Wie is 2022 SI Swimsuit Rookie Olivia Ponton?

Inhoudsopgave:

Wie is 2022 SI Swimsuit Rookie Olivia Ponton?
Wie is 2022 SI Swimsuit Rookie Olivia Ponton?
Anonim

TikTok is een belangrijk platform voor sociale media geworden voor zowel gevestigde beroemdheden als rijzende sterren. De app voor sociale media haalde in mei de krantenkoppen toen zanger Halsey een TikTok plaatste waarin werd beweerd dat hun label hun nummer niet zou uitbrengen "tenzij ze een viraal moment op TikTok kunnen faken". Omdat deze TikTok viraal ging, vroegen sommige fans zich af of deze klacht oprecht was of deel uitmaakte van een groot plan om de sympathie van fans te gebruiken om viraal te gaan. Hoe dan ook, Charli XCX, FKA Twigs en Florence Welch hebben ook soortgelijke gevoelens geuit.

TikTok heeft populaire makers ook in staat gesteld om over te stappen op comedy, acteren, modellenwerk en zingen. Addison Rae speelde in He's All That, Netflix' reboot van She's All That. Ze heeft ook haar eigen muziek uitgebracht. Dixie D'Amelio heeft ook een ontluikende muziekcarrière. Hoewel ze nog geen album heeft uitgebracht, heeft ze verschillende singles uitgebracht, waaronder haar eerste 'Be Happy' en een kerstsingle met voormalig 1D-lid Liam Payne genaamd 'Naughty List'. 2022's Sports Illustrated Swimsuit-rookie Olivia Ponton is een andere ster die het meeste uit haar TikTok-sterrendom ha alt.

8 Olivia Ponton is een grote ster op TikTok

Olivia Ponton is een twintigjarige social media influencer en model uit Napels, Florida. Ze tekende begin 2020 bij Wilhelmina Models NYC en werd al snel beroemd op TikTok tijdens de pandemische lockdowns van 2020. Sindsdien heeft ze merkdeals gescoord met NUDESTIX, Frankies Bikinis en Marc Jacobs Fragrances. Ze is ook uitgenodigd voor talloze modeshows en zelfs de onthulling van de kerstversieringen in 2021 door het Witte Huis.

7 Olivia Ponton maakt deel uit van de 2022 Sports Illustrated Swimsuit Rookie Class

Naast collega-socialmediasensatie Cindy Kimberly en Elon Musk's moeder Maye Musk, is Olivia Ponton een van de acht rookies voor de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave van dit jaar. Ze werd ook benoemd tot SI Swimsuit's nieuwe Social Media Editor-at-Large. Op Instagram schreef het tijdschrift: "We hebben altijd bewondering gehad voor de manier waarop ze haar platforms gebruikt om positiviteit te delen en een licht voor anderen te zijn."

6 Olivia Ponton kwam uit de kast als panseksueel

In juni 2021 kwam Olivia Ponton uit de kast als biseksueel in een interview met Teen Vogue. Ze zei dat ze geïnspireerd was door de beslissing van JoJo Siwa om uit de kast te komen als lid van de LGBTQ-gemeenschap. Aan het begin van de Pride Month van dit jaar plaatste ze op haar Instagram dat ze 'panseksueel en trots' is.

5 Olivia Ponton gebruikt haar platform om te pleiten voor de homogemeenschap

Olivia Ponton gebruikt haar platform om te onderwijzen en te pleiten voor kwesties die verband houden met haar seksualiteit. Ze is vooral geïnteresseerd in het zijn van een rolmodel voor jongere meisjes en in het doorbreken van stereotypen over queer vrouwen. Ze wil ook dat Disney meer queer-personages opneemt. Ze vertelde Teen Vogue: "Dat zou voor veel jonge kinderen - en voor mij - zo ingrijpend zijn om te zien of een prins met een prins of een prinses met een prinses zou zijn."

4 Olivia Ponton heeft een paar openbare relaties gehad

Olivia Ponton begon begin 2020 te daten met collega Tiktoker Kio Cyr en ze bevestigden hun relatie in april. Het stel ging in juni uit elkaar. Later dat jaar ging het gerucht dat ze een relatie had met bokser Ryan Garcia, maar geen van beiden bevestigde dit. Ze begon toen te daten met de Canadese voetballer Kaila Novak nadat ze in haar DM's was geglipt. Sindsdien zijn ze uit elkaar gegaan.

3 Olivia Ponton is geen onbekende voor controverse

Ponton is ervan beschuldigd haar relatie met Kio Cyr en haar coming-out-reis te hebben gebruikt om aandacht te krijgen. Ponton is ook beschuldigd van bedrog met Novak. In februari beweerden TikTokers Josh Richards en Bryce Hall op de BFFs-podcast dat Ponton Richards had uitgenodigd om haar in New York te ontmoeten. Een paar weken later plaatste Novak een foto van haar en Olivia, dus deze geruchten leken hen niet uit elkaar te halen.

2 Olivia Ponton was onlangs op bezoek bij haar vader

Om de start van Pride Month te vieren, interviewde de gastheer van de polariserende podcast Call Her Daddy, Alex Cooper, Olivia. Ze bespraken Olivia's opvoeding in Florida, haar vroegere relaties en haar coming-out-reis. Olivia leek ook te bevestigen dat ze niet langer met vriendin Kaila Novak is.

1 Olivia Ponton gebruikte om te rennen op de middelbare school

Als je helemaal naar beneden scrolt naar enkele van Ponton's eerste Instagram-berichten, zul je zien dat Ponton op de middelbare school liep. Sommige van haar eerdere TikToks lijken ook gemaakt te zijn op track-meets. Volgens Atletiek.netto, in haar laatste jaar liep Ponton de 60m, 100m, 200m, 400m, 4x100m estafette en de 4x400m estafette.

Aanbevolen: