Meghan Markle negeert onbeschofte journalist en staat haar man bij

Inhoudsopgave:

Meghan Markle negeert onbeschofte journalist en staat haar man bij
Meghan Markle negeert onbeschofte journalist en staat haar man bij
Anonim

Trouwen met een echte prins lijkt voor de meeste meisjes een droom die uitkomt. Voor Meghan Markle is het leven als Engelse hertogin echter niet zo sprookjesachtig als ze zich had voorgesteld. Haar man en prins Harry hebben donkere tijden doorstaan tijdens hun eerste huwelijksjaren, maar ondanks alles blijft het paar sterk. Meghan Markle zet vooral een sterk front op na hun Mexit.

GERELATEERD: Margot Robbie maakt het niet uit of prins Harry en Meghan Markle geen 'koninklijke' zijn

Britse journalist probeert achter Meghan Markle aan te komen, maar wordt onmiddellijk uitgeschakeld

Het is niets minder dan de gebruikelijke weekdag voor Meghan Markle wanneer het nieuws een onbeleefde opmerking over haar maakt. Ze heeft misschien onvriendelijke opmerkingen gekregen over haar huwelijk met prins Harry, maar waarschijnlijk kwam het ergste uit de mond van de Britse journalist Victoria Mathers.

Onlangs maakte de reiscorrespondent van Air Mail de opmerking dat de voormalige hertogin van Sussex "vijf klikken verwijderd is van trailerafval" tijdens een recent MSNBC-interview met nieuwsanker Lindsey Reiser. Gezien de eerdere opmerkingen van Mathers over de voormalige hertogin van Sussex, is het duidelijk dat de Britse journalist slechte gevoelens heeft jegens Markle.

In september 2019 verwees Mathers naar Markle als de "Duchess of Excess" in plaats van "Sussex" en schreef een onnauwkeurige vergelijking tussen Markle en Kate-Middleton-stuk voor Air Mail, waarin stond dat "Catherine uit een stal komt, hechte familie. Megan komt uit een helaas disfunctioneel gezin, waardoor ze onaangenaam wordt getrolld als trailervuil. De opmerkingen waren op zijn zachtst gezegd zeer onprofessioneel en bevooroordeeld. Gelukkig werd het interview van de Britse journalist afgebroken en terecht.

GERELATEERD: Meghan Markle schreef geschiedenis met haar Vogue-uitgave van september 2019

Meghan Markle heeft grotere vissen om te bakken

Natuurlijk helemaal niet gefaseerd door de wrede opmerkingen van de journalist, Meghan bleef sterk toen haar echtgenoot, prins Harry, op 7 maart zijn militaire eer werd aan de kaak gesteld tijdens het eerbetoon van de Britse strijdkrachten.

Om te zeggen dat de schorsing moeilijk op te geven was, is een understatement. Volgens een bron die met People Magazine sprak: "Dat is 10 jaar van zijn leven dat hij gaf om zijn land te dienen, en hij moet het nu eigenlijk weggeven omdat hij ervoor kiest om zijn gezin te beschermen." De prins diende een heel decennium in het leger voordat hij de positie van kapitein verdiende en twee reizen naar Afghanistan leidde. Dat is veel om op te geven.

De voormalige hertogin en prins hebben veel offers gebracht in hun huwelijk, maar het is allemaal uit liefde gedaan. Meghan Markle bleef vooral sterk aan de zijde van haar man toen ze de Endeavour Fund Awards bijwoonden. Markle stond het hele evenement naast hem, wat veel betekende voor de voormalige prins.

Titels of geen titels, zolang het paar elkaar maar heeft, dat is het enige dat er echt toe doet.

Aanbevolen: