Meghan Markle krijgt haar eerste post-koninklijke baan

Inhoudsopgave:

Meghan Markle krijgt haar eerste post-koninklijke baan
Meghan Markle krijgt haar eerste post-koninklijke baan
Anonim

Meghan Markle leent haar stem aan de aankomende Disney-natuurdocumentaire, Elephants, meldt People.

Dit wordt de eerste rol van de ster sinds hij bij de koninklijke familie kwam (en vertrok).

Ze nam vorig jaar de voice-over op

Lang voordat hij de beslissing nam om af te treden als lid van de koninklijke familie, deed Markle al de voice-over voor de documentaire.

Elephant volgt het verhaal van een Afrikaanse olifant genaamd Shani en haar zoon Jomo terwijl hun kudde een reis maakt door de Kalahari-woestijn. Ze worden geconfronteerd met allerlei obstakels, van brute hitte tot hardnekkige roofdieren en afnemende hulpbronnen in een poging een weelderig, groen paradijs te bereiken.

De documentaire zal olifanten ten goede komen

Meghan Markle's samenwerking met Disney met benefiet Elephants Without Borders, een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het behoud van dieren in het wild.

Zowel Meghan als Harry hebben een geschiedenis in het ondersteunen van natuurbehoud. In 2017 reisden ze naar Botswana ter ondersteuning van Elephants Without Borders om te helpen bij de instandhoudingsinspanningen.

Meghan is echt gepassioneerd over het helpen van dieren

Het was door hun werk met door hun werk met de directeur van de organisatie, Dr. Mike Chase, dat Markle op de hoogte werd gebracht van de documentaire.

Filmmakers Mark en Vanessa Berlowitz benaderden de voormalige royal afgelopen zomer over de rol, en van daaruit kwam hun samenwerking tot stand.

Elephants komt op 3 april uit op Disney+.

Ze lijkt het goed te doen… tijdens een recent interview met RadioTimes zei de showrunner AI Jean van The Simpsons dat Markle meer dan welkom was om aan de show deel te nemen.'We hebben het over Harry en Meghan gehad. Ik hoor dat ze voice-over wil doen, dus als ze dit lezen, bel ons dan.'

Aanbevolen: