Billie Eilish officieel de jongste songwriter voor James Bond ooit

Inhoudsopgave:

Billie Eilish officieel de jongste songwriter voor James Bond ooit
Billie Eilish officieel de jongste songwriter voor James Bond ooit
Anonim

Billie Eilish betrad niet alleen de muziekscene, ze bestormde het. Ze is gedreven, toegewijd, gepassioneerd en gefocust om zich op haar werk te storten.

Op de prille leeftijd van 18 is ze helemaal niet verstrikt in de glitter en glamour van roem, en ze lijkt ook niet echt afgeleid door de platen die ze blijft breken bij elke stap die ze zet op de ladder van haar muziekcarrière.

Billie Eilish is gewoon gefocust op het maken van haar muziek, en dat is te zien. We kunnen nu nog een ongelooflijke prestatie toevoegen aan haar steeds groter wordende lijst; deze jonge artiest wordt nu gecrediteerd voor het schrijven en produceren van het nieuwe James Bond-themalied. No Time To Die is misschien wel het meesterwerk dat Eilish van sterrendom naar supersterrendom zal lanceren.

Baanbrekend moment

Fans over de hele wereld letten op dit nieuws, en degenen die niet weten wie Billie Eilish is, staan zeker op het punt haar naam te leren kennen.

CNN meldt dat Billie Eilish de "jongste artiest in de geschiedenis is die vier Grammy-nominaties binnenha alt", en ze is nu een heel nieuw echelon in de muziekwereld betreden. Eilish is de jongste artiest die ooit een James Bond-themanummer heeft geschreven en opgenomen. We kijken officieel naar geschiedenis in wording.

Ze is een hands-on artiest

De sleutel tot Billie's succes en originaliteit komt van haar gepassioneerde benadering van haar werk. In tegenstelling tot veel andere artiesten die afhankelijk zijn van teams van schrijvers, producenten en andere professionals om hun concepten te ondersteunen, tart Billie conventionele methoden en keert ze terug naar haar roots. Ze ha alt haar unieke geluiden en ideeën uit haar eigen creatieve bank en werkt bij de meeste projecten samen met haar broer Finneas.

Discover Music onthult dat ze "betrokken is bij alle aspecten van haar carrière, van tourvisuals tot albumhoezen en merchandising."

Simpel gezegd, haar liedjes worden goed ontvangen omdat ze persoonlijk worden afgeleverd.

Ze loopt tussen iconen

Penning en het produceren van het nieuwe James Bond-themanummer No Time To Die wekt onmiddellijk het welverdiende respect op voor Billie Eilish.

Ze loopt nu officieel tussen andere iconen die zijn geselecteerd om aan zo'n belangrijk muziekstuk te werken. Anderen die hun werk aan James Bond-nummers hebben toegeschreven, zijn Adele en Sam Smith.

Aanbevolen: