Wie is de moeder van Blac Chyna, Tokyo Toni?

Inhoudsopgave:

Wie is de moeder van Blac Chyna, Tokyo Toni?
Wie is de moeder van Blac Chyna, Tokyo Toni?
Anonim

Blac Chyna en de Kardashians liggen op gespannen voet sinds Kylie Jenner begon te daten met Chyna's ex-vriend, Tyga. De vete escaleerde toen Blac Chyna een rechtszaak aanspande tegen de Kardashian-Jenners en hen ervan beschuldigde een handje te hebben gespeeld bij de annulering van Rob & Chyna, een reality-tv-show waarin Chyna samen met voormalige verloofde Rob Kardashian speelde.

Het proces, dat begon op 18 april, nam een dramatische wending toen Blac Chyna's moeder, Tokyo Toni, de rechtszaal werd verbannen. Na de selectie van het jurylid ging Tokyo Toni naar sociale media om de Kardashians te bekritiseren en te dreigen met fysiek geweld. Advocaten aan beide kanten van de rechtszaak vonden de door godslastering geteisterde tirade onaanvaardbaar en waren het erover eens dat Tokio de rest van het proces niet aanwezig mocht zijn. Tokyo Toni's tirade op sociale media en explosieve reactie op het feit dat ze uit de rechtbank werd gezet, kreeg veel media-aandacht en wekte interesse in haar persoonlijke leven. Hier is alles wat we weten over het persoonlijke leven van Tokyo Toni en haar uiteenlopende professionele interesses.

8 Tokyo Toni emigreerde naar de VS vanuit de Dominicaanse Republiek

Tokyo Toni, echte naam Shalana Jones-Hunter, werd geboren in 1969 in de Dominicaanse Republiek. Tokio emigreerde naar de Verenigde Staten en diende korte tijd in het Amerikaanse leger, voordat hij zich in de entertainmentindustrie waagde.

Ze woont momenteel in Washington D. C en verdient de kost als social media-persoonlijkheid en vlogger.

7 Blac Chyna is het enige kind van Tokyo Toni

Tokyo Toni staat bekend als de moeder van Blac Chyna. Ze is ook de grootmoeder van de twee kinderen van Blac Chyna, Dream Kardashian en King Cairo. Tokyo is ongelooflijk trots op haar kleinkinderen.

Ze was bijzonder opgewonden toen ze hoorde dat Blac Chyna en Rob Kardashian hun eerste kind verwachtten. Na het nieuws te hebben ontvangen, ging Tokyo onmiddellijk naar sociale media om hen te feliciteren en zei: "Ik ben super enthousiast voor hen en ik kan niet wachten op deze nieuwe toevoeging aan de familie."

6 Tokyo Toni is de grootste fan van Blac Chyna

Blac Chyna heeft mogelijk veel van haar beroemdheid verloren na de annulering van Rob & Chyna. Ze is echter verzekerd van de onsterfelijke steun van Tokyo Toni. Tokyo's vlogcarrière is bijna volledig een eerbetoon aan de vele successen van Blac Chyna in de entertainmentindustrie.

In één video gutst Tokyo over Chyna's meedogenloosheid bij het nastreven van haar dromen over het sterrendom en zegt: Mijn tante heeft beelden van Chyna om 8 uur. Zei dat ze een ster zou worden!!! en naar Hollywood gaan en miljoenen verdienen…. en dat alles!! Ze loog nooit!!! Het kind deed precies wat ze zei.'

5 Tokyo Toni en Blac Chyna hebben intense vetes gehad

Tokyo Toni's toewijding aan Blac Chyna is bij verschillende gelegenheden wankel geweest. In één geval ging Tokyo wild tekeer op sociale media en beschuldigde Chyna ervan respectloos jegens haar te zijn."Het gebrek aan respect dat je me de afgelopen jaren hebt gegeven, ik heb het getolereerd omdat ik je moeder ben, jij het enige kind."

De intense Instagram-tirade bevatte ook Tokyo dat spijt had van de geboorte van Chyna. 'Je baren, bh. Dat was een vergissing, kwam toevallig in het spel. Je was een wettelijke re baby.'

4 Tokyo Toni heeft geploeterd in reality-tv

Net als haar dochter Blac Chyna is Tokyo Toni een reality-tv-ster. Tokyo maakte een zeer controversiële verschijning in de première-aflevering van Blac Chyna's The Real Blac Chyna, die in 2019 op het Zeus-netwerk werd uitgezonden.

Tokyo speelde later in haar eigen niet-gescripte reality-datingshow, genaamd Finding Love ASAP!. De show beschrijft Tokyo's zoektocht naar ware liefde na de ineenstorting van haar vijfde huwelijk.

3 Tokyo Toni is een fervent ondernemer

Tokyo Toni's professionele interesses gaan verder dan de entertainmentindustrie. Volgens haar Facebook-pagina is Tokyo Toni ook Chief Executive Officer van On my Grind Entertainment and Promotions, LLC, Prissy Tomboy Records en Vivacious Hair and Lashes.

Tokyo gebruikt haar sociale-mediaplatform ook voor filantropie en spoort haar talrijke volgers aan om te doneren aan lokale liefdadigheidsinstellingen en mensen te steunen die getroffen zijn door voedselonzekerheid.

2 Heeft Tokyo Toni een relatie?

Tokyo Toni is momenteel getrouwd met Marcellus Hunter. De reality-tv-ster is meerdere keren in haar leven getrouwd geweest.

In een interview met Rolling Out legde Tokyo uit waarom ze meer ex-mannen heeft dan ex-vriendjes en zei: Ik heb nooit geloofd in het weggeven van je lichaam aan een man en er niets voor te hebben. Ik heb niet echt zoveel vriendjes gehad, maar ik heb vijf echtgenoten gehad.”

1 Tokyo Toni en Marcellus Hunter hebben een rotsachtige relatie gehad

Tokyo Toni hertrouwde op 14 februari 2022 met haar ex-man Marcellus Hunter. Tokyo en Marcellus trouwden in 2012, voordat ze in 2017 uit elkaar gingen.

De scheiding volgde op beschuldigingen van fysieke aanval van Hunter, die beweerde dat Tokio "gewelddadig was als het boos was. Ze probeert vaak een fysieke woordenwisseling te beginnen. Ik heb honderden teksten. Dreigementen om naar mijn werk te komen en me te laten ontslaan. Dreigt om 'mijn hoofd open te breken' als ik terugkeer naar mijn huis."

Aanbevolen: