Fans hadden een aantal unieke manieren om Johnny Depp te steunen tijdens zijn rechtszaak

Inhoudsopgave:

Fans hadden een aantal unieke manieren om Johnny Depp te steunen tijdens zijn rechtszaak
Fans hadden een aantal unieke manieren om Johnny Depp te steunen tijdens zijn rechtszaak
Anonim

Fans kwamen massaal naar het gerechtsgebouw van Fairfax in Virginia om Johnny Depp te steunen tijdens zijn rechtszaak wegens laster tegen ex-vrouw Amber Heard. Het proces bracht veel informatie naar voren over hun giftige relatie en het ooit mysterieuze leven van Johnny Depp. Maar het gaf fans en het JusticeForJohnnyDepp-team ook de kans om hun steun te betuigen aan de acteur die sinds het einde van hun huwelijk in 2017 betrokken is geweest bij een reeks juridische gevechten waarbij ex-vrouw Amber Heard betrokken was.

Fans kwamen niet alleen naar buiten om Johnny Depp te steunen, ze deden er alles aan om hun liefde voor de acteur te tonen. Alles, van kostuums tot vlaggen tot alpaca's (ja alpaca's om de een of andere reden) werd gespot buiten het gerechtsgebouw waar het proces plaatsvond. Fans schreeuwden het uit van verrukking elke keer dat ze Depp zagen en stoorden Amber Heard wanneer ze het veld in en uitkwam. Dit zijn slechts enkele van de interessante manieren waarop fans hun liefde toonden voor de man die de wereld Captain Jack Sparrow schonk.

8 Johnny Depp-fans brachten alpaca's naar het gerechtsgebouw

Het proces leidde ertoe dat advocaten aan beide kanten een reeks nogal bizarre vragen stelden. Op een gegeven moment vroegen de advocaten van Heard of Johnny Depp 'in de foyer aan het plassen was', wat de lijfwacht van Depp ontkende en Sam Munez, een van Depps advocaten, in de war bracht. Op een gegeven moment lachten Depp en een andere van zijn advocaten, Camille Vasquez, toen de advocaten van Heard een getuige vroegen naar een vermeend citaat over Disney die Depp uit Pirates of the Caribean zou laten vallen. De advocaat van Heard, de ironisch genaamde Ben Rottenborn, vroeg: "Feit is, meneer Depp, als Disney naar u toe zou komen met $300 miljoen en een miljoen alpaca's, zou niets op deze aarde u ertoe brengen terug te gaan en met Disney aan een Pirates-project te werken. van de Caribische film? Klopt dat?" De volgende dag waren er fans met enkele alpaca's. Depp's advocaten gingen zelfs met hen op de foto.

7 Sommige fans van Depp kwamen het verkeer tegen om hallo te zeggen

Terwijl Depp het gerechtsgebouw verliet, maakte hij er altijd een punt van om naar zijn fans te zwaaien. Hij zou ook zijn beveiligingsteam langzaam voorbij laten rijden met de ramen naar beneden, zodat hij met fans kon praten. Maar sommigen wilden meer dan alleen een vriendelijk hallo en renden het verkeer in om meneer Depp een hand te geven. Zowel de politie van Fairfax als de bewaker van Johnny Depp moesten fans meerdere keren uit het verkeer houden.

6 Eén fan van Johnny Depp droeg zelfs een poep-emojikostuum

Tijdens het proces getuigde Depp dat Amber Heard in zijn bed poepen als wraak voor een van hun vele ruzies. Kort daarna reageerden Depp-fans op internet door Amber Heard een bijzonder grove bijnaam te geven, Amber Turd. Maar een fan ging nog verder. Een vrouw werd ooit buiten het gerechtsgebouw gespot in een lachend poep-emoji-kostuum, en samen met de rest van de aanwezige Johnny Depp-fans scandeerden ze "AMBER TURD!" toen Amber Heard het gerechtsgebouw in- en uitliep. Amber Heard ontkende op het bed te hebben gepoept.

5 Amber Heard werd non-stop lastiggevallen

Sommigen zullen misschien beweren dat dit een giftige manier is om met de situatie om te gaan, maar of men het eens of oneens is met dit gedrag is enigszins irrelevant, omdat het niets verandert aan het feit dat het gebeurde. Zoals eerder vermeld, werd Amber Heard begroet met gezangen van "Amber Turd! Amber Turd!" toen ze van en naar de rechtbank kwam. Ze werd ook uitgejouwd, gesis en regelmatig geïnterviewd.

4 Fans van Johnny Depp werden boos op hem

Hoewel Depp tijdens het proces kalm en kalm bleef, ondanks het feit dat hij de persoon confronteert die hij van huiselijk geweld heeft beschuldigd, zullen Depp-fans hun kalmte niet bewaren en vocaal verzamelden ter verdediging van de acteur. Depp wekt echt loyaliteit bij zijn fans, ondanks de beschuldigingen tegen hem.

3 Sommige fans maakten memes en videobewerkingen van de proef

Het proces kreeg enorme hoeveelheden publieke aandacht. Het is misschien wel een van de meest bekeken rechtszaken van beroemdheden sinds de dubbele moordzaak tegen O. J. Simpson. Dankzij zowel de bizarre aard van de zaak als de bizarre vragen die uit de mond van sommige advocaten zijn gekomen, heeft het proces het internet een aantal zeer gedenkwaardige momenten opgeleverd.

2 Er waren memes over drugs, bijensteken en slechte advocaten

Een die vooral viraal ging, was een videobewerking die werd gemaakt met verwijzingen naar de getuigenis van Amber Heard dat Depp "een pot cocaïne" naast hun bed had staan. Sommige Depp-fans op YouTube gebruikten dit om een korte bewerking te maken met Jack Sparrow die rond Danste. Heard zong "I GOT A JAR OF DIRT! I GOT A JAR OF DIRT!" Andere momenten zijn onder meer Amber Heard die ineenkrimpt wanneer ze vertelt dat haar hond is gestoken door een bij, de vele keren dat de advocaten van Amber Heard de rechter onderbraken, en de tijd dat een van Heards advocaten bezwaar maakte tegen zijn eigen vraag.

1 Sommige Pirates Of The Carribean-fans brachten piratenvlaggen en kostuums mee

Natuurlijk zul je tijdens een proces waarbij de man betrokken is die kapitein Jack Sparrow tot leven heeft gebracht, piratenmemorabilia zien. Fans kwamen opdagen in volledige piratenkostuums, zwaaiden met piratenvlaggen en brachten borden mee die verwijzen naar Johnny's optreden als Jack Sparrow. Je kunt veel dingen zeggen over Johnny Depp, maar niemand kan zeggen dat zijn fans niet van hem houden.

Aanbevolen: