Lady Gaga droomt van de VMA's in inktvishoeden, Tokyo-ondergoed en eenhoornzwemkleding

Lady Gaga droomt van de VMA's in inktvishoeden, Tokyo-ondergoed en eenhoornzwemkleding
Lady Gaga droomt van de VMA's in inktvishoeden, Tokyo-ondergoed en eenhoornzwemkleding
Anonim

In een nieuwe video op Instagram neemt Lady Gaga kijkers mee door een abstracte gemoedstoestand terwijl ze zich voorbereidt op de VMA's. Ze schreef onder de post: "Als je op het podium wilt staan voor je fans, maar er is een supervirus VMA's."

De openingsscène toont het moderne huis van de toekomstige VMA-artiest, met een overvloed aan ramen en asymmetrische dakbedekking. We zien dan Gaga met het gezicht naar beneden in bed liggen. De eerste foto toont haar neongele t-shirt en een hoed die op het eerste gezicht lijkt op… konijnenoren? Nee, dat is een inktvis.

Het scherm snijdt dan naar een titelpagina, een saliegroene achtergrond en poederroze letters met de tekst: "DREAMING OF REALITY." De camera keert terug naar Gaga, nog steeds slapend. Ze snoozet in de hete roze inktvishoed en een paar bijpassende luide roze ondergoed geborduurd met "TOKYO."

Stilte en stilte vullen de audio tot een bizar gekrijs, misschien een gefrustreerde kreet, opschrikt in een snel geluidsfragment. Het enige wat we zien zijn Gaga's voeten in een schattig paar sokken met zebrapatroon, tot weer een snelle camera-cut.

Een andere tekstpagina in zwart-wit luidt: "STAY TUNED." Het mysterie is heerlijk en spannend. Om voor te sterven. Een luide achterblijvende piep is voldoende, en Gaga ontspant zich dan in een eenhoorn floatie, die door haar zwembad glijdt. Ze drinkt iets helders en koraalkleurigs en draagt een nieuw inktvismasker. Nog steeds geen dialoog, maar dat neemt niet weg dat fans willen zien wat er daarna gebeurt.

Gaga staat bekend om haar extreme en meeslepende optredens. Mensen zijn gewend om naar haar eigen podium te kijken in excentrieke kostuums en adembenemende choreografieën. Dit jaar worden de VMA's gehouden via videostreamingdiensten. Dus hoe zal haar fantasierijke project zich aanpassen aan deze onzekere tijden?

Ze stelt nooit teleur, en het veelvuldige gebruik van inktviskleding kan een aanwijzing zijn voor wat ze van plan is. Fans zijn ook trots op haar omdat ze naar de voorzorgsmaatregelen luistert en thuis blijft. Een van hen merkte op: "KONINGIN VAN VEILIG BLIJVEN TIJDENS EEN PANDEMIE." Een ander schreef: "SIS U PRESTEERT BETER OP HET PODIUM." Alle petten zijn een gemeenschappelijk thema voor Gaga-fanaten. Haar VMA's extravaganza zal de verademing zijn die iedereen nu nodig heeft.

Aanbevolen: