Wat is er gebeurd met 'Rookie Of The Year'-ster Thomas Ian Nicholas?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Rookie Of The Year'-ster Thomas Ian Nicholas?
Wat is er gebeurd met 'Rookie Of The Year'-ster Thomas Ian Nicholas?
Anonim

De jaren 90 waren een decennium met een aantal werkelijk spectaculaire en gedenkwaardige kinderfilms. De Sandlot is tijdloos en het is een perfect voorbeeld van wat het decennium te bieden had. Onder die gedenkwaardige kinderfilms is niemand minder dan Rookie of the Year, die is gerijpt als een goede wijn.

Thomas Ian Nicholas was de ster van die film en hij blonk uit naast een aantal doorgewinterde artiesten, zoals Gary Busey. Rookie of the Year heeft de jonge acteur echt op de kaart gezet en in de jaren na de release van de film is Nicholas druk bezig gebleven met entertainment.

Laten we eens kijken wat Thomas Ian Nicholas heeft uitgespookt.

Thomas Ian Nicholas speelde in 'Rookie Of The Year'

1993's Rookie of the Year is een van de meest geliefde sportfilms uit de jaren 90, en dat is grotendeels te danken aan het optreden van Thomas Ian Nicholas. Ondanks dat hij destijds een onbekende acteur was, zette de jonge Nicholas de wereld op de kaart en begon zijn succesvolle acteercarrière.

Nicholas speelde misschien de fictieve Henry Rowengartner in de film, maar dit weerhield Cubs-fans er niet van om te juichen dat Henry in een live MLB-wedstrijd zou verschijnen.

Volgens Nicholas: "Dus ze zeiden: 'Wacht, je maakt een film over de Cubs en hoe ze de World Series gaan winnen?' Toen ik daadwerkelijk naar de heuvel liep, waren alle 35.000 mensen Henry aan het zingen. Het grappigste deel van dat verhaal is eigenlijk nadat we vertrokken. Ik denk dat de Cubs in de tweede game waren. Ik wil zeggen dat het 12 september 1992 was., Cubs versus Cardinals. Dus in de tweede game, toen de Cubs uitgeschakeld waren, begonnen de fans voor Henry te zingen."

Rookie of the Year was een geweldig startpunt, en sinds zijn tijd in die film heeft de acteur behoorlijk wat bereikt.

Hij speelde in de 'American Pie'-franchise

Het werk van Thomas Ian Nicholas sinds Rookie of the Year is best interessant en behoorlijk divers. Als je kijkt naar het werk dat hij door de jaren heen heeft gedaan, v alt zijn tijd in de American Pie-franchise meteen op.

Interessant genoeg had de acteur geen interesse in American Pie toen hij het script voor het eerst las.

"Dus ik opende de eerste pagina en het waren Kevin en Vicki, en Vicki gaf Kevin instructies over hoe hij zijn vingers moest gebruiken. Ik sloot het script onmiddellijk, gooide het in de prullenbak, belde mijn agent, zei: "Waarom stuur je me porno? Nee, dank je," onthulde hij.

Gelukkig zouden koelere hoofden de overhand hebben en zou Nicholas de rol van Kevin krijgen en in meerdere American Pie-films verschijnen. Als integraal onderdeel van de franchise deed Nicholas het heel goed voor zichzelf als Kevin, en zolang de films een komedieklassieker blijven, zullen filmfans blijven genieten van zijn uitvoeringen in de franchise.

Elders op het grote scherm was de acteur te zien in projecten als Halloween: Resurrection, W alt Before Mickey, Zeroville en Adverse.

Hoe geweldig het ook is dat Thomas Ian Nicholas solide werk heeft verricht op het grote scherm, de acteur heeft ook uitzonderlijk werk verricht op het kleine scherm en in de muziekwereld.

Hij is op 'Grey's Anatomy' geweest en heeft muziek uitgebracht

Op het kleine scherm hebben fans de kans gekregen om Thomas Ian Nicholas te zien in een aantal grote projecten. Enkele van zijn meest opvallende projecten zijn Party of Five, Medium, Grey's Anatomy en Red Band Society.

Hoewel de meeste mensen Nicholas het beste kennen vanwege zijn acteerwerk, is de waarheid dat hij een man met veel talenten is. In feite heeft hij door de jaren heen veel van zijn tijd en energie besteed aan het maken van muziek.

Toen hij sprak over zijn muzikale invloeden, zei Nicholas: "Nou, het is een soort interfusie. Ik ben opgegroeid met een beetje klassieke rock uit de jaren 70 dankzij de verzameling cassettebandjes van mijn moeder [lacht] en mijn persoonlijke verzameling van grunge en rock uit de jaren 90. Ik kies meer voor het geluid van rock uit de jaren 90. Wat ik ook schrijf, het heeft een beetje invloed uit de jaren 90."

Op zijn persoonlijke website is Nicholas behoorlijk actief met zijn muziek en hij is te vinden op grote streamingplatforms. Voor degenen die zijn werk nog niet eerder hebben gehoord, het is zeker de moeite van het bekijken waard. Het toont een heel andere kant van de acteur/muzikant.

filmfans uit de jaren 90 zouden blij moeten zijn om te horen dat de getalenteerde Thomas Ian Nicholas het door de jaren heen behoorlijk goed voor zichzelf heeft gedaan.

Aanbevolen: