, het werd niet iconischer dan Brad Pitt en Angelina Jolie. Ze veroverden de wereld stormenderhand nadat ze in 2005 bij elkaar kwamen en waren een van de meest geliefde koppels die er bestonden tot hun scheiding in 2016. De zaken tussen hen werden rommelig en er is nog steeds een strijd om de voogdij gaande.

Terwijl hun juridische strijd zich over jaren uitstrekte en rechtszaken tussen de exen vlogen, heeft Brad eindelijk afstand genomen van zijn ex-vrouw terwijl hij terug is in de datingpool. De acteur is naar verluidt aan het daten terwijl hij zijn "beste leven" leidt, maar heeft geen serieuze relatie. Is hij eigenlijk verder gegaan van Angelina Jolie?

Met wie is Brad Pitt nu aan het daten?

Na zes jaar van een rommelige scheiding met Angelina Jolie en het omgaan met depressies, heeft de Hollywood-acteur naar verluidt zijn verleden achter zich gelaten en leeft hij zijn beste leven nu hij weer aan het daten is. Een insider vertelde In Touch dat Brad terug is in het spel, maar alleen betrokken is bij een affaire.

De bron zei dat de acteur alleen maar voor de lol aan het daten is, en voegde eraan toe: “Brad is de laatste tijd wat minder aanwezig. Hij deed veel intern werk nadat hij uit elkaar was gegaan met Angelina, en hij is nu behoorlijk gefocust op werk en andere nieuwe ondernemingen. Hij houdt van design en architectuur en vastgoed en dompelt zich onder in dingen die hem een gelukkig en voldaan gevoel geven.”

Brad heeft nu geen serieuze relatie nodig

Terwijl de insider de hap over Brads romantische leven liet vallen en hem beschreef als 'daten', is de acteur eigenlijk niet geïnteresseerd in een serieuze relatie.

De insider zei: Brad heeft besloten dat hij op dit moment niet geïnteresseerd is in een toegewijde relatie. Hij wil niet naar hot spots gaan en gefotografeerd worden. Hij is het zat om veroordeeld te worden voor elke beweging die hij maakt.”

Het is waar dat hij "geen moeite heeft om vrouwen te ontmoeten", maar naar verluidt "geen interesse heeft om zich te settelen", en dat hij op dit moment "het beste van twee werelden" heeft. Alleen omdat de acteur weer aan het daten is, wil dat nog niet zeggen dat hij klaar is om een serieuze relatie aan te gaan.

Hij lijkt meer gefocust op het kopen van een kasteelhuis van $ 40 miljoen in Carmel, Californië, het verkennen van zijn gevoel voor stijl en rondhangen met een groep 'kunstzinnige vrienden'. Helaas heeft de insider geen details onthuld over de vrouw waarmee Brad aan het daten is.

Brad richt zich op zijn kinderen en sociaal leven

Wat betreft het datingleven van Brad Pitt, gaat het goed en geniet hij van zijn sociale leven. De bron van People’s Magazine zei: “Hij heeft een grote groep kunstzinnige vrienden in L. A. waarmee hij omgaat. Hij is aan het daten, maar heeft geen serieuze relatie.” Terwijl speculaties over dating doorgaan, maakt de acteur er een punt van om tijd door te brengen met zijn kinderen.

De bron onthulde: Brad dineert met zijn jongere kinderen als ze allemaal in L. A. zijn. Omdat de kinderen nu ouder zijn, hebben ze hun eigen leven en vrienden. Brad heeft nog steeds een vrij goede relatie met hen.” Na hun scheiding in 2016 hebben Brad en Angelina hard gewerkt om uitzonderlijke ouders voor hun kinderen te zijn.

De acteur is vader van zes kinderen, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh en de tweeling Vivienne en Knox. Afgezien van ervoor te zorgen dat hij tijd met zijn kinderen doorbrengt, heeft hij andere dingen waar hij zich op concentreert. De insider voegde toe: "Brad heeft zijn films, hij heeft Miraval en hij heeft deze andere [passies]. Hij houdt van architectuur, hij houdt van creativiteit. Hij leidt zijn beste leven onder de omstandigheden.”

We kunnen ons herinneren dat Brad een lichte depressie had gehad sinds zijn scheiding van Angelina Jolie. Gelukkig heeft zijn verhaal over depressie een hoopvolle noot. Hij is in staat om weinig vreugde uit de donkerste momenten van zijn leven te persen. De acteur die openhartig was over zijn geestelijke gezondheid, beweerde ook dat hoewel muziek hem met veel vreugde vervult, hij denkt dat alle harten gebroken zijn.”

Maar zijn pogingen om geluk te vinden lijken te werken. Hopelijk wordt de deur naar zijn hart geopend als hij weer in de datingpool springt.

Momenteel staat Brad Pitt nog steeds gepland voor acteeroptredens dit jaar, waaronder de actiekaskraker van regisseur David Leitch, Bullet Train, die gaat over de vijf moordenaars aan boord van een snel rijdende trein. Hij is ook te zien in de historische dramafilm Babylon. Met al deze projecten op zijn naam heeft hij genoeg redenen om vreugde te vinden in wat het leven hem te bieden heeft.

Aanbevolen: