Bij wie staat Billie Eilish in de buurt? Een lijst van haar beroemde vrienden

Inhoudsopgave:

Bij wie staat Billie Eilish in de buurt? Een lijst van haar beroemde vrienden
Bij wie staat Billie Eilish in de buurt? Een lijst van haar beroemde vrienden
Anonim

Billie Eilish heeft de muziekindustrie stormenderhand veroverd en de 18-jarige gaat zeker niet snel ergens heen. Onder haar fans zijn tal van beroemdheden die graag foto's van hun ontmoetingen met Billie op sociale media plaatsen. Af en toe zijn er echter mensen die slechte dingen te zeggen hebben.

Vandaag dachten we een kijkje te nemen bij enkele van Billie's beroemde vrienden, want de ster heeft er al snel een flink aantal verzameld. Van Ariana Grande tot Justin Bieber, iedereen die iemand is in de wereld van de rijken en beroemdheden wil in Billie's binnenste cirkel zijn. Hoewel we niet weten hoe lang deze vriendschappen zullen duren - celebs houden er immers van om met elkaar te vechten - het lijkt alsof Billie op de goede weg is… iedereen houdt absoluut van haar!

Oké, hier zijn ze dan - 11 beroemdheden die eigenlijk bevriend zijn met Billie Eilish!

11 Laten we beginnen met Billie Eilish en haar vriendin, Lana Del Rey

Om onze lijst af te trappen, hebben we besloten om met Lana Del Rey te gaan. Billie, wiens roem ongelooflijk snel was, is onmiskenbaar beïnvloed door Lana, en fans merkten dat snel op in Billie's muziek.

Lana is een grote fan van de jonge zangeres en in een interview gepubliceerd in The New York Times verklaarde de zangeres dat ze van Billie Eilish houdt. Lana zei dat ze had gewacht op iemand als Billie om mee te gaan en de popmuziekcultuur te verheffen.

Hierboven zie je de twee muzikanten rondhangen - en Billie's broer, Finneas, was ook aanwezig!

10 Het is geen geheim dat Billie een enorme fan is van Justin Bieber - en nu mogen ze rondhangen

De volgende op onze lijst is zanger Justin Bieber - echte Billie-fans weten waarschijnlijk al dat Billie een enorme Belieber was toen ze opgroeide. Tegenwoordig kan de zangeres omhangen met Justin en krijgt ze zelfs professioneel advies van de ster.

In een interview met Zane Lowe van Apple Music werd Justin zelfs superemotioneel over Billie. Hij zei dat hij zich erg beschermend voor haar voelt. We kunnen niet wachten om te zien hoe hun vriendschap evolueert - en we willen zeker meer samenwerkingen van hen!

9 Ariana Grande verbergt haar liefde voor Billie niet

Laten we naar een andere vriend van Billie gaan - zangeres, Ariana Grande. We weten allemaal dat Billie een grote fan is van Ariana. Billie verklaarde zelfs dat ze vond dat Ari's Thank U, Next record de Grammy verdiende voor Album van het Jaar - maar Ariana vindt absoluut dat Billie haar overwinning in die categorie verdiende.

Hierboven zie je de twee dames met elkaar, en eerlijk gezegd, het verwarmt ons hart zeker als we zien dat twee succesvolle vrouwen elkaar steunen, in plaats van elkaar naar beneden te halen!

8 En Post Malone is nog een van haar beroemde vrienden

Een ander beroemd gezicht dat op onze lijst is gekomen, is Post Malone. Op de foto's hierboven kun je hem zien rondhangen met Billie en eerlijk gezegd - we kunnen helemaal zien dat de twee het altijd naar hun zin hebben met elkaar. Het lijkt er zeker op dat Billie erin is geslaagd om heel snel veel vrienden in de branche te maken, wat eerlijk gezegd niet zo gebruikelijk is.

Zoals we al vermeldden, keert het tegen elkaar strijden om de hoogste positie in de hitlijsten vaak celebs tegen elkaar uit!

7 Jennifer Lopez en haar dochter zijn helemaal weg van Billie

De volgende op onze lijst is zangeres Jennifer Lopez, die nog een andere beroemde fan is van Billie Eilish. Zoals je op de foto's hierboven kunt zien, is Jennifer's dochter, Emme, ook een fan van Billie. Omdat Emme's moeder een superster is, moest Emme met Eilish omgaan.

Jennifer plaatste de foto's op haar sociale media en het is zeker duidelijk dat ze niets dan liefde voor Billie heeft. Eilish kan zeker veel leren van J-Lo - ze is tenslotte al bijna drie decennia een succesvolle muzikant!

6 Billie werkte samen met haar vriend Khalid

Zanger, Khalid, is nog een andere celeb die dicht bij Billie staat. Zoals fans al weten, werkten de twee jonge sterren samen aan het nummer "Lovely", en omdat ze allebei vrij nieuw zijn in de muziekindustrie, hebben ze zeker een snelle band opgebouwd.

Persoonlijk vinden we het heerlijk om hun stem samen te horen en we hopen zeker dat de toekomst nog veel meer samenwerkingen voor hen tweeën in petto heeft. Toen hij in The Ellen DeGeneres Show was, zei Khalid dat zodra hij Billie's stem hoorde, hij wist dat ze een ster zou worden!

5 En hier is de jonge ster met Avril Lavigne

Avril Lavigne is nog zo'n beroemd gezicht dat gespot is met Billie Eilish, en zoals je kunt zien aan de foto's hierboven, hebben de twee muzikanten het zeker naar hun zin samen. Volgens E! Nieuws, Billie, die vroeger opkeek naar Avril, staat nu zo dicht bij de zanger dat Avril zelfs Billie's superchill 18e verjaardagsfeestje bijwoonde - en je nodigt niet zomaar iedereen uit voor je verjaardag!

Net als sommige andere sterren op onze lijst, zal Avril zeker een van die vrienden zijn die Billie om advies kan vragen wanneer ze het nodig heeft!

4 Noah Cyrus en Billie Eilish hebben absoluut veel gemeen

De volgende op onze lijst is de jongere zus van Miley Cyrus, Noah. Noah, die slechts twee jaar ouder is dan Billie, heeft zeker veel gemeen met de zangeres - maar bovenal is Noah een grote fan van Billie.

Noah onthulde aan Billboard dat Billie's "Everything I Wanted" haar favoriete afspeellijst heeft gehaald, aangezien het nummer (dat over geestelijke gezondheid gaat) echt resoneert met de ster. Ja, dit is zeker een ander duo dat we graag zouden zien samenwerken, aangezien beide dames een zeer unieke zangstijl hebben!

3 En Charlie XCX vindt het ook leuk om met de zanger om te gaan

Een andere beroemde vriend van Billie is Charlie XCX. Van alle beroemdheden op onze lijst, is Charlie degene die waarschijnlijk de brutaalste uitspraak heeft gedaan over de jonge zanger. Ze zei dat Billie de Kurt Cobain van deze nieuwe generatie is. Eerlijk gezegd kunnen we het niet echt oneens zijn met Charlie!

Hier kun je haar zien rondhangen met Billie tijdens een fotoshoot - beide dames zagen er ongelooflijk cool uit. Het zien van zoveel beroemdheden die elkaar steunen, verwarmt zeker onze kleine harten!

2 Hier zijn Katy Perry en Orlando Bloom die Billie inhalen

Laten we verder gaan met zangeres Katy Perry en haar verloofde, Hollywood-ster Orlando Bloom. Zoals je kunt zien, hebben ze vorig jaar met Billie op Coachella rondgehangen, en daarna plaatste Katy deze foto's op haar sociale media, met het bijschrift: "we moeten Billie Eilish beschermen, wezens zoals zij komen niet vaak in onze baan".

Om eerlijk te zijn, we zijn het volledig eens met Katy, want Billie is zeker een schat - en we zijn er vrij zeker van dat haar muziek nog tientallen jaren zal blijven bestaan!

1 En tot slot, hier is de zangeres die haar vriend Dua Lipa tegenkomt tijdens de American Music Awards

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om met Dua Lipa te gaan. Op de foto's hierboven zie je de twee dames poseren bij de American Music Awards 2019. Nogmaals - we zijn super blij om te zien dat geen van deze nieuwe vrouwelijke artiesten elkaar als concurrentie beschouwen. In plaats van. ze steunen en moedigen elkaar aan! En daar heb je het - Billie Eilish heeft veel beroemde vrienden en ze verdient ze zeker allemaal.

Aanbevolen: