Hoeveel geld heeft Kevin Kreider verdiend met 'Bling Empire'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld heeft Kevin Kreider verdiend met 'Bling Empire'?
Hoeveel geld heeft Kevin Kreider verdiend met 'Bling Empire'?
Anonim

De meeste fans weten dat Kevin Kreider een beetje een moeilijke start had in zijn carrière. Vóór 'Bling Empire' was Kevin fitnessinstructeur en hield hij zich bezig met verschillende andere bezigheden.

Hij heeft sindsdien toegegeven dat hij absoluut de armste van de castleden is, hoewel hij technisch gezien meer een gastheer en minder een castlid is. In feite diende zijn relatief lage vermogen als een hoeveelheid gespreksvoer voor de cast van de show.

In verschillende scenario's toonden andere 'Bling Empire'-gezichten hun epische fortuinen, zoals Kelly Mi Li met haar startvermogen van $ 5 miljoen voordat de ster van de realityserie een salaris kon innen.

Maar Kevin zou zowel komische opluchting bieden als een beetje een reality check voor zijn miljonair showmaatjes.

Het punt is dat hij een lange weg heeft afgelegd in de branche en nu een aanzienlijk vermogen heeft om ervoor te laten zien. Maar Kevin is nog steeds niet zoveel waard als veel roddelbladen beweren dat hij is.

Wat is het netto vermogen van Kevin Kreider?

Hoewel hij zeker naam heeft gemaakt in Hollywood na zijn debuut op 'Bling Empire', heeft Kevin Kreider de portemonnee van de andere castleden nog steeds niet geëvenaard.

Verschillende bronnen beweren dat het vermogen van Kevin in totaal ongeveer $ 10 miljoen bedraagt, maar de realityster zelf heeft die berekening aan de kaak gesteld.

In feite, in een interview met E! Nieuws grapte Kevin dat hij "de laatste persoon was die wist" dat hij zoveel waard was. Hij verklaarde dat de schatting absoluut niet nauwkeurig is, hoewel hij hoopt op een dag dat vermogen op te bouwen.

En toch zinspeelde Kreider niet precies op wat zijn nettowaarde nu is, dus fans blijven zich afvragen. De enige aanwijzingen tot nu toe? Dat Kevin naar verluidt zo'n $1K aan huur betaalde, maar dat hij kamergenoten had om de kosten boven dat bedrag te delen.

Er is ook Kevins reactie op een Dior-garderobe, een geschenk van Anna Shay; hij was in wezen verbijsterd door het heden en droeg normaal gesproken geen luxe merken. In feite had Kevin ooit naar verluidt zo'n $26K aan schulden.

Maar is dat veranderd nu de show één volledig seizoen heeft voltooid en er nog een volgt?

Hoeveel verdient Kevin Kreider van 'Bling Empire'?

Terwijl Kevin ontkende dat hij een vermogen van miljoenen had, onthulde hij wel enkele details over zijn inkomsten uit reality-tv toen hij medio 2021 met CNBC sprak.

Kevin gaf toe dat hij verwachtte een salaris van zes cijfers te halen voor 2021, dankzij zijn hernieuwde bekendheid via reality-tv. Hij beschouwde dat bedrag duidelijk als een grote prestatie, maar erkende ook: "hier in LA is het een beetje anders. Zes cijfers is de basislijn. Maar voor mij is het een enorm succes."

En verrassend genoeg hebben zijn superrijke vrienden op 'Bling Empire' hem niet gemeden vanwege zijn "lage" salaris, zoals Kevin eerder heeft gezegd dat zijn collega-castleden er geweldig in waren om hem niet 'anders' te laten voelen voor het niet rondslingeren met geld.

Aanbevolen: