Hoeveel heeft de Golden Retriever Buddy verdiend voor Air Bud?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft de Golden Retriever Buddy verdiend voor Air Bud?
Hoeveel heeft de Golden Retriever Buddy verdiend voor Air Bud?
Anonim

Tot op de dag van vandaag praten fans over de klassieke Air Bud uit 1997, die veel beter deed dan zijn kleinere budget. Hoewel het plot van de film een beetje vergezocht was, kwam het over en echt en met een ziel.

Fans blijven echter zoeken naar wat er met Buddy is gebeurd, net als andere films. de film kreeg wel wat haat vanwege de behandeling van dieren.

Controverse terzijde, we kijken naar de positieve punten, bespreken momenten achter de schermen, terwijl we ook kijken hoeveel Buddy werd betaald en wie verantwoordelijk was voor zijn salaris.

Directeur Charles Martin Smith zei aanvankelijk nee tegen The Air Bud Script

Het werd een cult-klassieker in de jaren die volgden op de release, maar we kunnen Charles Martin Smith niet kwalijk nemen dat hij het script, dat een hond basketbal zag spelen, oorspronkelijk had afgewezen. Smith onthulde samen met Newsweek dat hij het aanbod in het begin had afgewezen, maar dat hij de gelegenheid opnieuw zou aangrijpen als hij erover nadacht om het script te veranderen.

Een belangrijke game-changer voor Smith, was het creëren van een meer mensachtig script rond de relatie tussen de jongen en Buddy. Bovendien was Smith niet van plan om fancy CGI te gebruiken, hij wilde dat alles er zo echt mogelijk uitzag.

"Ik las het script en ik slaagde. Ik wilde het niet doen. Ik vond het stom klinken. Een hond die basketball speelde? Maar Bill en ik bleven vrienden. Ik regisseerde Buffy the Vampire Slayer. Bill bleef maar kijken hoe het met me ging. Ik begon te denken aan de hond die basketbal speelde."

"Ik ging terug naar Bill en zei: "Als je me hieraan laat werken en het van een gimmick-film verandert in een echt eerlijk verhaal van een jongen en zijn hond, zonder CGI, niets nep en we benadrukken de jongen en zijn hond, ik zou het graag doen."

De film bleek een genot om te filmen en bovendien werd er niet geknoeid met Buddy's stunts.

Buddy's shots en trucs in de film bevatten geen enkele vorm van CGI

Het moeilijkste deel van de film, of vervelender, was het filmen van de basketbalscènes. De film moest verschillende opnames maken voor de sequentie, wat enige tijd in beslag nam.

Fans zullen misschien geschokt zijn om te beseffen, maar alles wat Buddy deed in de film was volledig oprecht. Hij sloeg de schoten en assists legitiem. Degenen in het productieteam stellen beloningen in voor de keren dat Buddy zijn schoten zou slaan.

"Toen de bal in de basket ging, werd hij daarvoor geprezen - en hij kreeg een geweldige beloning. Elke keer dat hij probeerde de bal te bijten, spoot hij gewoon uit zijn mond. We lieten de bal leeglopen bal lichtjes, en bedekte het met olijfolie, zodat het glad zou zijn. Wanneer de bal in de basket zou gaan, zou Buddy allerlei waardering krijgen. Ik weet niet zeker of hij ooit heeft geweten waarom [lacht]. Hij vond het gewoon heerlijk om met de bal te spelen. Hij kon er geen genoeg van krijgen."

Gezien zo'n talent, vragen fans zich niet alleen af hoeveel Buddy heeft verdiend, maar proberen ze ook te achterhalen wie het geld heeft gekregen?

Hoeveel werd Buddy betaald voor Air Bud?

Buddy heeft naar alle waarschijnlijkheid veel extra's gekregen voor zijn werk in Air Bud. De man die verantwoordelijk was voor de Golden Retriever was ook zijn trainer, Kevin DiCicco. Hij was waarschijnlijk degene die het salaris kreeg en bovendien vond hij Buddy als een zwerver.

In termen van werkelijk gemaakte cijfers, lijkt de informatie beperkt te zijn. We hebben echter een paar vergelijkingspunten die de marge van Buddy's salaris kunnen evenaren.

Rin Tin Tin was destijds een enorm succes en verdiende $ 2.000 per week aan de film. Het prijskaartje was naar verluidt acht keer meer dan de menselijke acteurs.

In de wereld van tv kunnen huisdieren ook behoorlijk wat verdienen. De iconische hond op Frasier Moose The Jack Russell verdiende $ 10.000 per aflevering op de iconische sitcom.

We zullen nooit echt weten hoeveel Buddy verdiende, maar gezien het lagere budget van de film ter waarde van $ 3 miljoen, was het waarschijnlijk niet superhoog.

Het mogelijke prijskaartje lijkt in het bereik van $ 1.000 tot $ 2.000 per week te liggen, vooral gezien het grote deel van de film dat de hond was, en hoe lang het opnemen van sommige basketbalscènes duurde.

Aanbevolen: