Netflix's One Piece Showrunner zegt dat hij de anime ziet, droomt en denkt

Netflix's One Piece Showrunner zegt dat hij de anime ziet, droomt en denkt
Netflix's One Piece Showrunner zegt dat hij de anime ziet, droomt en denkt
Anonim

Tegenwoordig is One Piece een van de langstlopende animeseries ter wereld. Het zal binnenkort zijn debuut maken op Netflix op 12 juni 2020. Bovendien zullen op die datum de eerste twee bogen van de anime beschikbaar zijn voor streaming.

Een stuk
Een stuk

De eerste twee bogen heten East Blue en Alabasta, en in totaal bevatten ze beide 130 afleveringen. Dit lijkt misschien veel voor sommige kijkers, maar dat is amper een kwart van het totale aantal afleveringen dat in Japan is uitgebracht; tot op de dag van vandaag heeft de anime-aanpassing 929 afleveringen uitgezonden en is sinds het debuut in 1997 aangepast als een manga in Weekly Shonen Jump.

Over op zijn Twitter-account deelde Steven Maeda, ook bekend als de showrunner van de populaire anime, onlangs een tweet die hij op zijn feed vond; gedeeld door een man die bekend staat als Totally Not Mark. De post beschreef hoe de anime zijn werkstation overnam, waar Maeda het volledig mee eens is. Dit is wat de post zei:

Afbeelding
Afbeelding

"Mijn huidige werkplek. De afgelopen week heb ik alleen One Piece gekend. Ik droom van One Piece, overal zie ik One Piece en het enige waar ik nu aan denk is One Piece."

Wat betreft de aankomende serie die is gebaseerd op de genoemde anime, de opnames zouden plaatsvinden in Kaapstad, Zuid-Afrika, maar de datum is uitgesteld. Een van de leidinggevenden had onlangs een interview met Syfy Wire waarin hij verklaarde:

Een stuk
Een stuk

"We hebben in principe alle 10 scripts geschreven. We zullen beginnen met casten als we teruggaan. Mijn vermoeden is 1 juni, maar we gaan beginnen met onze casting. We hebben veel namen waar we het over hebben en we zouden in september in productie moeten zijn. We hebben zeer nauw samengewerkt met Sensei Oda. Dus we gaan aan de slag, en deze is erg groot. Ik bedoel, Snowpiercer was een grote productie; dit is nog groter."

Een stuk
Een stuk

One Piece volgt de avonturen van een jonge piraat en hoofdpersoon genaamd Monkey D. Luffy. Hij zou de ongewone kracht krijgen om zijn lichaam in rubber te veranderen na het eten van een zeldzame vrucht genaamd Devil Fruit, wat hem enorme kracht en behendigheid gaf. Daarna zou hij de beste bemanningsleden verzamelen om de meest legendarische schat te vinden die bekend staat als One Piece, zodat hij de volgende Piratenkoning wordt.

Een stuk
Een stuk

Wat de manga betreft, het is momenteel de bestverkochte manga ter wereld en overtreft vele grote namen zoals Dragon Ball, Naruto en Golgo. In totaal verkochten hun manga's meer dan een verbazingwekkende 462 miljoen exemplaren.

Over het algemeen is het ook een van de best verdienende fictieve franchises aller tijden, die meer dan $ 21 miljard aan inkomsten genereert via hun videogames, merchandise, films en nog veel meer.

Aanbevolen: