Jim Carrey noemt Kanye West een 'alien' in nieuwe memoires

Jim Carrey noemt Kanye West een 'alien' in nieuwe memoires
Jim Carrey noemt Kanye West een 'alien' in nieuwe memoires
Anonim

Eerder deze maand bracht Jim Carrey zijn nieuwe memoires uit, getiteld Memoirs and Misinformation.

Jim Carrey schrijft samen met co-auteur Dana Vachon een semi-autobiografische roman die een filmster genaamd Jim Carrey volgt. Hij beschrijft het als een "deconstructie van persona."

Afgelopen dinsdag verscheen Carrey op Good Morning America om de memoires te promoten en te verdiepen in het effect dat Hollywood kan hebben op het aanzien van een beroemdheid.

“Het is allemaal allegorie,” zei Carrey. “De Jim Carrey in het boek is niet alleen representatief voor mij. Het vertegenwoordigt ook de valse overtuigingen die mensen hebben over roem. De valse overtuigingen die mensen hebben over beroemdheid en tirannie, die niet zo ver van elkaar verwijderd zijn.”

Talloze beroemdheden, zoals Tom Hanks, Gwyneth P altrow, Tom Cruise, Nick Cage en meer, zijn opgenomen in het boek. In de zes minuten durende clip beschreef hij voor de grap het gevoel dat lezers zullen ervaren als een 'komeet'.

In het interview wijst George Stephanopoulos erop dat Kanye West in het boek voorkomt. Hij gaat verder met Carrey te vragen naar zijn persoonlijke gedachten over West die kandidaat is voor het presidentschap.

Carrey zegt verder: Hij is een bovenmenselijke kunstenaar en een buitenaardse tegenstander van het menselijk ras. Dus ik denk dat het presidentschap een enorme stap terug voor hem zou zijn.”

Op 4 juli maakte beroemdheid en kunstenaar Kanye West op Twitter bekend dat hij zich kandidaat zou stellen voor de presidentsverkiezingen van 2020. Hoewel hij de deadline om zich als onafhankelijke kandidaat in te dienen heeft gemist, kon hij steun krijgen van beroemdheden.

Elon Musk, CEO van Tesla, tweette zijn steun voor de hiphopartiest en modemagnaat. Zijn vrouw, Kim Kardashian, twitterde ook haar steun met een Amerikaanse vlag-emoji.

Sinds de aankondiging heeft West geen verdere stappen ondernomen om deel te nemen aan de presidentiële race.

Na zijn commentaar op West ging Carrey verder met uitleggen hoe het verhaal dat in het boek wordt beschreven enige waarheid bevat, ook al is het volledig fictie.

GERELATEERD: 15 BTS-feiten over Jim Carrey en de cast van Dumb and Dumber

“Het beschrijft echt iets heel belangrijks voor mij. Het idee dat er iets is dat deze uitvinding te boven gaat, maken we van onszelf. Sociale media smeken je om op hun abonneeknop te drukken', zei hij. “Iedereen is op zoek naar hun speciale plek, hun gevoel voor relevantie. Maar niet alleen de normale relevantie, een relevantie die verder gaat dan het graf.”

Jim Carrey's memoires Memoirs and Misinformation is momenteel beschikbaar voor aankoop op Amazon, Apple Books en bij Barnes & Noble. Het boek kan ook worden beluisterd via Audible en Google Play Books.

Aanbevolen: