Een tijdlijn van alle relaties van Lady Gaga

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van alle relaties van Lady Gaga
Een tijdlijn van alle relaties van Lady Gaga
Anonim

Lady Gaga, geboren als Stefani Joanne Angelina Germanotta, werd eind jaren 2000 beroemd dankzij haar meeslepende liedjes en ontzagwekkende persoonlijkheid. Ze kreeg veel aandacht voor haar bizarre maar creatieve outfits en voor het pleiten voor LGBTQ+-rechten. Afgezien van haar muziekcarrière, is ze momenteel een van de rijzende sterren in Hollywood. Ze kreeg lovende kritieken voor haar eerste grote film, A Star Is Born.

Gaga heeft ook een aantal krantenkoppen gehaald vanwege met wie ze momenteel aan het daten is … of het gerucht gaat dat ze aan het daten is. Haar relaties variëren van professioneel tot romantisch. Hoewel haar relaties niet altijd standhouden, is ze bijna twee keer getrouwd. Haar relaties zullen altijd een deel blijven van wie ze is als artiest. Deze relaties maken deel uit van haar artistieke reis.

Van oud naar nieuw, hier is een tijdlijn van Lady Gaga's relaties.

20 Een aan en uit relatie

Een van Gaga's eerste relaties was met Lüc Carl. Ze koppelden elkaar al in 2005, een paar jaar voordat Gaga 'the fame' zou krijgen. Hij was een enorme inspiratie voor haar (en voor de liedjes die ze schreef), maar hun relatie zou geen stand houden. Ze zouden elkaar echter weer ontmoeten, vijf jaar na de breuk.

19 Hoe ze aan haar naam kwam

Relaties tussen zangers en producers komen verrassend vaak voor. Rob Fusari is een muziekproducent die heeft bijgedragen aan opnames voor grote artiesten, zoals Destiny's Child.

De relatie van Rob en Gaga is aantoonbaar belangrijk, omdat hij haar de artiestennaam heeft gegeven die we kennen en waar we van houden. Hun relatie zou echter verslechteren.

18 Zo lang, Rob

In 2010 daagde Rob Gaga voor de rechter, en het gebeurde allemaal in een staatsrechtbank in Manhattan, NY. Hij verklaarde dat ze hem dumpte omdat haar carrière echt omhoog schoot. Gaga zou daarna een tegenvordering indienen. De rechtszaken werden uiteindelijk in hetzelfde jaar, in september, geseponeerd. Op dit punt gingen de twee permanent hun eigen weg.

17 Ontwerper/Zanger Combo

Gaga raakte uiteindelijk bevriend met Matt Williams, die ook de bijnaam 'Dada' draagt. Hij werd de creative director van 'The Haus of Gaga' (haar persoonlijke creatieve team) en de twee waren voorbestemd om een snelle vriendschap te sluiten die uitgroeide tot een romance!

Hij hielp zelfs bij het maken van een van Gaga's beroemdste rekwisieten, bekend als de Disco Stick.

16 10 miljoen records verdiend, hem verloren

Hoewel Gaga zichzelf en Matt 'gekke geliefden' noemde, duurde hun romantische relatie maar een jaar. In haar documentaire, Gaga: Five Foot Two, bevestigde ze haar breuk met hem en zei dat ze tien miljoen platen had verkocht, maar daarbij Matt verloor.

Er is niet veel bekend over de splitsing, maar het moet voor beiden een moeilijke tijd zijn geweest.

15 Even herenigd

Door een interessante speling van het lot slaagde de producer, Lüc, die we eerder noemden, erin terug te komen in het leven van Gaga in 2010, vijf jaar nadat ze uit elkaar waren gedreven. Er waren foto's van hoe ze zoenden en bloemen uitdeelden in glossy magazines.

Ook al is het tien jaar geleden, het is moeilijk te zeggen of ze samen waren of niet, ondanks de openbare uitingen van genegenheid.

14 Een miljoen redenen

De eerste van Gaga's meest gepubliceerde relaties was haar relatie met Taylor Kinney. Het was als een zoet sprookje met een hartverscheurend, maar realistisch einde. De twee ontmoetten elkaar op de set van de videoclip voor haar nummer, "Yoü and I", en het werd serieus, maar uiteindelijk besloten ze uit elkaar te gaan.

13 Vonken vliegen

Gaga en Taylor's relatie duurde ruim vijf jaar. Elke man zou geluk hebben gehad om zo lang samen te zijn met degene van wie hij hield, of het nu een vriend-vriendin-relatie was of via een huwelijk.

Het zou ongeveer vier jaar duren voordat ze officieel verloofd zouden zijn. De media waren gewoon extatisch over het nieuws.

12 Hun betrokkenheid

In februari 2015 kreeg de hele wereld het nieuws dat Lady Gaga verloofd was met Chicago Fire-acteur Taylor Kinney. De uitvoerend redacteur van Times Herald-Record, Barry Lewis, heeft live meegemaakt dat ze werd voorgesteld aan! Dit gebeurde in het restaurant van Gaga's vader… en de zaak werd gek nadat ze haar verlovingsring liet zien.

11 Tragische oproep uit

Zoals bij veel verlovingen is het huwelijk niet gegarandeerd. Een van de meest hartverscheurende berichten die 'Little Monsters' en anderen ontvingen, was de aankondiging dat Gaga en Taylor hun verloving verbraken.

Ze gaf in haar documentaire toe dat haar carrière als enorm populaire zangeres een van de grote factoren was in het uiteenvallen.

10 Nog een romantische ontluikende

Het verbreken van een verloving met een partner waarmee je al zo lang samen bent, is erg moeilijk, maar toch slaagde Gaga erin om haar weg naar een nieuw iemand te vinden. In 2017 ontmoette ze de Amerikaanse modeontwerper Christian Carino. Ze werden samen gezien tijdens een Kings of Leon-concert en daarna werd het spannend tussen hen.

9 Tweede betrokkenheid

2017 was een wilde tijd voor de twee. Naarmate hun relatie serieuzer werd, werden de twee officieel verloofd. Blijkbaar heeft Christian toestemming gevraagd aan Gaga's vader en haar vader heeft die gegeven, wat op een goede manier ouderwets klinkt.

Sinds Gaga herstellende was van haar chronische ziekte, fibromyalgie, concentreerden ze zich op haar gezondheid in plaats van trouwplannen.

8 Speculerende geruchten

Nadat ze verloofd waren, werd het stil in de relatie tussen Gaga en Christian. Ze plaatsten af en toe Instagram-video's en -foto's, maar het duurde tot 2018 voordat Gaga de geruchten over haar verloving bevestigde. 2019 zou echter dramatische veranderingen brengen. Gaga had weer romantische problemen…

7 Verlovingsring nergens te zien

Begin 2019 verscheen Gaga bij de Grammy's, maar met één belangrijk ding dat ontbrak… haar verlovingsring was Christian er niet bij en ze nam haar prijs in ontvangst zonder hem te bedanken.

De vertegenwoordiger van de zangeres bevestigde dat ze hun verloving hadden beëindigd. Zoals met veel relaties, gaat het niet altijd goed.

6 Snel verder

Met een andere verloving afgeblazen, wie zou de volgende man in Gaga's leven zijn? In 2019 was ze gekoppeld aan een audio-ingenieur, Dan Horton. De twee werden gezien op een brunchdatum en camera's waren er snel bij om ze midden in de PDA te vangen. Vergeleken met haar eerdere relaties, nou…

5 Bevestiging van het ongelukkige nieuws

Het zou niet lang duren voordat Gaga en Dan er eind 2019 mee ophielden. Us Weekly meldde dat Gaga het uitmaakte omdat hij te onvolwassen voor haar was. Het was een schok gezien het feit dat de relatie maar ongeveer drie maanden duurde, maar dat laat zien dat niet alle relaties voor altijd zijn bedoeld.

4 Geen officiële relatie, maar toch mooi

Bradley Cooper is een uitzondering, aangezien hij en Gaga niet officieel met elkaar zijn uitgegaan. Ze zijn echter een geweldig paar, ook al zijn ze geen romantisch stel. Het is gemakkelijk te geloven dat ze zo op elkaar waren toen ze samen rondhingen. Ze filmden en promootten A Star Is Born en ze kwamen heel dichtbij.

3 Hun ongelooflijke chemie

De chemie tussen Bradley en Gaga is onmiskenbaar sterker dan staal. Van de shoutouts naar elkaar wanneer A Star Is Born een prijs won, tot het optreden bij de Oscars, deze twee waren bedoeld om elkaar te ontmoeten. We hopen zeker dat deze twee in de toekomst weer zullen samenwerken.

2 Haar huidige nieuwe man

Niet zo lang geleden trakteerde Gaga haar fans (en de wereld) op een man waarvan we aannemen dat het haar nieuwe schoonheid is. Ze plaatste een foto van zichzelf met hem in Miami. Michael Polansky is een tech-CEO die samen met Facebook-oprichter Mark Zuckerberg naar Harvard ging. Hoe ze elkaar ontmoetten is via wederzijdse vrienden.

1 Niet serieus, maar het lijkt er wel op

Blijkbaar heeft Gaga een andere benadering van haar nieuwe relatie. Omdat de media graag willen weten wat er met haar persoonlijke leven aan de hand is, zegt een bron van Us Weekly: "Ze heeft plezier en geniet van de aandacht, maar hij is niet de enige man in wie ze geïnteresseerd is."

Ondanks wat bronnen zeggen, als Gaga gelukkig is, is dat uiteindelijk het enige dat er toe doet.

Aanbevolen: