10 Takeaways van Lady Gaga's documentaire 'Gaga: Five Foot Two

Inhoudsopgave:

10 Takeaways van Lady Gaga's documentaire 'Gaga: Five Foot Two
10 Takeaways van Lady Gaga's documentaire 'Gaga: Five Foot Two
Anonim

Gaga: Five Foot Two is de documentaire die werd uitgebracht over het leven van Lady Gaga en het was gevuld met veel belangrijke informatie over de getalenteerde zangeres. de documentaire ging over onderwerpen als haar eigen persoonlijke gezondheidsproblemen, geestelijke gezondheidsproblemen, haar familieleden en haar super bowl-optreden voor de rustshow.

Lady Gaga's carrière is gevuld met zoveel overwinningen en successen, daar bestaat geen twijfel over. De film werpt meer licht op hoe geweldig ze is als mens, hoe getalenteerd ze is als zangeres en nog veel meer.

10 Lady Gaga's strijd met chronische fysieke pijn

Helaas is chronische pijn iets waar Lady Gaga mee worstelt in haar leven. Als artiest heeft ze zichzelf tot het uiterste gedreven om uitzonderlijke shows te geven voor haar toegewijde fans. In het proces heeft ze wat verwondingen en schade opgelopen. Ze beschreef een deel van de chronische pijn die ze ervoer waar haar fans vaak geen weet van hebben als ze haar op het podium zien.

9 Ze besprak vertrouwen en zelfrespect

Vertrouwen en zelfrespect lijken moeiteloos uit Lady Gaga te sijpelen, maar in werkelijkheid heeft ze dezelfde problemen met het gevoel van eigenwaarde als anderen. Ze zei: Ik voelde me nooit zelfverzekerd genoeg om gewoon te zingen en nu gewoon zo te zijn. Om gewoon te zingen of mijn haar naar achteren te dragen. Ik voelde me nooit mooi genoeg of slim genoeg of een muzikant die goed genoeg was - dat is het goede deel. Het mooie is dat ik me nooit goed genoeg voelde. En dat doe ik nu.” Ze heeft problemen met haar eigenwaarde uit het verleden kunnen overwinnen, wat inspirerend is.

8 Ze bracht quality time door met haar oma

Net als in de documentaire Part of Me van Katy Perry, werd grootmoedertijd benadrukt in de film van Lady Gaga. Lady Gaga bracht quality time door met haar oma en liet haar oma zelfs een nummer zien dat ze had opgenomen omdat ze extra trots op zichzelf was. Haar oma is duidelijk een grote fan van haar!

7 Doop van haar peetdochter

Een van de mooiste momenten uit Lady Gaga's documentaire draaide om de doop van haar peetdochter. De scène was erg ontroerend en in tegenstelling tot de meeste andere scènes uit de film in termen van esthetiek. De kleuren waren veel zachter en het moment leek gewoon een stuk zachter aan te voelen.

6 De aanloop naar haar Super Bowl-optreden

De aanloop naar Lady Gaga's Super Bowl-optreden was intens en geweldig. Haar fans waren zo trots op haar dat ze daar was en deed wat ze deed. Met zo'n enorm publiek was het hoogstwaarschijnlijk erg zenuwslopend, maar Lady Gaga handelde zichzelf feilloos en professioneel af.

In de documentaire konden fans alleen haar opwinding en hype zien in de aanloop naar de show, maar de film eindigde voordat het echt gebeurde. Het feit dat ze ervoor koos om de film op die manier te beëindigen, zet fans ertoe aan na te denken over haar mooie toekomst.

5 Haar verklaring voor de gekke kostuums

Bij het bespreken van haar keuze om door de jaren heen allerlei gekke en interessante kostuums te dragen, legde Lady Gaga uit: "De methodologie achter [mijn gekke looks] is wanneer ze wilden dat ik sexy was en ze wilden dat ik pop was, ik heb er altijd verdomd een absurde draai aan gegeven waardoor ik het gevoel had dat ik nog steeds de controle had. " Ze is vrij om zich te kleden zoals ze wil! Dat heeft ze keer op keer bewezen met haar optredens en haar muziekvideo's.

4 Ze besprak haar publieke vete met Madonna

Lady Gaga besprak haar publieke vete met Madonna en zei: "Het ding met mij en Madonna, bijvoorbeeld, is dat ik haar altijd heb bewonderd, en ik bewonder haar nog steeds, ongeacht wat ze van me zou denken. Het enige dat dat me echt stoort aan haar is dat ik een Italiaan ben en uit New York kom. Als ik een probleem met iemand heb, ga ik het je verdomme in je gezicht vertellen."

Ze vervolgde: "Het maakt niet uit hoeveel respect ik heb voor haar als artiest, ik zou nooit mijn hoofd rond het feit kunnen wikkelen dat ze me niet in de ogen zou kijken en me zou vertellen dat ik reducerend was of wat dan ook." Het is jammer dat de twee blonde schoonheden niet beter met elkaar kunnen opschieten.

3 Haar akoestische versie van "Bad Romance" was opmerkelijk

Tijdens een verjaardagsdiner voor Tony Bennett in NYC's Rainbow Room, voerde Lady Gaga "Bad Romance" uit en ze rockte het absoluut. De tekst van het lied zegt: "I want your love, and I want your wraak / You and me could write a bad romance." Hoe simpel de teksten ook mogen klinken, als ze ze uitvoert (vooral live) klinken ze zoveel intenser en zwaarder. Dezelfde regel is van toepassing op al haar geweldige liedjes.

2 Haar informele reis naar Walmart

Lady Gaga ging op een informele reis naar Walmart, waar ze door winkelmedewerkers werd gevraagd niet te filmen. Toen ze haar eenmaal herkenden en zagen dat ze de legendarische Lady Gaga was, gingen ze snel uit de weg en lieten haar doorgaan met het filmen van haar documentaire. Ze pakte een paar van haar eigen Joanne-platen uit de schappen om te kopen, samen met een paar zakjes snoep. Het was een gedenkwaardig moment in de film.

1 Haar optreden op het dak van Paul Colby's The Bitter End

Toen Lady Gaga optrad op het dak van Paul Colby's, was het geweldig. Ze besloot de tekst van haar lied "Angel Down" te zingen en het was fascinerend. Lady Gaga heeft zo'n ongelooflijke manier van doen. Haar live zien zingen is een onvergetelijke ervaring en iedereen die haar die avond op dat dak zag, zou het daar hoogstwaarschijnlijk mee eens zijn.

Aanbevolen: