Fans denken dat Miley Cyrus Nicki Minaj wil onttronen met haar nieuwe release-plaag

Fans denken dat Miley Cyrus Nicki Minaj wil onttronen met haar nieuwe release-plaag
Fans denken dat Miley Cyrus Nicki Minaj wil onttronen met haar nieuwe release-plaag
Anonim

Miley Cyrus heeft zojuist haar nieuwe single, getiteld Midnight Sky, aangekondigd en de pre-save-beschikbaarheid ervan. Het nummer komt uit op 14 augustus en Twitter barst los met opmerkingen als "MoveYaHips takeover."

De Midnight Sky-graphic roept elektrische nostalgie uit de jaren 80 op, en Smilers leven ervoor. Cyrus pronkt met paars glinsterende oogschaduw, een krachtige rode lip en met juwelen getooide handschoenen in de cover art. De look roept herinneringen op aan Pat Benatar's Crimes of Passion met een vleugje Duran Duran.

Deze onvergetelijke artiesten zijn echter niet degenen die op Twitter worden opgevoed te midden van het opwindende nieuws. Een bepaalde artiest die bekend staat om haar Barbie-dromen, neemt het op tegen Cyrus.

Een fan schreef, "eindelijk nicki", terwijl een andere in hoofdletters pochte, "MOVEYAHIPS TAKEOVER 3." Is dit weer een mogelijke vete tussen de popsensaties? De fans worden al verhit met retweets voordat ze Midnight Sky hebben gehoord.

De twee begonnen hun ruzie toen Minaj Cyrus riep op de VMA's van 2015 met de regel die over de hele wereld werd gehoord: "Miley, wat is goed?" In 2019, nadat Cyrus naar verluidt had gezegd dat ze liever naar Cardi B luistert dan naar Minaj, zei de rapper op haar radiostation: "Perdue Chickens kan nooit sht praten over koninginnen. Ze had geen respect voor me in een tijdschriftartikel zonder reden."

Charts van vrouwelijke topartiesten Hot 100-inzendingen en Billboard's meest succesvolle artiesten aller tijden worden dagelijks op de dag geplaatst, sommigen rangschikken Minaj boven Cyrus en vice versa. Nu zou Cyrus' terugkeer naar muziek na haar reis van nuchterheid en het uitmaken met Liam Hemsworth de dynamiek kunnen veranderen.

Max Martin, de producer van Midnight Sky, produceerde ook een paar singles van Minaj; Va Va Voom en Maskerade. Hij produceerde ook twee nummers op het album Charlie's Angels, een met Cyrus en de andere Minaj. Deze twee alfa-vrouwtjes kunnen niet stoppen met het kruisen van paden.

Met de twee die rond dezelfde tijd zomerhits uitbrengen, zal er zeker nog een duel om de platina-troon volgen. Fans wachten op meer updates van Cyrus over het nummer en zijn inspiratie. Ze gaf ze een beetje van wat ze wilden toen ze een foto plaatste met Dua Lipa in de studio en zei: "Dua heeft gehoord wat je niet hebt…."

Aanbevolen: