De memoires van Britney Spears zouden om een heel vreemde reden worden uitgesteld

De memoires van Britney Spears zouden om een heel vreemde reden worden uitgesteld
De memoires van Britney Spears zouden om een heel vreemde reden worden uitgesteld
Anonim

Britney Spears heeft een behoorlijk interessant leven geleid en is vaak een hot topic geweest, vooral de laatste jaren. Het popicoon zou haar kant van het verhaal vertellen in een nieuwe memoires, maar er is iets dat de release vertraagt.

Volgens TMZ heeft Spears het manuscript voor het boek voltooid. Door een tekort aan voorraden is de uitgave van het boek echter voor onbepaalde tijd uitgesteld. Team Britney hoopte blijkbaar het boek in januari uit te brengen, maar dat zou niet kunnen gebeuren.

Er is een papiertekort en het is niet duidelijk wanneer het zal worden opgelost. Eerder dit jaar berichtte Publishers Weekly over het aantal factoren dat tot dit tekort heeft geleid. Een van de belangrijkste redenen is het feit dat mensen tijdens de pandemie meer boeken bestelden. Dit was duidelijk een poging om tijdens quarantaine andere vormen van thuisentertainment te vinden. Dit zou een ernstige daling van de papiervoorraad hebben veroorzaakt.

Veel mensen zouden ook hun productiebaan bij papierfabrieken hebben verlaten, waardoor er een tekort aan arbeidskrachten ontstond dat nog steeds aanhoudt.

De "Toxic"-zanger tekende eerder dit jaar een deal met Simon & Schuster. De deal zou 15 miljoen dollar waard zijn. Het bracht haar niet alleen op hetzelfde niveau als de boekdeal van Bill Clinton, maar er wordt ook gezegd dat het een van de grootste deals voor een memoires is, achter de deal van Obama met Penguin Random House voor meer dan $60 miljoen.

Ondanks de vertraging van het boek, zou er zeer binnenkort een nieuwe Britney-release kunnen verschijnen.

Volgens Page Six nam Spears een duet op met de legendarische zanger Elton John. Het nummer is een cover van John's klassieker uit 1971, Tiny Dancer. De twee zouden elkaar twee weken geleden stilletjes hebben ontmoet in een opnamestudio in Beverly Hills om het nummer op te nemen. Bronnen zeggen dat Universal Music het nummer volgende maand zal uitbrengen.

"Dit was het idee van Elton en Britney is een grote fan. Ze hebben een remix van 'Tiny Dancer' opgenomen als een volledig duet - en het is ongelooflijk", zegt een insider uit de muziekindustrie.

"Britney was vorige week in de studio in Beverly Hills met Elton voor de supergeheime opnamesessie onder toezicht van uber-producer Andrew Watt," vervolgde de insider.

Watt heeft veel grote artiesten voortgebracht, waaronder Miley Cyrus, Pearl Jam, Justin Bieber en Ozzy Osbourne. Hij won ook de Producer of the Year-prijs bij de Grammy's van 2021.

"Ze hebben het al gespeeld voor mensen bij hun platenlabel, en iedereen is gek. Het is zo goed", zegt de bron. “Ze zeggen dat dit het lied van de zomer wordt. Britney is officieel terug. Ze is weer aan het werk en ze is super enthousiast."

Een nieuw nummer en een nieuw boek lijken zeker de juiste stappen te zijn voor Spears om de controle over haar carrière terug te nemen. Ondanks hoe lang de vertraging voor de memoires kan zijn, zal het zeker worden vrijgegeven en we zullen allemaal geboeid zijn door het verhaal van Spears dat op haar eigen voorwaarden wordt verteld.

Aanbevolen: