Bill Maher en zijn gast hadden fans aan het praten vanwege hun controversiële kijk op het Amber Heard- en Johnny Depp-proces

Inhoudsopgave:

Bill Maher en zijn gast hadden fans aan het praten vanwege hun controversiële kijk op het Amber Heard- en Johnny Depp-proces
Bill Maher en zijn gast hadden fans aan het praten vanwege hun controversiële kijk op het Amber Heard- en Johnny Depp-proces
Anonim

Na het vonnis bouwen Amber Heard en Johnny Depp verschillende paden op. Depp is op TikTok en doet zijn imago weer opduiken met al 3 miljoen volgers. Terwijl Heard $ 10 miljoen heeft om haar ex te betalen en daarnaast is ze gefocust op laag blijven en in haar huis in de woestijn blijven.

Reacties gaan door vanuit verschillende verkooppunten over de hele wereld, waaronder Real Time met Bill Maher. De houding van de gastheer was niet zo controversieel als die van een van zijn gasten. Laten we uitzoeken wat er is gebeurd.

Johnny Depp is al verder van de proef en sluit zich aan bij TikTok

Zo te zien is Johnny Depp klaar om verder te gaan met zijn leven. De Pirates-acteur miste het definitieve oordeel en toerde overzee met Jeff Beck. Bovendien lijkt het alsof hij deelneemt aan een nieuwe sociale media-onderneming, we hebben het over TikTok. In slechts een korte tijd kon de acteur 3,5 miljoen volgers verzamelen - dat aantal zal blijven stijgen naarmate meer fans leren over zijn gebruik van het platform.

Wat betreft Amber Heard, de dingen zijn heel anders voor de Aquaman-ster. Niet alleen werd ze uit het vervolg gehaald, maar na het vonnis ging Heard naar Instagram en uitte haar teleurstelling over de uitkomst van de rechtbank.

"De teleurstelling die ik vandaag voel is onbeschrijfelijk", schreef Heard in haar verklaring. "Ik ben er kapot van dat de berg bewijs nog steeds niet genoeg was om de onevenredige macht, invloed en macht van mijn ex-man te weerstaan."

"Het zet de klok terug naar een tijd waarin een vrouw die zich uitsprak en sprak, publiekelijk beschaamd en vernederd kon worden", zei ze. "Het zet het idee terug dat geweld tegen vrouwen serieus moet worden genomen."

"Ik geloof dat Johnny's advocaten erin geslaagd zijn om de jury zover te krijgen dat ze de belangrijkste kwestie van vrijheid van meningsuiting over het hoofd zien en bewijs negeren dat zo overtuigend was dat we in het VK wonnen."

Er komt steeds meer controverse vrij als gevolg van de rechtszaak, waarbij sommigen beweren dat juryleden in slaap zijn gevallen terwijl ze naar bewijs luisterden… Het verhaal lijkt duidelijk nog niet voorbij te zijn en er wordt ook verwacht dat Heard in beroep zal gaan tegen de beslissing.

Bill Maher had plezier met zijn kijk op het proces

Platformen over de hele wereld bespraken het proces van Heard en Depp, waaronder Howard Stern en Bill Maher. Op Real Time maakte Maher grapjes toen hij het had over de hoeveelheid aandacht die de zaak kreeg van kijkers over de hele wereld.

"Amerika is op dit moment het proces tegen Johnny Depp en Amber Heard. Amerikaan is hier om twee redenen geobsedeerd door, één is omdat het absoluut een afspiegeling is van dit land, twee partijen die elkaar absoluut haten."

Maher vervolgde: "Amber zal altijd s het bed Amber zijn."

Adam Carolla en Donna Brazile hadden ook hun mening over het proces, Adam maakte specifiek licht op de situatie en vond de fans buiten wachtend op Depp om absoluut hilarisch te zijn. De komiek vroeg wie deze mensen waren en hoe ze daar op zo'n willekeurig tijdstip van de dag konden zijn.

Het was een luchtige kijk op Real Time, maar we kunnen niet hetzelfde zeggen van een bepaalde auteur die in de show verscheen.

Bill Maher's gastauteur Michael Shellenberger is misschien te ver gegaan

Michael Shellenberger gebruikte een wilde vergelijking die velen als ongepast beschouwden tijdens zijn verschijning op Real Time met Bill Maher. Volgens de auteur was de zaak vergelijkbaar met het slavernijprobleem over de hele wereld.

"Er zijn tegenwoordig 40 miljoen slaven in de wereld. Dat is meer dan er in de 19e eeuw waren. Als mensen in Amerika zouden kunnen stoppen met dit eindeloos in elkaar slaan in hun eentje, in hun eigen verleden en kijken naar de wereld van vandaag, dan zou je iets kunnen doen aan de werkelijke problemen."

Michael verduidelijkte zijn standpunt door te zeggen: "We zijn niet verantwoordelijk voor het gedrag van blanke mensen 200 jaar geleden. Het is individuele verantwoordelijkheid. Dus Amber Heard is verantwoordelijk voor haar gedrag. Johnny Depp is verantwoordelijk voor zijn gedrag."

"Gelijke rechtvaardigheid volgens de wet is een beter principe dan alle vrouwen te geloven. We hebben een systeem opgezet om de gemaakte claims te evalueren, en we discrimineren niet en oordelen niet op basis van uw groepsidentiteit. individuele verantwoordelijkheid boven alles."

Het was echt een behoorlijk statement waardoor mensen om de verkeerde redenen aan het praten waren…

Aanbevolen: